Profile cover photo
Profile photo
Feesya Salleh
10 followers -
Aku guru biasa-biasa, hanya menyumbang untuk pembangunan negara, agama dan bangsa.
Aku guru biasa-biasa, hanya menyumbang untuk pembangunan negara, agama dan bangsa.

10 followers
About
Feesya's posts

Post has attachment
Jejak Pattaya Thailand 2016~Hari-hari Terakhir
************************************Misi Menjejak Bangkok City*********************************** Awal pagi kepala aku masih lagi rasa pening penangan lambungan ombak. Hari kelima dah tiba masanya untuk bergerak balik ke Kotaraya Bangkok. Misi kali ni men...

Post has attachment
Jejak Pattaya Thailand 2016 Day 4
************************************Mabuk Dilambung Ombak************************************* Puas jenuh jugak nak update entry ni, Haha. Okey day 4 kami lebih leisure,....Relaxkan diri dengan menikmati keindahan laut. Ye lah sangat. Untuk pengetahuan ko...

Post has attachment
Jejak Pattaya Thailand 2016 Day 3
3rd day kami berdua bergerak jauh sikit dari Pattaya City. Naik motosikal dengan Seri mengharungi jalanraya dan lebuhraya Pattaya sedikit sebanyak menggerunkan aku. Dah lama aku tak bonceng ataupun menunggang motosikal sebenarnya. Hampir 3 tahun. Pagi terse...

Post has attachment
Jejak Pattaya Thailand 2016, Day 2
Hari kedua, hoooyeii masih lagi dalam train. Malam semalam lena awal atas train. Pastu sekejap-sekejap terjaga. Nyenyak actually..bila terjaga aku slalu selak tirai "Bila nak cerah ni" haha nampak benar tak sabarkan nak sampai Bangkok seterusnya ke Pattaya....

Post has attachment
Jejak Pattaya Thailand 2016 Day 1
Hello peeps. Well kembali bersiaran. Sesi travel ke luar negara 2016 kali ni start dengan Pattaya, Thailand. Actually trip ni aku rancangn nak pergi ngan buddy travel Zaid. Tapi apakan daya haha..nak pi sorang pastu tergerak eh kang nanti tak syok. So aku a...

Post has attachment
Backpackers Ke Guilin 2015 Day 6
Pejam celik dah hari terakhir rupanya di bumi China ini. Sekejap sangat masa berlalu. Tak puas rasanya menikmati keindahan alam di sini. Hari ini kami lebih leisure. Pagi-pagi lagi dah check out, sarapan then menuju ke Nanning's People Park. Free of charge....

Post has attachment
Backpackers Ke Guilin 2015 Day 5
Row..row row your boat gentle down the stream...Hai semua hari ni aktiviti kami tak lain tak bukan mencuba bamboo rafting di sepanjang Sungai Yulong. Kami ambil pakej terus juga dari kaunter Wada Hostel dengan harga CNY80 per pax. Kalau baca dari blog dan s...

Post has attachment
Backpackers Ke Guilin Day 4
Yangshuo... Yangshuo.. pekikan ulat-ulat tepi jalan memang banyak. Aku dah mangli dan  tak larat   dah nak elak. Dah dikhabarkan tak nak. Dok tanya lagi. Kental kak kental...jangan nak menyembur plak. Nasib baik aku mampu bersabar. Ya... kawan-kawan Day 4 k...

Post has attachment
Backpackers Ke Guilin 2015 Day 3
Hari ketiga di Guilin... Kami menghala ke The Reed Flute Cave (Lu di Yan). Seawal pagi jam 8.00pagi kami dah keluar menuju ke railway station atas tujuan yang sama seperti semalam. Nak beli tiket dan Alhamdulillah selesai urusan. Banyak urusan dipermudahkan...

Post has attachment
Backpackers Ke Guilin 2015 Day 2
Bertemu lagi di episod ke 2. Seawal 5.30 pagi aku dah bangun kali ni. Ya sebabnya aku travel buddy lelaki. Memikirkan satni dia menunggu aku nak bersiap. Jenuh. Tak mau la aku kalau buddy kita tertunggu. Lepas mandi siap-siap semua.. aku tunggu la Zaid mai ...
Wait while more posts are being loaded