Profile cover photo
Profile photo
Aisya Umayra
61 followers -
assistant medical officer trainee
assistant medical officer trainee

61 followers
About
Posts

Post has attachment
Minggu yang memenatkan
Minggu yang memenatkan
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minggu yang memenatkan
Assalamualaikum W.B.T Allah, minggu ni minggu yang sangat padat dengan kerja.  Apa taknya, isnin selasa pengajar datang nak cek buku log. tu pon bukan semua dia dapat cek. ada saja yang dia 'busy'kan . maklumla dapat ke Labuan siapa tak mau jalan-jalan kan?...
Minggu yang memenatkan
Minggu yang memenatkan
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pesan Bumi pada Anak Adam
Pesan Bumi pada Anak Adam
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pesan Bumi pada Anak Adam
Hadis riwayat Anas bin Malik~~ sesungguhnya bumi, setiap hari memekikkan sepuluh ucapan: Wahai anak Adam, engkau berbuat sesuatu di atas belakangku, tetapi engkau akan kembali ke dalam perutku! Wahai anak Adam, engkau melakukan maksiat di atas belakangku, t...
Pesan Bumi pada Anak Adam
Pesan Bumi pada Anak Adam
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku di uji lagi.
Aku di uji lagi.
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku di uji lagi.
Assalamualaikum W.B.T 'Aku diuji lagi. asyik-asyikaku. Allah, aku penat. tak tertanggung dah beban ni' ini antara luahan lidah tak bertulang saat diri ditimpa ujian. hidup ini penuh dengan dugaan, penuh dengan ujian. sering kita mengeluh mengapa semua ini t...
Aku di uji lagi.
Aku di uji lagi.
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
For the First Time in Forever
Assalamualaikum Warahmatullahi Wa Barokatu~~ lama sangat dah tak update blog. Busy sangat sampai malas nak buka blog. dalam mata keberatan, tubuh sangat letih, saya nak buka entry baru pasal niqab. semua dah tahu kan apa tu niqab? apa tu purdah? frankly spe...
For the First Time in Forever
For the First Time in Forever
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ku Pinjam Katamu itu~
~Peritnya Bermujahadah~ Malam itu lunak. Tanpa dikaburkan bait irama yang disangka nan indah. Diserakkan bersama rasa malu. Puncak akhlak itu kian tertinggi, antara dua keping jiwa. Berkorban rasa pinta direnyaikan. Bilakan saat terindah itukan terjaga. Ter...
Ku Pinjam Katamu itu~
Ku Pinjam Katamu itu~
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hati yang Bercelaru,menjadi Batu
Assalamualaikum. sepatutnya ketika ini diri ini sudah berada di Labuan, untuk praktikal. tapi memandangkan berlakunya banjir besar di pantai timur semenanjung Malaysia, semua takwim KKM diselaraskan dan akan bermula pada minggu hadapan. dan diri ini masih d...
Hati yang Bercelaru,menjadi Batu
Hati yang Bercelaru,menjadi Batu
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hidup penuh dengan ujian
Assalamualaikum Berkurun lama tak buka blog. Harini baru berkesempatan nak buka. sebelum ni liat sangat nak buka. banyak sangat berda yang dah jadi. Hidup. apa makna hidup dalam diri? terngiang-ngiang soalan ini di dalam fikiran setelah baca buku coretan ja...
Hidup penuh dengan ujian
Hidup penuh dengan ujian
fluffyandice.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded