Profile cover photo
Profile photo
Niq Din
About
Posts

Post has attachment
Industrial Training : 2 Months Already
Pejam celik - pejam celik, dah masuk 2 bulan dah  aku buat praktikal di Panasonic PIDMY . Dalam masa 2 bulan ni banyak pengalaman yg aku   telah dapat daripada Engineer2 kt kilang ni. Secara keseluruhannya aku banyak belajar tentang Mekanikal dan Elektrikal...

Post has attachment
**
12.55 A.M~3/Feb/2015 Long time no see~~~ Dah berapa bulan agaknya aku tak conteng apa-apa kt blog kesayanganku ini yee~sarang spiderman  pun dah mula kelihatan di setiap penjuru blog ini~ Nak buat macam mana sbb selalu saja sibuk dengan masalah rumahtangga ...

Post has attachment
DONE FYP2 Presentation
ALhamdulillah! Akhirnya tamat juga presentation project final yang selama 2 semester bertungkus-lumus untuk  menyiapkannya. Terima kasih kepada partner sy Zaim sebab memberi sepenuh kerjasama dan tenaga dlm  menyiapkan projek ini. Terima kasih juga kepada U...

Post has attachment
**
WAAAAAAAA!!!!!!! Help me! Help me! Help me! someone please help me!!! FYP Presentation is around the corner,  what should I do? It scared me to the death... How to... What to... Where to... When to... Who to... All these questions make me scare.... Although...

Post has attachment
Once Upon A Time In 'Machang'
Long time ago......... Ahza  VS  Nik Huuhuuuu!!!! still remember this position where I checkmated Ahza Daisam(3 years winner) in the last pairing at SMKA Wataniah's Chess  Tournament. That was great because this is my first appearance in chess competition a...

Post has attachment
Aktiviti Masa Cuti Semester.
Assalamualaikum!!! Konbanwa minna!!! Dah lama tak update blog comel nie, biasalah ini bukan blog hot yang nak kena update tiap-2 hari..hehe :3 Malam nie tiba-2 rasa nak tulis blog,entah kenapa, mungkin boring sngt kot... Sekarang nie tngh menikmati cuti sem...

hello

Post has attachment
Latest Event!!!
Assalamualaikum!!!! hari nie tak nak cakap panjang-2 sbb letih, just nak share gambar pasal latest event jer... Gold Medal yg saya dpt ma...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded