Profile cover photo
Profile photo
Tweet Viral
206 followers
206 followers
About
Posts

Post has attachment
i love you
Wan H: Thank You For Loving Me
Wan H: Thank You For Loving Me
rizwanewan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Thank You For Loving Me
Assalamualaikum semua! wan harap korang semua sihat di samping keluarga yang tersayang . love Hari ni wan tetiba terbuka hati nak meluah kat blog pulak. setelah sekian lama wan tak menaip panjang2 ni. rasa kekok sikit. sebab idea malu nak muncul. haha. Wan ...
Wan H: Thank You For Loving Me
Wan H: Thank You For Loving Me
rizwanewan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
31 Tempat Menarik Di Yogyakarta Yang Patut Anda Tahu
Assalamualaikum dan hai semua?! kali ni wan nak review tempat tempat menarik yang patut korang pegi kalau pegi melancong kat Yogyakarta. Indonesia. korang boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni. Candi Ratu Boko  Pintu-Langit Dahromo. Dlingo, Bantul Bukit P...
Add a comment...

Post has attachment
Korea McDonald's Rich Chocolate Pie (Video)
Mcd sekarang bukan main kreatif. ada je idea dan resepi baru setiap minggu/bulan. baru-baru je keluarkan yang aiskrim durian tu. sekarang dah ada " Rich Chocolate Pie". tapi ni bukan kat malaysia ye. harap-harap nanti ada kat malaysia. sebab tengok video tu...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI DAN CARA BUAT ROTI CANAI LEMBUT & KUAH DHAL
Resepi Roti Canai Lembut RESEPI ROTI CANAI Bahan-bahan (12-16 biji): 550gm tepung gandum *250gm air *Sebiji telur *3 tsp susu pekat manis *1 tsp garam *1 tsp butter/marjerin 1-2 tsp tepung gandum untuk ditambah kalau terlembik masa menguli Cara-Cara: 1. Mas...
Add a comment...

Post has attachment
I LOVE YOU ABANG JPJ
Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum dan hai semua!??? tajuk entri wan kali ni agak panas. tapi tak sepanas geng kunyit. haha. wan cuma nak bagitau kat korang semua yang wan dah lulus test JPJ! sekarang ni wan dah ada lesen memandu sendiri. yeah! Tak paya...
Wan H: I LOVE YOU ABANG JPJ
Wan H: I LOVE YOU ABANG JPJ
rizwanewan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pretty Boy Kota Kinabalu Lebih Cantik Dari Sajat
Meh tengok mamat ni lebih cantik dari akak sajat. yeke? kalau tak percaya jom layan gambar2 kat bawah ni. Ok ni gambar masa sekolah dia Jangan keliru ni bukan fasha sandha tau. Cantik ka dia? Cantik kan? Kalau admin x bgitau mesti kmu fikir perempuan kan? D...
Add a comment...

Post has attachment
Budak 16 Tahun Yang Memukul Maknya Kerana Duit Dah Minta Maaf
Baru-baru ni kita digemparkan dengan video viral budak 16 tahun memukul ibunya kerana duit. kalau korang tak tengok lagi video tu boleh search kat twitter or facebook. dah viral video tu. Sumber video tu dari facebook "jejaka sereng". mamat ni pun dah minta...
Add a comment...

Post has attachment
Gara-Gara Upload Video Makan Pisang Abang Sado DiTuduh Geng Kunyit
Ehem2.. kali ni entri wan panas sikit dari yang selalu. haha. sebelum korang komen pape. meh lah kita tengok video "Abang Sado Tunjuk Cara Makan Pisang" Amboi selera sangat abang sorang ni makan pisang. haha.  Ni antara yang kecam abang sado ni Tak pasal2 r...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded