Profile cover photo
Profile photo
Webmaster VoluntaristDK
3 followers -
En blog om frihed, voluntarisme, den østrigske økonomiske skole.
En blog om frihed, voluntarisme, den østrigske økonomiske skole.

3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen - den måske fagligt mest kompetente i udenrigsministerstolen - vil gøre arbejdet "færdigt" i Syrien.
Add a comment...

Post has attachment
Vidste du godt at USA’s føderale statsgæld er kortsigtet? Og at det faktisk gør landet meget følsomt overfor rentestigninger? Så dagens melding fra USA's centralbank, om at de forventer en rentestigning senere i denne måned - ikke nødvendigvis godt nyt - når man har en samlet statsgæld på næsten $20.000 mia.
Add a comment...

Post has attachment
Donald Trump’s næste udfordring – hævelse af USA’s gældsloft
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har skrevet en anmeldelse af den nye film: La La Land:

Hvis du er hvid og var uenig med Obamas politik, så var og er du racist.

Hvis du er sort og er uenig med Trump, så er du aktivist.

Hvis du er feminist og kæmper for særlige privilegier til kvinder, på bekostning af mænd, så kaldes det kamp for lige adgang og lige muligheder.

Hvis du er jæger og/eller kødspiser er du ond.

Hvis du er en vestlig kvinde, der skal møde muslimer, og du tager tørklæde på for ikke at fornærme deres religion – så er du tolerant.

Hvis du er dybt bekymret over den massive indvandring fra muslimske lande i Nordafrika og mellemøsten ind i Europa og gerne vil begrænse indvandringen med grænsehegn og grænsevagter – så er du intolerant.

Når USA’s og Iraks millitære styrker vinder over ISIS og tager kontrollen over Mosul i Nordirak, så kaldes det bekæmpelse af terrorisme.

Når Ruslands og Syriens millitære styrker vinder over islamiske fundamentalistiske grupper såsom ISIS, Free Syrian Army og Al-Nusra Front (et andet navn for Al-Qaeda) og tager kontrollen over Aleppo, så kaldes ned nedslagtning af oprørsgrupper.

Hvis man taler om optøjer, hærkværk og voldtægter i Malmö i Sverige er opstået pga. den massive indvandring, så kaldes det Fake News.

Hvis du mener at nedsættelse af kontanthjælp er godt, fordi det kan motivere flere til at søge arbejde, så er du umenneskelig.

Store virksomheder, der producerer varer/tjenester som mennesker efterspørger og er glade for, og det resulterer i en fortjeneste til ejerne, det kaldes grådighed.

Staten der tvangsindriver 70% af hver tjent krone i et samlet skatte-, moms- og afgiftstryk, det kaldes omfordeling og solidaritet.

Hvis du er skeptisk overfor menneskeskabt global opvarmning (der over tid har skiftet navn til klimaforandringer, så det dækker alle typer vejr) – så er du en benægter.

Hvis NSA i USA aflytter allierede statslederes mobiltelefoner, som Angela Merkel var udsat for, så er det i kategorien ‘Nothing to see here‘.

Hvis Wikileaks fremviser e-mails, der viser, at Hillary Clinton sendte masser af top-hemmeligt-stemplede e-mails, da hun var USA’s udenrigsminister, fra en pivåben privat e-mail server, så er det i kategorien ‘Rusland er årsagen til dette pga. hacking‘.

Så ja, hvis nyhederne.TV2.dk beretter at banegårde er analyseret i en svensk ph.d. afhandling, så er de helt sikkert sexistiske.

Vi lever vitterligt i La-la-land
Add a comment...

Post has attachment
Endnu et godt eksempel på når vores herskere frådser og ødsler med tvangsopdrevne midler. Der er en god ting ved det, den samlede politikerlede får lige et nyk opad :)
Add a comment...

Post has attachment
Og det du ikke kan se, er, at flasken med olivenolien til at stege i ligger i skraldespanden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Præcist, og den magtfaktor er main stream medier godt igang med at miste - takket være Internettet. Nu kan vi svare tilbage, kommunikationen er ikke længere envejs. Og det har aldrig før været lettere og billigere selv at starte op som formidler af information via Blogs, Podcasts og Video. I love it! :)
Add a comment...

Post has attachment
Op et hvis sted hvad der p.t. sker af ballade, hærværk og uro i Sverige og Franking. Breaking News er at en person - der har brugt sin ytringsfrihed og sin ret til at gøre med en privat erhvervet ting som han vil - er anklaget for blasfemi. At der overhovedet er lovgivning der forbyder blasfemi er mig ubegribeligt!

Add a comment...

Post has shared content
Meget spændende interview med en Hr. Robert David Steele som har en fortid i USA's forskellige føderale organisationer, såsom CIA. Han fortæller om de udfordringer Donald Trump står overfor lige nu set i forhold til deep state eliten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded