Profile cover photo
Profile photo
Noraini Zolkaffli
90 followers -
Kejayaan adalah apabila keinginan dan peluang bertemu
Kejayaan adalah apabila keinginan dan peluang bertemu

90 followers
About
Noraini's posts

Post has attachment
Akmal Hadif Anak Susuan Ibu
Assalamualaikum...Masyallah sudah lama tidak update blog ni..kengkangan waktu menguruskan anak-anak dan rumahtangga sangat..hahaha..harini ada sedikit perkongsian yang dah lalam tersimpan di hati..bukan berkongsi tanpa tujuan tapi niat hanyalah sekadar memb...

Post has attachment
Resepi Makanan Bayi Mudah
Salam semua, teruja nya nak syurga ketiga dah hampir 6 bulan. Bile baby dah 6 bulan bolehlah kita introduce dengan solid food atau makanan tambahan selain susu ibu. So far Alhamdulillah penyusuaan susu ibu secara esklusif berjaya walaupun ada kalanya produc...

Post has attachment
Katalog Produk MCG
Jemput tengok antara produk yang dibekalkan oleh kami. Sekiranya berminat sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Harga tertakluk kepada promosi terkini sekiranya ada dan 6% GST akan dikenakan terhadap produk. Untuk pertanyaan berkaitan produk sila maklu...

Post has shared content
Warna Tema Kenduri Kahwin
Hujung tahun ni mesti banyak undangan kenduri kahwin kan? Alhamdulillah saya dan keluarga baru sahaja selesai majlis walimatulurus Dinie & Am pada raya aidiladha baru-baru ni. Meriah juga dengan kehadiran kaum keluarga terdekat. Bile cakap pasal kenduri kaw...

Post has attachment
Warna Tema Kenduri Kahwin
Hujung tahun ni mesti banyak undangan kenduri kahwin kan? Alhamdulillah saya dan keluarga baru sahaja selesai majlis walimatulurus Dinie & Am pada raya aidiladha baru-baru ni. Meriah juga dengan kehadiran kaum keluarga terdekat. Bile cakap pasal kenduri kaw...

Post has attachment
Karnival Usahawan Cilik Promote My Childs Genius
Salam semua..apa aktiviti weekend ni? kalau belum ada plan dan buntu nak ke mana, jom meriahkan suasana Karnival Usahawan Cilik yang akan berlangsung di Floria Putrajaya. Banyak aktiviti menarik yang disediakan oleh pihak penganjur, di samping 150 booth yan...

Post has attachment
Ceramah Ustaz Kasim Memang Sempoi.
Salam semua, nak kongsi sedikit antara isi ceramah Dato Ustaz Kazim Elyas tempoh hari di perkarangan SK Raja Muda Musa Sek 4 Shah Alam Jumaat yang lalu. Memang menarik dan meriah betul dengan kehadiran ramai orang2 Shah Alam yang semakin suka akan majlis il...

Post has attachment
Konsep Berlajar Sambil Bermain di My Childs Genius
Mengenai MCG My Childs Genius merupakan medium untuk mengetengahkan kepada masyarakat/ibubapa/institusi pendidikan yang berminat untuk membeli produk permainan yang berasaskan pendidikan serta alat bantuan mengajar samada untuk subjek Matematik, Sains, Geog...

Post has attachment
TUISYEN KEPADA SOHO
Salam semua..after 7 years, tahun 2015 ini lah nmerupakan tahun yang di mana Pusat Tuisyen Hakim terpaksa memberhentikan operasi atas beberapa sebab yang tak dapat nak ditanggung lagi..sedih sangat sebab banyak kenangan manis dan pahit. Walau apa pun, kami ...

Post has attachment
Dugaan GDM pada Trimester Ketiga
Salam semua, Alhamdulillah bersyukur dengan rahmat Allah diberikan kesihatan dan bernafas sehingga kini. Walaupun dugaan demi dugaan tapi aku tempuh dengan cara yang positif.   Ape itu GDM? Secara simple dan padat GDM ( Gestational Diabetes Militus adalah D...
Wait while more posts are being loaded