Profile cover photo
Profile photo
Lakaran Minda
20 followers -
www.lakaranminda.com
www.lakaranminda.com

20 followers
About
Posts

Post has attachment
Terima kasih sayang!
Sedar tak sedar, usia dah bertambah lagi genap satahun. Masa berlalu begitu pantas. Dalam tak sedar bekerja setiap hari, usia terus meniti. Kadang-kadang tak sempat nak kira waktu dalam sehari. Sedar je dah pagi, sedar je dah malam. Allahu akbar! Kebiasaann...
Add a comment...

Post has attachment
Terima kasih TM!
Terima kasih TM! Macam bunyi terima kasih PM yerk :P Alkisahnya sebelum ni saya melanggan Streamyx. Kurang setahun, TM beri notis untuk penamatan kontrak kerana kawan Sg. Long telahpun dinaiktaraf fasilitnya kepada UniFi. Setelah mengkaji dan meneliti, akhi...
Add a comment...

Post has attachment
Penah dengar EeePC?
Add a comment...

Post has attachment
Irfan Al-Fateh dah besar!
Lama rasanya Fateh tak masuk dalam blog ni :P Sedar tak sedar, Fateh dan masuk 1 tahun 3 bulan ++. Besar dah. Macam tak percaya Fateh dah besar sebab rasa macam baru je kawen semalam :-) Apa pun, Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana mengurniakan seoran...
Add a comment...

Post has attachment
KASUMA 2017!
"oit wan, apahal lambat sangat ko wat design ni?" Memang sangat 'best' kalau ada orang cakap cenggitu waktu kita tengah dok wat design :P Selingan saja tu. InsyaAllah 15 April ni, sekolah saya akan mengadakan Karnival Sukan Mega Al-Rahman (KASUMA) di Padang...
Add a comment...

Post has attachment
Nak cari USB wifi paling kecik?
Add a comment...

Post has attachment
Bersenam cara mudah!
Add a comment...

Post has attachment
AV
Add a comment...

Post has attachment
Morgan Bread Maker 2.0 Liter
Sebelum ni Pressure Cooker, sekrang ni bread maker pulak :p Macam-macam inovasi sekarang ni yang menjadi iagaun para suri rumah. Kali ni nak share mengenai bread maker janama Morgan. Bread maker ni antara yang femes macam pressure cooker jenama Noxxa dulu.....
Add a comment...

Post has attachment
Gantian lampu brek kereta: LED T10 24 SMD
Teknologi LED semakin lama semakin pantas dan semakin komplikated! Bermula dari sekecil-kecil lampu hinggalah sebesar-besar lampu. Kalau perasan, lampu kalimantang sekrang ni pun dah ada yang LED. Nak pasang pun mudah, cuma perlu bypass transformer dan star...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded