Profile cover photo
Profile photo
Sasvári Anna
25 followers -
Az intelligens ember nem szemetel, a többinek meg tilos!
Az intelligens ember nem szemetel, a többinek meg tilos!

25 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content
http://uvegpalota.hu/spg/399879,35716/Vevotalalkozo-december-12en-es-angyalkedvezmeny

A legközelebbi vevőtalálkozó - ahol személyesen is át lehet venni megrendelést - 2013. december 12-én, vagyis csütörtökön lesz. Ezt a hetet pedig - stílusosan - az angyaloknak szentelem. Ez azt jelenti, hogy az Üvegpalota minden angyalkája - aprócska, vagy tiffany üveg, vagy Swarovski kristállyal díszített - 10 % kedvezménnyel vásárolható meg az Angyal131213 kuponkód megadásával 2013. december 13-án éjfélig.

Aki pedig még nem találta meg az igazit - már mint ékszerre gondolok - annak ismét bemutatok egy két csodaszép dolgot, ezúttal az egyedi ékszerek kategóriájában.

A szolid "Akácia" nyaklánc éke egy méz színű kézzel készült egyedi gyöngy, amelyet bronz, világos topáz és borostyán színek egészítenek ki. A hozzáillő "Yellow Stone" fülbevalóval tökéletes garnitúrát alkotnak.

A "Bronzalia"nyakláncok mindegyikének csodálatos egyedi üvegmedálja van, amelyek körül szertelen "fityegők" ékeskednek és teszik játékossá az ékszert. Az antik bronz színű - nikkelmentes - lánc és alkatrészek hatalmas előnye, hogy nem színeződnek el.


A pasztell zöld, a kissé lüszteres csontszín és a barna csodálatos harmóniája a "Green Forrest" nyaklánc. A természetes színek keveréke nyugodtságot, kiegyensúlyozottságot sugároz.


A "Hanglemez" nyaklánc egy csodaszép topáz színű, kézzel készült "üvegkorong", érdekes, kreatív "felfüggesztéssel". A medál kompozíciót kiegészítő kisebb topáz színű gömböcske szintén egyedi üveggyöngy. A nyaklánc a legjobb minőségű fém alkatrészekkel készült, amelyet valaha a bizsu kategóriában láttam.


Játékos, kissé szokatlan színű nyaklánc, amely a hozzáillő fülbevalóval szintén garnitúrává egészíthető ki. A kerámia szerű barna "szemes" gyöngyök szintén egyedileg készültek. Ezekkel a színekkel szinte bármilyen színű pulóver, vagy blúz tökéletes kiegészítője lehet, a zöldön, a piroson, vagy sárgán át a kékig, a drappig, vagy akár egy rózsaszínig.

A bemutatott ékszer remekeket most kedvezményesen is megveheti, ha az alábbi kuponkódokat használja!

Akácia nyaklánc és Yellow Stone fülbevalóhoz: Akacia131213 (2013. december 13-án éjfélig)
Bronzalia nyakláncokhoz: Bronzalia131213 (2013. december 13-án éjfélig)
Green Forrest nyaklánchoz: Green131213 (2013. december 13-án éjfélig)
Hanglemez nyaklánchoz: Hanglemez131213 (2013. december 13-án éjfélig)
Kerámia nyaklánchoz és fülbevalóhoz: Keramia131213 (2013. december 13-án éjfélig)
Ne feledkezzen meg az "Áll az alku?" kategóriában található sok-sok impozáns darabról, amelyeknek árára ajánlatot tehet!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2013-12-11
6 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Üvegpalota
Üvegpalota
plus.google.com

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded