Profile

Cover photo
ren megant
219 followers|94,532 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

ren megant

Shared publicly  - 
 
Oh dear.... Just shut up and take my money please.. #motox #motorola
While the new Moto G has leaked more times over the last few weeks than we can count, the Moto X (3rd gen) has done a pretty good job of remaining mostly out of sight. Tough to tell if that's because Motorola is only going to give us a new Moto G and save the Moto X for later this summer or if ...
1
Adimas Banjar (Spectralion)'s profile photoren megant's profile photo
6 comments
 
Then shut up and start making money!
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
Because we are the alien 💪👽
 
【速報】(moridaien氏、penki3両名による連名投稿)
7月11日午前4時より6時57分まで、中野を中心とする半径2キロのエリアで、青緑合同のFA作戦を行いました。
XF作戦BlueGreenPlanetと銘打って行われた本作戦は総勢126名のフィールドメンバーと多数の協力者によって、無事完成させる事が出来ました。

見守って下さいました、近隣の皆様。関係者の皆様。多数の方々のお力添えのお陰です。
お礼申し上げます。どうも有難う御座いました。詳細は後日のレポートで! 

+Niantic Project +NIA Ops +Kento Suga +Masashi Kawashima +John Hanke +Joe Philley +Brian Rose +Brandon Badger +Anne Beuttenmüller 
 ·  Translate
31 comments on original post
3
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
 
Immerse yourself in a 360 lap of Silverstone as JB takes on Kevin and Stoffel in the ultimate petrol-powered head to head, courtesy of Esso. ‪#‎FuelYourSenses‬

On a PC? Watch here: https://youtu.be/n4pbSI3kOsg 
On your mobile? Download the YouTube app and visit Esso UK.
9 comments on original post
1
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
Surakarta 🙌
 
Tidak ada yang suka terjebak di macet. 

Sekarang Google Maps bisa memberi kamu infomasi kemacetan secara real time. Yang tadinya hanya tersedia di 4 kota (Jakarta, Bandung, Tangerang Selatan, dan Depok), sekarang informasi kemacetan real time ini bisa dilihat oleh pengguna di 19 KOTA lainnya: Surabaya, Medan, Semarang, Palembang, Makassar, Batam, Pekanbaru, Bogor, Bandar Lampung, Padang, Denpasar, Malang, Samarinda, Tasikmalaya, Yogyakarta, Surakarta, Banda Aceh, Pekanbaru, dan Jambi.

Selain dari info macet, Google Maps juga memberi informasi real time mengenai kecelakaan, perbaikan jalan, dan penutupan jalan. Jadi kalau ada insiden yang terjadi saat kamu berada di jalan, Google Maps akan menggunakan informasi tersebut untuk menawarkan rute alternatif agar kamu bisa sampai ke tujuan dengan lebih cepat dan terhindar dari kemacetan. 

Baik yang sedang bersiap mudik, atau setiap hari berkendara menuju tempat aktivitas, semoga perjalanan kamu bisa terencana lebih baik lagi dengan Google Maps!

--

Fitur ini tersedia untuk Google Maps di ponsel maupun desktop. Klik di sini untuk tahu lebih lanjut: https://support.google.com/maps/answer/3093389?hl=id
 ·  Translate
20 comments on original post
3
Abdul Kadir's profile photoren megant's profile photo
2 comments
 
Iya ternyata masih sama dir.. Kirain jalan2 non utama udah ada traffic nya juga
 ·  Translate
Add a comment...

ren megant

Moto X (2013/2014)  - 
 
Barusan ngecek ada update 5.1 nih buat moto x 2nd gen. Udah lama apa baru aja ya?
 ·  Translate
3
Dharmady Lin's profile photoren megant's profile photoFajrin Addinta's profile photo
5 comments
 
+ren megant​ lha iyaa ane itu bilang gan, kalau update yg ini udh ada yg share kpn hari file OTAnya..itu kan om +Dharmady Lin​ minta...udh ada cb ubeg2 bbrp post kebelakang..
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
219 people
andika pratama's profile photo
Kurniawan Sidik's profile photo
Koko Handoyo's profile photo
Ferryzal Mario Leo Putra's profile photo
Hanung Teguh's profile photo
Sultan Daeng Raja Anonymause's profile photo
renato s lugto jr's profile photo
Smartphones Comparison's profile photo
Gill Divers's profile photo

ren megant

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
Qualcomm quick charge 2.0 #bukanchargerbiasa
1
wisnu laku prasojo's profile photoAwe Tsamma (PremanPacar)'s profile photoren megant's profile photo
8 comments
 
Klaim nya sih enggak.. Kita tunggu di 2017 ok 😅
 ·  Translate
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
Few scratches won't hurt.... #seikodiver
1
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
I brake for portals! #ingress #enlightened 
5
Adimas Banjar (Spectralion)'s profile photoDenny Tripriadhi (Cercatrovaz)'s profile photoWahid Amri's profile photoren megant's profile photo
5 comments
 
+Denny Tripriadhi​ asik dapet diskon kloter 2 😳
+Wahid Amri​ pake hp baru kak 😅
 ·  Translate
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
Urban downhill here at local mall. Apparently my (phone) camera can t keep up with the speed 😅
1
Abdul Kadir's profile photoren megant's profile photo
2 comments
 
LOL absolutely nothing to brag about nexus camera dept
Add a comment...

ren megant

Shared publicly  - 
 
 
Kaliankah yang katanya putra-putri terpilih bangsa?
Kaliankah yang mengurai (atau membual) kata saat menuliskan essay "Peranku Untuk Indonesia"
Kaliankah yang katanya diharapkan membuat perubahan?

Kadang, negeri ini lebih membutuhkan orang yang peduli untuk menjaga, bukan membuat saja
Membutuhkan orang yang peduli, mengingatkan kanan-kiri
Membutuhkan aksi, bukan kata-kata basa-basi

Peran itu dibuktikan, bukan dituliskan
Peran itu dilakukan, bukan dikatakan .

~Gambar di atas adalah kondisi seleksi LPDP di STAN Selasa, 12/5/15. Mreka sudah dihimbau untuk jaga kebersihan lokasi. Tapi ternyata, gelar sarjana dan pasca sarjana belum tentu mengerti BAGAIMANA cara menjaga kebersihan.

Ngesot ke tong sampah aja gabisa mau jaga Indonesia? Sepik!
 ·  Translate
14 comments on original post
1
Add a comment...
People
Have him in circles
219 people
andika pratama's profile photo
Kurniawan Sidik's profile photo
Koko Handoyo's profile photo
Ferryzal Mario Leo Putra's profile photo
Hanung Teguh's profile photo
Sultan Daeng Raja Anonymause's profile photo
renato s lugto jr's profile photo
Smartphones Comparison's profile photo
Gill Divers's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
cycling makes me good looking
Apps with Google+ Sign-in
  • FL Racing Manager Pro
ren megant's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
e-Filing SPT 1770SS (Official) - Apl Android di Google Play
market.android.com

Aplikasi ini adalah aplikasi resmi yang dikeluarkan oleh Direktorat Jenderal Pajak (DJP) dalam rangka memberikan layanan prima kepada masyar

Ingress
market.android.com

Ingress trasforma il mondo reale nel paesaggio di un gioco globale fatto di mistero, intrighi e rivalità. È in gioco il nostro futuro e tu d

Tuntunan Shalat
market.android.com

application is made by a graduate student in UIN Bandung.

WhatsApp Messenger
market.android.com

WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for Android and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to

Ovenbreak
market.android.com

Run if you don't want to be baked! Ginger man's grand escape from the oven!Run Gingerbread man, Run!Gingerbread man’s grand escape adventure

On-board with Robert Kubica for his comeback
www.gpupdate.net

Ride on-board with Robert Kubica as he takes part in – and wins – a domestic Italian rally in a Subaru Impreza. The Pole, who won the Canadi

Ninja's Unboxing 3 High Score
www.lab3.ca

Here my score: 69950. Can you beat it?