Profile cover photo
Profile photo
Claramenda Douhin
Blogger
Blogger
About
Posts

Post has attachment
Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sert...

Post has attachment
Giveaway RM400 by AsyaAmin!
Giveaway RM400 by AsyaAmin. Syarat penyertaan : 1. Blogger Malaysia 2. Follow blog ini. Wajib 3. Follow :      4. Bahagian sponsor : Follow SEMUA . Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have In...

Post has attachment
New Life ~
Hello :D I'm sorry for being silent for so longggg ~ My picture with gege * no faced * (hoho) New page has begun and I'm in the middle of hunting .........err idk ;D Soooo, how are you guys?? Need to blogwalk more TT.TT Also, I have new interest on gaming. ...

Post has attachment
An Apology To You :(
Salam sejahtera kepada semua ! Kepada mereka yang sedang menunggu hadiah yang saya telah janjikan kepada mereka, saya meminta maaf kerana mengambil masa yang terlalu lama untuk menyampaikan apa yang diperlukan. Tetapi, saya bukanlah seorang yang pemungkir j...

Post has attachment
Kyaaaaaaaahhh !!!
Hello peeps ~ ^______________________________________________________________________^ See my smile ?? Huh ?? Hoho  * evil laugh * Actually, I was reading manga just now. It was so awesome to death ! Ouchh ~ By the way, at the same time, I also watch anime....

Post has attachment
TAHNIAH !
Hello semua :) First of all, saya mahu meminta maaf kerana lambat update senarai pemenang. >.< Janji tetap janji ya ! :) Okay! Tanpa membuang masa, sila baca PERHATIAN ini. PERHATIAN Kepada para pemenang, sila hantar butiran berikut kepada kepada clicy96@ya...

Post has attachment
Last ~
Salam sejahtera ~ Hello kamu :) Sekejap lagi, saya akan merasmikan penutupan upacara ... Erkk??! Apa nii?? lol Okayyy. . Hari ini 31hb March 2014 kan? Just nak make sure. :) Okay. So, nak tahu top referral pada hari ini? Jeng-jeng-jeng! :) Scroll bawah. :) ...

Post has attachment
Cerita SPM saya :)
Hello peeps ~ Well keputusan SPM telah pun keluar. Sebelum itu, ketidaksabaran mahu tahu keputusan macam mana. :D Dulu, saya hanya mengharap agar Sejarah dan Bahasa Melayu lulus. TETAPI, keputusan yang keluar adalah sangat bagus bagi saya. Hoho ~ Dapat 4A 2...

Post has attachment
Pencarian Bloglist By Lyla96
Hello semua ! Apa khabar? Sihat? Ok. Saya teringin nak tengok Bloglist saya penuh. . woowoooo (TT^TT) Okay ! Saya nak melancarkan pencarian ini dengan mengucap syukur kerana masih hidup. Jangan risau. Cuma simple ja syarat dia. :) SYARAT-SYARATNYA IALAH 1. ...
Wait while more posts are being loaded