Profile cover photo
Profile photo
Nur Fauzi Bassar
69 followers
69 followers
About
Posts

Post has attachment
Kopi pak belalang, arbanetwork, cwc, cwig kena 'serbu' PPIM?
Hari ini PPIM ambil tindakan setelah beratus laporan dibuat. Ramai-ramai pergi ke pejabat nak jumpa Rozaini tapi tak dapat. Isterinye pun takdee. Jadi terpaksalah general manager hadap. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=500942930275936&id=20089875...

Post has attachment
Colour of Voices overrated??
Kita lari sikit dari topik mlm dan scam. 1. Ramai dah tahu kan kumpulan vokal acapella Malaysia, Colour of Voices. Generasi muda sekarang mesti tahu. Meletop dan popular. 2. Tak dinafikan mereka berbakat. Menyanyikan semula lagu lama dengan nafas baru dan s...

Post has attachment
Hai O kembali?
Ok. Akhir-akhir ni bila tengok statistik blog, artikel pasal hai o ramai pula yang cari dan baca. Tak kurang juge ada agen yang singgah komen. Ramai yang komen tu dari group STG. Rupenye FB page PW & SNTMLM kasi naik semula nama hai o. Patut le ramai yang c...

Post has attachment
Hal penasihat syariah MLM
Isu ni naik agak panas seminggu dua ni bila Affiliate Junction (AJ) lantik dua orang panel penasihat syariah untuk nilai plan pemasaran mereka. Sebelum tu kena tahu, jakim ada keluarkan garis panduan mlm syariah. Dalam itu ada sebut antara keperluan untuk j...

Post has attachment
Alternatif produk amway
Ok. Post ni agen amway mesti ramai yang bengang tak suka punya. Bukan nak sekat rezeki kamu. Cuma nak beri alternatif pada orang ramai yang tak tahu. Nak fokus pada produk/ barang elektrik saje. 1. Periuk noxxa 2. Air fryer amway 3. Bread maker 4. Steam iro...

Post has attachment
Philips pressure cooker tak kualiti?
Post pasal periuk philips yang lalu boleh tahan juge yang baca. Ada juge yang share & tepek kat fesbuk lagi. Terima kasih la ye baca. Tapi biasa la kontroversi sikit sebab agen amway ramai yang tak suka. Bukannya kita ni anti dengan MLM amway tu. Kat rumah ...

Post has attachment
Perihal Penapis Air Murah.
* artikel ni mungkin sesuai untuk orang yang suka untuk servis sendiri peralatan rumah... Penapis air ni dah macam satu keperluan sekarang sebab kualiti air paip kita yang 'kureng' sangat. Biasanya sebab karat dari paip. Tak mau cerita penapis air mahal mac...

Post has attachment
Kenapa komen aku takde??
Lama saya tak kemaskini blog. Idea ke laut. Lagipun sekarang ramai tertumpu pada fb, twitter, instagram tu semua. Jadi blog jadi tempat singgah baca maklumat. Artikel berkenaan arba networ cwc cwig kopi pak belalang yang scam masih ada pembaca. Maksudnya ma...

Post has attachment

Post has attachment
Arba network, cwc, cwig, kopi pak belalang
Apa yang dah jadi hari ni? Rungutan peserta yang tak dapat bayaran terus berkumandang. Malah yang nak semula modal pun tak dapat. Gebang hebat duit masuk tiap bulan tu hanya leader besau saje dapat. Boleh cuba baca fb page PW. Ini pula kisah di sebuah forum...
Wait while more posts are being loaded