Profile cover photo
Profile photo
Castello Precast
9 followers -
New Dimensions of Your Future
New Dimensions of Your Future

9 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Кастело Прикаст ООД успешно завърши изграждането на нова производствена сграда на фирма Атра-96 ООД в град Пловдив. Пловдивската компания е водещ производител в България на електроинсталационни изделия и осветителни тела. Предлага богата гама от висококачествени продукти, които намират приложение в различни сектори – промишлеността, строителството и бита. Новата сграда е част от постоянната инвестиционна дейност на Атра-96 ООД, която цели задоволяването на външните пазари на компанията.

Кастело Прикаст започна строителството на новите площи за разширяване на дейността на ТАФПРИНТ от гр. Пловдив, специализирана в  производство на широка гама полиграфическа продукция и печатни рекламни материали. По изискване на своя клиент инженеринговата фирма ще изпълни строителството в рамките на три месеца от старта на работата.  
Новите площи с РЗП 5.500 кв.м. са предназначени за обществено-обслужващи, складови, производствени дейности и ТП. Предстои разкриването на нови работни места за покриване на потребностите от разширените по обхват дейности. Предвижда се и бъдещо разширение на производствените и складови площи.
В момента ТАФПРИНТ ООД разполага с две промишлени сгради с обща площ 10.000 кв.м, оборудвани със съвременна и високопроизводителна техника от Германия, Япония и Италия,  както и със складова база за продажба на собствена готова продукция, вносни канцеларски материали и ученически пособия на едро.

Post has attachment
Кастело Прикаст ООД e избрана за изпълнител на проектантските и строителни дейности по разширяване на производствените мощности на един от основните доставчици на ИКЕА в България.

Post has attachment
Новите три сгради са с обща площ над 15.000 кв. м и са разположени в близост до вече действащата сградата на Паралел,  изпълнител е Кастело Прикаст.

Post has attachment
2015-та започна с откриването на нов обект: Производствена и офисна сграда на Паралел ЕООД, гр. Севлиево. Основен изпълнител на инженеринг за Производствена сграда с РЗП: 8.300 кв. м. е Кастело Прикаст ООД. Сградата е едноетажна четирикорабна стоманобетонна сглобяема конструкция, отличаваща се с високотехнологични предварително напрегнати покривни греди AQUARIUS®, които позволяват системно решение за покривно осветление, създаващо по-комфортна работна среда.  При покривните довършителни работи са използвани материали с 25 години гаранция, а фасадата е изградена от топлоизолирани стоманобетонни панели тип „мити“, изпълнени със специална цветна фракция. Инвестицията ще осигури над 350 нови работни места.
Още снимки на обекта: http://goo.gl/hFCO8Z
Photo
Wait while more posts are being loaded