Profile cover photo
Profile photo
Yoga in de Buurt
6 followers -
Yoga in de Buurt, vind en zoek Yoga in Nederland.
Yoga in de Buurt, vind en zoek Yoga in Nederland.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Ken je #Yogaindebuurt.nl al? Als #YogaDocent, #YogaStudio en #sportschool met Yoga (#YogaLocatie) kun jij je gratis aanmelden. En er komt een nieuw #platform bij dat jou zeker gaat helpen bij het vinden van meer leerlingen voor je lessen. We informeren je over dit nieuwe platform via onze website en sociale media. Volg ons!

Meld je aan voor onze #nieuwsbrief, zodat we je legaal kunnen informeren over onze plannen. Meld je ook aan als je al op onze site staat, want dan mogen we je mailen over de nieuwtjes die er zijn en geloof ons, deze wil je niet missen!
Add a comment...

Post has attachment
We zijn er weer. Alle nieuwe #aanmeldingen zijn verwerkt. We hebben nu #Yogascholen en #Yogadocenten 791 online staan. We houden onze lijst zo zuiver mogelijk. Dubbele aanmeldingen halen we eruit. Of je staat op de site als docent of als studio, maar nooit tweemaal. Ook heeft het geen zin. Via Yogaindebuurt.nl zoekt men op locatie, en dus op postcode en plaats. Waarom werken we zo? Kijk voor uitleg bij Veel Gestelde Vragen.
Add a comment...

Post has attachment
Ken je #Yogaindebuurt.nl al? Als #Yogadocent, #Yogastudio en #sportschool met #Yoga (Yoga locatie) kun jij je gratis aanmelden. En er komt nog een extra #platform bij dat jou gaat helpen bij het vinden van meer #leerlingen voor je lessen. We informeren je over dit nieuwe platform via onze website en sociale media.

Aanmelden #nieuwsbrief: http://yogaindebuurt.us12.list-manage.com/subscribe?u=a4583b0e387148e09379a497e&id=54bc315b46

Meld je aan voor ons nieuwsbrief, zodat we je legaal kunnen informeren over onze plannen.

Meld je ook aan voor de nieuwsbrief als je al op onze site staat, want dan mogen we je mailen over de nieuwtjes die er zijn en geloof ons, deze wil je niet missen!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Zag je het ook? Onze website doet raar. We zijn er mee bezig en hopelijk werkt alles snel weer normaal. Het zou toch écht zonde zijn als onze vrijwillige werkuren voor niets zouden zijn geweest!

#YogaInDeBuurt #Website #WorkInProgress.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#SocialMedia kanjer

Ben jij een kanjer in het inzetten van de juiste #social #media kanalen om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland, zowel Yoga student, docent als studio weet wat Yoga in de Buurt voor hen kan betekenen? Dan kunnen we jouw kennis & ervaring goed gebruiken! Neem dan contact op met Yoga in de Buurt: info@yogaindebuurt.nl.

LINK: https://www.yogaindebuurt.nl/vacatures/

#Social Media #expert #vacatures #YogaVacatures
Add a comment...

Post has attachment
#EnquêteKanjer gezocht voor #YogaOnderzoek

Ben jij een kanjer in het maken van #enquêtes? We zijn diverse enquêtes aan het opstellen binnen diverse #YogaThema’s en deze willen we standaard online zetten en we zijn van plan om per kwartaal de resultaten te delen
.
Ben jij dé aangewezen persoon om dit voor ons te doen gezien je studie en werkervaring? Neem dan contact op met Yoga in de Buurt: info@yogaindebuurt.nl.

LINK: https://www.yogaindebuurt.nl/vacatures/

#enquête #marketing #pr #wensen #ideeën #voorstellen #vacatures #YogaVacatures
Add a comment...

Post has attachment
Welke vraag zou jij graag willen stellen aan Yoga studenten, docenten en studio’s in Nederland over het Yoga vak bijvoorbeeld? Laat het ons weten: info@yogaindebuurt.nl.

Bekijk ook de resultaten van #VYN (Vereniging Yoga Nederland) Interessant om te lezen wat hun leden als antwoorden gaven op veel gestelde vragen over de beleving van het Yoga vak in Nederland.

Link:
https://www.yoganederland.nl/yogaonderzoekinNederland/

#enquête #marketing #pr #wensen #ideeën #voorstellen #YogaMarkt #transparantie #thema #GoogleForms #questionnaire
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded