Profile cover photo
Profile photo
miLa saim
246 followers
246 followers
About
Posts

Post has attachment
Cara baca Qunut Nazilah
Alhamdulillah..harini
dah masuk 14  Ramadhan. Tinggal 1/2
Ramadhan lagi. Semoga kita semua dipermudahkan untuk menjalankan amal ibadah
sepanjang bulan yang penuh berkah dan rahmah ni. Bersyukur lah dengan segala nikmat yang kita perolehi. Kita dapat bersahu...

Post has attachment
Saya Nak Kad Raya By Cik Akak
Contest pertama untuk tahun ni. Excited join
sebab dah lama rasa nya tak dapat kad raya. Hehe.. Yang menariknya, cik akak
akan bagi free kad raya kepada 55 yang terawal.  Jom join J Nak join klik banner ye :)

Post has attachment
sahabat selamanya...
Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum w.b.t… Alhamdulillah, aku dipertemukan dengan sebuah
persahabatan yang tak ternilai harganya. Kadang-kadang tu tak pernah pun anggap
yang 2 makhluk Allah ni sebagai kawan, sebab dah rasa macam adik-beradik
sendiri. ...

Post has attachment
I'm back!
Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum w.b.t… Lama dah tak update blog ni.  (sila ignore entry kelmarin..hehe..entry karat tahap reput)  3 bulan tak silap. Hm..sibuk
dengan final sem. Alhamdulillah selesai semua nya. Terima kasih kpd semua yang
sentiasa ...

Post has attachment
Allah..terima kasih untuk dia
Bismillahirrahmanirrahim… Alhamdulillah...syukur atas anugerah yang diberi, Mengatur kisah pertemuan ini, Mengukir kasih antara dua hati, Allah..peliharalah batas kami, RedhaMu kami cari. Allah..terima kasih untuk dia, Labuhkanlah kasih yang terukir ini, Ik...

Post has attachment
Baucar terakhir
Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah dapat merasa lagi BB1M. Walaupun agak
kontroversi sikit sebab awal-awal ritu ada yang cakap dah up jadi RM300. Tapi
syukur lah daripada langsung tak dapat, RM250 tu pun dah terlalu cukup. Rasany...

Post has attachment
borang jubah..
Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum wbt, Semalam dapat borang dari ketua kelas. Bila pegang dan baca isi-isi borang tu rasa sebak tiba-tiba. Ya Allah, 4 tahun kejap je masa
berlalu. Dah nak habis dah degree miLa. Rasa macam baru je lagi mak ayah mil...

Post has attachment
doa senjata mukmin: pray for MH370
Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum wbt, Hari ni dah masuk hari yang ke-5 MH370 hilang. Puas memikir
ke mana MH370 menghilang. Macam-macam toeri terbaca. Kat FB, blog sampaikan kat
wassup pun ada je yang share teori ke mana hilangnya MH370. Ada yang...

Post has attachment
yang tertangguh...
Untuk kali kedua benda yang sama jadi semula. Tak pasti sama
ada air mata yang mengalir tu tanda keinsafan atau kegembiraan.
Alhamdulillah..Kau beri pada ku apa yang di cari. Bertambah sikit lagi dah. Rasa
lebih tenang. Sayu. Semua bercampur baur. Untuk kal...

Post has attachment
save the date!
Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum w.b.t.... Nampaknya bila balik rumah jela baru dapat update blog.
Kalau balik u rasa macam tak sempat je. Dengan wifi utm yang macam biskut kejap
ada kejap takde. Macam-macam cerita kalau nak diikutkan, tapi tak t...
Wait while more posts are being loaded