Profile cover photo
Profile photo
Yusmawati Paiman
351 followers
351 followers
About
Yusmawati Paiman's posts

Post has attachment
Majlis Perkahwinan Sepupu
Musim orang kahwin sekarang dah tak kira cuti sekolah atau tidak. Asal ada cuti, adalah orang buat majlis. Bulan ini kami sempat menghadiri dua majlis perkahwinan sepupu saya. Muda2 lagi sepupu sepapat, baru nak kahwin, ibu kamu ni dah beranak 5...hihi. 2 J...

Post has attachment
Yusmawati Paiman commented on a post on Blogger.
Tips yg bagus untuk mereka yg berkenaan

Post has attachment
UPKK 2015 : Tahniah Alia
Semalam keputusan UPKK (Ujian Penilaian Kelas KAFA) 2015 di umumkan di sekolah. Ibu berdebar juga nak tahu keputusan. Hari sebelumnya Alia beritahu, "Ibu, cikgu suruh datang untuk dengar keputusan UPKK". Dalam hati pelik, sebab sebelum ni masa Aqil takde pu...

Post has attachment
Persembahan Action Song dari Abid dan rakan2
Oleh kerana hari ini baru nak merajinkan diri berblog semula, maka haruslah gigih masukkan entri-entri yang di rasa perlu berlaku sepanjang beberapa bulan kebelakangan ini. Tapi rasanya perkara2 yang berlaku akhir2 ini juga kot terajin nak update di sini. O...

Post has attachment
Hampir setahun...
Assalamualaikum.... Lamanya tak menulis di sini. Hampir setahun!!! Entri akhir saya sebelum ni bertarikh 16 Disember 2014. Ramai yang meninggalkan komen minta saya email mengenai teknik BAD tu. Kebanyakkannya saya berjaya balas, tapi mungkin ada yang akhir2...

Post has attachment
Inspirasi Teknik BAD
Assalamualaikum, salam sayang buat semua yang masih sudi baca blog saya ◕‿◕。. Hari ini rasa nak berkongsi dengan semua apa  yang berlaku hari ini. Al-kisahnya hari ini keluar jalan-jalan dengan anak5 ke pekan. Mulanya ke bank, kemudian ke kedai gambar, amb...

Post has attachment
Keputusan UPSR 2014 : Satu permulaan kepada yang lebih besar
Tahniah kepada semua ibubapa yang anak-anaknya mengambil keputusan UPSR semalam, Tak kira apa keputusan mereka, kena redha, panjatkan syukur, sesungguhnya itu mungkin keputusan terbaik saat ini untuk perjalanan yang lebih baik di masa hadapan. Aqil anak say...

Post has attachment
Tips atasi anak muntah-muntah dengan cepat
Assalamualaikum semua.... Pagi ini mulanya nak kongsi cerita mengenai prestasi Arif di tadika, tapi oleh kerana semalam dia tiba-tiba muntah-muntah, saya nak kongsi tips atasi masalah anak tiba-tiba muntah dengan semua. Kadang-kadang bila anak asyik muntah ...

Post has attachment
Performance® Natural Orange Drink Shaklee : Bukan Sekadar Air Oren biasa?
Performance® Natural Orange Drink Shaklee juga di gelar sebagai minuman penghidratan tulen. Umum mengetahui penyahhidratan merupakan faktor utama yang sering mengakibatkan kelesuan dan menjejaskan prestasi tubuh badan manusia terutama bagi mereka yang berge...

Post has attachment
Anugerah, Birthday dan Optimus Prime
"Ada yang up status di fb kata tak perlulah kongsi kisah kejayaan anak yang tak seberapa, ada orang yang anaknya lebih berjaya diam-diam je ni baru dapat sikit dah kecoh" ...huhu. Oklah, lain orang lain pendapat, ramai juga yang up status kejayaan anak-anak...
Wait while more posts are being loaded