Profile

Cover photo
Shkrime T'Urta
Worked at Fjale te urta
Lives in Kosovo
67,071 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Kur numëroj gjërat më të çmuara që kam në jetë, Ty të "numëroj" gjithmonë dy herë...
 ·  Translate
6
1
Shqiperi Etnike o sot o kurr.'s profile photoisela hoxha's profile photo
 
Gomari lidhet me konop, kurse burri lidhet me fjalen e dhen!
 ·  Translate
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
“Mirësia e baballarëve është pasuri për fëmijët.”
 ·  Translate
7
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Ato që të falin qetësinë me prezencën e tyre, krijojnë zhurmën më të madhe kur "largohen"...!!
 ·  Translate
9
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Shko përpara edhe kur të gjithë presin rrëzimin tend!!
 ·  Translate
6
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Është e vërtetë që të krijosh një mburojë në zemër nuk të lejon që të ndjesh emocione ... por të kursen edhe shumë dhimbje.
 ·  Translate
5
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Vuajtja të dobëson për ca kohë... por ka një të mirë... Të bën të fortë përgjithmonë..!!
 ·  Translate
5
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
 
http://www.flossk.org/en/events/linux-and-open-source-digital-boot-camp-innovations-labs-kosovo

Learn about Linux and Free/Libre Open Source Software directly from James Michael DuPont supported by the flossk.org team.
Innovations Labs Kosovo http://kosovoinnovations.org/ is sponsoring and hosting a hands on training from Sept 4-6 at the labs. Time is from 16:00 to 1900. To register, please send email at contact@kosovoinnovations.org.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/378587462213306/

Here is the place where you can find it:
Innovation Labs Kosovo
Gazmend Zajmi No. 59, 10000
Prishtina, Kosovo
http://www.openstreetmap.org/?lat=42.65582&lon=21.16665&zoom=16&layers=M&mlat=42.65636&mlon=21.17166
http://kosovoinnovations.org/contact
1
Add a comment...
In their circles
2,479 people

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Nëse e dëshiron besimin tim, ti duhet të ma japësh sinqeritetin tënd!
 ·  Translate
6
2
Dashamir Dani's profile photoisela hoxha's profile photo
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Bëra një përplasje me realitetin , i kërkova dëmshpërblim ; mu përgjigj që nuk i paguan ata që ndjekin ëndrrat.
 ·  Translate
6
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
Lulja që lulëzon në vështirësi është më e rralla dhe më e bukura nga të gjitha.
 ·  Translate
5
Add a comment...

Shkrime T'Urta

Shared publicly  - 
 
 
http://www.flossk.org/en/events/linux-and-open-source-digital-boot-camp-innovations-labs-kosovo Learn about Linux and Free/Libre Open Source Software directly from James Michael DuPont supported by the flossk.org team.
Innovations Labs Kosovo http://kosovoinnovations.org/ is sponsoring and hosting a hands on training from Sept 4-6 at the labs. Time is from 16:00 to 1900. To register, please send email at contact@kosovoinnovations.org.
1
Add a comment...
People
In their circles
2,479 people
Work
Employment
  • Fjale te urta
    shkrimtare
Basic Information
Gender
Decline to State
Story
Introduction
Fjale Turta eshte nje projket i cili ka per qellim qe shfrytezuesve te ndryshme tu ofrohet thenje dhe fjale te urta te popullit tone
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kosovo