Profile cover photo
Profile photo
Khairun Nisa Ahmad
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Solo trip Part 1 - Kota Kinabalu, Sabah
Salam. Finally sampai juga kerajinan nak menaip cerita waktu solo trip ke Kinabalu tempoh hari. Ya kisah 8 hari 8 malam di Lombok aku masih belum selesaikan. Ada sedikit kemalasan dihati. Nanti aku kembali rajin aku tapi pasal Lombok dan pulau-pulaunya. Ber...

Post has attachment
D-2 Mengejar Rinjani
Assalammualaikum, heyy Yes it's raining outside, and I'm start thinking to continue my journal. Hmmm mood baik bila hujan turun. Tandanya kau semakin dimamah usia sebab kau suka keadaan yang tenang dan aman. Kan orang tua-tua macam tu hmmm dah tua rupanya B...

Post has attachment
D-1 Mengejar Rinjani
Assalammualaikum, hai. Lombok International Airport Cuaca kat luar hujan renyai-renyai buatkan aku senang untuk menaip cerita travel yang lalu. Walaupun sudah 3 bulan aku tinggalkan tanah Lombok. Harapnya aku ingatlah apa yg terjadi dekat sana. Yelah nak bu...

Post has attachment
Teaser: Travel to Lombok
Assalammualaikum, hai. Aku syak kalau la blog ni bernyawa, dah lama dah mati sebab tak diberi nafas dengan idea-idea segar cerita aku. Sorry la busy dengan kehidupan dunia. Hmmmmmmmmm Okay la malas nak taip mukadimah berjela-jela. Aku teruskan dengan cerita...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Travel: Krabi Town - Hatyai - Aonang (Part 4)
Aigooo...sudah bersarang lagi berkulat blog ini. Apakan daya hujung tahun lepas sibuk exam woi. Laptop meletop. Kau rase macam mana, memang hilang mood nak menaip. aptb -.- So kali ini, aku cuba untuk habiskan travelog 3 tempat ni ok. Kalau ayat aku tak men...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded