Profile cover photo
Profile photo
Murni Mohd Yusof
472 followers -
Malaysian Blogger | 26 | Lahad Datu, Sabah
Malaysian Blogger | 26 | Lahad Datu, Sabah

472 followers
About
Posts

Post has attachment
Nude Makeup Look
Nude Makeup Look | Assalamualaikum & hi readers! πŸ˜„ Yeayyy akhirnya Murni berpeluang update entri makeup look makeupbymurnimy. Lama jugalah Murni tak share makeup look di blog ni, last update 3 bulan lepas 😁 , tapi kan kalau kat insta @murnimohdyusof_mmyΒ t...

Post has attachment
Tambah Koleksi Barang Mekap
Tambah Koleksi Barang Mekap | Assalamualaikum & hi readers! 😁 Sesekali tambah koleksi barang mekap, tak salah kan? Last beli barang mekap online 4 bulan lepas. Alah Murni beli yang murah-murah ja, lagipun Murni hanya guna untuk praktis mekap. Almaklumlah M...

Post has attachment
Baju Kurung Dhia Cotton
Baju Kurung Dhia Cotton | Assalamualaikum & hi readers! Β Murni nak kongsikan keterujaan sebab dapat beli lagi sepasang Baju Kurung Dhia Cotton. Sebelum join dropship bulan 5 hari tu, Murni memang dah beli sepasang baju kurung Dhia Cotton. Boleh rujuk post s...

Post has attachment
Rosetyara Kosmetik Viral No.1 Malaysia
Rosetyara Kosmetik Viral No.1 Malaysia | Assalamulaikum & hi readers! Ya ampun lamanya Murni tak update blog, dah masuk 2 bulan. Tipulah kalau rasa tak rindu nak menulis masa bulan puasa hari tu. Perasaan tu terpaksa tolak tepi sebab nak fokus dengan bernia...

Post has attachment
Resepi Brownies Kukus
Resepi Brownies Kukus | Assalamualaikum & hi readers 😁 Akhirnya blog Murni berupdate juga, tipulah kalau cakap tak rindu nak menulis. Disebabkan ada request dari sahabat Murni & rakan facebook yang nak resepi Brownies Kukus yang Murni buat semalam, Murni s...

Post has attachment
[Video] Makeup Tutorial Volume 1
[Video] Makeup Tutorial Volume 1 | Assalamualaikum & hi readers 😁 Kalau diikutkan hati Murni nak update blog hari Isnin lepas lagi, apakan daya disebabkan terlalu penat balik dari Tawau dengan tak cukup tidurnya lagi terpaksalah Murni lupakan niat tu. So h...

Post has attachment
Baju Kurung English Cotton Murah
Baju Kurung English Cotton Murah | Assalamualaikum & hi readers 😁 Kalau diikutkan dua hari lepas Murni nak update blog tapi apa kan daya sibuk dengan bisnes baru, eh! Untuk pengetahuan korang sekarang ni Murni berjinak-jinak sebagai agent dropship menjual ...

Post has attachment
2 in 1 Trendy Shoulder Sling Bucket + Pouch Bag
2 in 1 Trendy Shoulder Sling Bucket + Pouch Bag | Assalamualaikum & hi readers 😁 Murni kembali lagi nak share personal review mengenai 2 in 1 Trendy Shoulder Sling Bucket plus pouch bag. Actually Murni memang tercari-cari sling bag yang bersaiz sederhana t...

Post has attachment
Pink Makeup makeupbymurnimy
Pink Makeup makeupbymurnimy | Assalamualaikum & hi readers 😁 Yesss finally Murni dapat lepaskan rindu nak mekap tebal seinci πŸ˜‚, beberapa hari ni memang tak dak mood langsung nak mekap muka sendiri. Hormon tak stabil kut haha. Makeup look kali ni Murni men...

Post has attachment
5 Langkah Mudah Buat Pembelian di Shopee Malaysia
5 Langkah Mudah Buat Pembelian di Shopee Malaysia | Assalamualaikum & hi readers 😁 Murni gigihkan juga untuk update blog malam ni sebabnya Murni dah janji dengan seorang pembaca blog Murni untuk kongsikan cara pembelian di Shopee Malaysia. Murni  sertakan ...
Wait while more posts are being loaded