Profile cover photo
Profile photo
Cartierul Cotroceni
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Galeria de Arta ELITE PROF ART & Crowne Plaza Bucharest organizeaza expozitia "AUTUMN DREAMS" - de pictura si fotografie in saloanele Crowne Plaza Bucharest - din Bd. Poligrafiei Nr.1, Bucuresti

Vernisajul va avea loc Vineri 24 Noiembrie 2017 Orele 19.00

Comentarii critice - ROXANA BARBULESCU - Critic de arta si istoric, Coordonatorul Proiectului Asociatia Culturala ARTAR

#GaleriaEliteProfArt #arta #pictura #pictori #AutumnLeaves
#RoxanaBarbulescu #AsociatiaCulturalaARTAR #Fluxymedia
Photo

Post has attachment
Phoenix Pub I Cartierul Cotroceni I Address: Șoseaua Cotroceni 16, București, 060114 Phone: 0745626355 http://www.phoenixpub.ro/ #CartierulCotroceni #pub #Cotroceni #PhoenixPub #Phoenix #travel #Bucharest #Romania
Photo

Post has attachment

Post has attachment
CHEIA POTRIVITA
Mi-ai deschis inima cu un zâmbet,
Lăsat înadins la poarta ei,
Oricum, era nezăvorâtă,
Doar cu tristeţea închisă.

S-a agăţat şăgalnic de mânerul ei,
Discret, doar cu candoarea lui
L-a apăsat uşor, pe nesimţite
El, încremenitul, s-a lăsat supus.

Apoi, ca şi cum aşa trebuia,
Acolo trebuia să fie locul său,
A intrat nestingherit. Şi a rămas.

Bun venit în casa inimii, zâmbete!
Mi-ai adus cu tine liniştea
Şi-ncă ceva…

SILVAN G. ESCU
http://blog.cotroceni.ro/2016/07/22/cheia-potrivita/

Interviu Fluxymedia cu Silvan G. Escu http://bit.ly/2zve7oo

#SilvanGEscu #poezii #proza #lansare #Gaudeamus
#CartierulCotroceni #Cotroceni #blog #eveniment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18.11.2017
5 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Omul modern a pierdut putin cate putin contactul cu realitatea bruta. Invazia logo-urilor in civilizatia moderna face parte dintr-o tendinta de multiplicare a semnelor, legata de procesul de simbolizare tot mai accentuat care caracterizeaza conditia omului modern.

Capacitatea omului modern de a se inconjura de mituri, simboluri si imagini care organizeaza orice experienta perceptuala, nu mai permite accesul direct la realitatea fizica. Reprezentarea vizuala este incompleta, pentru ca nu face altceva decat sa selectioneze elementele reprezentative.

Numeroase firme isi folosesc logo-ul ca pe un fetis, afisandu-l pe fatada sediului sau consacrandu-i un totem . Logo-ul functioneaza asemeni unui fetis care nu este manipulat ci sacralizat, pus intr-un invelis protector, devine obiectul unei focalizari rituale manifestate in cadrul unei adunari care asigura coeziunea simbolica a comunitatii.

Copiii sunt capabili sa recunoasca marci de televiziune sau vitrine, adeseori inainte de a putea verbaliza sau citi numele marcii respective. Anumite marci se bucura de acest impact vizual al logo-urilor asupra copiilor, transformand aceste semne in adevarate obiecte afective. O reclama Mc Donald arata un copil ezitand intre suras si tristete, din balansul leaganului sau. Sfarsitul filmului ne arata reactia de bucurie a copilului la vederea prin fereastra a frumoaselor insemne aurite ale marcii fast-food.

Intr-un univers care interactioneaza cu indivizii din copilarie prin intermediul semnelor deseori de natura comerciala care se inmultesc exponential, logo-urile se transforma in obiect tranzitional, support al unor proiectii si introiectii permanente. Logo-urile participa la crearea unor atitudini favorabile din partea consumatorilor prin crearea unei imixtiuni dintre marcile comerciale si trairile afective ale indivizilor.Citeste continuarea AICI: http://bit.ly/2zyzWFs

#logo #fluxymedia #personalbranding #branding #brand
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Ce nu lipsește unui final de săptămână ideal? Cu siguranță orezul arborio cu pește spadă, icre de ton uscate și ulei de trufe.
Scegliere il sapore e il piacere:
http://boccalupo.ro/rezervari/

#boccalupo #risotto
Photo
Wait while more posts are being loaded