Profile cover photo
Profile photo
Wan H
205 followers
205 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Sanggup Berjalan Kaki 20KM Setiap Hari Untuk Cari SET PENGGAMBARAN
Cerita ini dipetik dari post Suhaimi Zulkefli Suhaimi dan Shatish CHOW KIT - Kitorang break makan tengahari shooting drama  # KernaSyurgaBukanPercuma   # astrooasis  tetiba aku ditegur seorang remaja India (24 tahun) menggigil tangan dia menekap perut. "..a...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Klinik Menolak Untuk Merawat Pesakit Kerana Tiada IC
Dipetik dari Facebook Nor Hafiza Ahmad Aini Sumber FB Mcm haram jadah lah klinik ni, fahana pergi farmasi tetiba jumpa uncle india ni kepala berdarah terkejut cuba tanya dia knpa,dia cakap kena pukul Subhanallah walaupun pak cik ni tak betul, dan salah kena...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cara Buat Minuman Yang Lebih Sedap Dari Starbucks
Yang ni minuman dah siap Ok kali ni wan nak share satu resepi baru. resepi untuk buat air/minuman yang lebih sedap dari starbucks drinks, tak perlu pergi starbucks dah lepas ni. boleh buat minuman macam ni kat umah. bahan-bahan dia tak lah susah sangat nak ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cara Buat Minuman Yang Lebih Sedap Dari Starbucks
Yang ni minuman dah siap Ok kali ni wan nak share satu resepi baru. resepi untuk buat air/minuman yang lebih sedap dari starbucks drinks, tak perlu pergi starbucks dah lepas ni. boleh buat minuman macam ni kat umah. bahan-bahan dia tak lah susah sangat nak ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Bukti Sultan Brunei "Sultan Berjiwa Rakyat"
Sebelum kita tengok bukti yang wan maksudkan tu. Jom kenali Sultan Brunei ni dulu. Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Wad'daulah "Baginda menerima pendidikan awal secara persendirian di  Istana Darul Ha...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cara Merawat Dendam Yang Lahirnya Dari Marah
Sumber Google Marah melahirkan dendam Dalam sebuah Hadis, Rasulullah s.a.w. telah bersabda: “ Sebaik-baik anak Adam, ialah orang yang lambat marahnya dan segera pula reda bila sudah marah, dan sejahat-jahat anak Adam yang lekas marahnya dan lambat pula reda...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Si Pelaku Terhadap Kebakaran Tahfiz
Baru-baru ni kita dikejutkan dengan kes kebakaran pusat tahfiz yang menyebabkan lebih 20 orang terkorban. ramai yang membuat andaian sendiri mengatakan ini kes politik, kes rebut tanah pusaka dan macam-macam lagi. Tapi ni sebenarnya kes dendam. di antara bu...
Add a comment...

Post has attachment
Public
"ONCEMIRO" Antara Kucing Paling Comel
Assalamualaikum dan hai semua. entri kali ni wan nak cerita pasal kucing comel ONCEMIRO ni. wan tak tahu nama sebenar dia. tapi @oncemiro ni nama instagram dia. sumber: instagram tadaaaa.. ni lah dia. mata dia garang yall. tapi kecomelan dia memang tak terk...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Dibelasah Sampai Lebam Dan Berdarah Oleh Teman Lelaki Sendiri
Kepada korang yang mempunyai teman lelaki, teman hidup or sesiapa yang jenis panas baran/suka naik tangan bila marah. boleh baca ni. kisah benar. " I WILL NOT NAME HIM THIS IS AN ONGOING CASE THIS POST WAS PURELY TO WARN THOSE WHO ARE WORRIED ABOUT THEIR PA...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3
Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari akak Noor Nabilla Fattin Sumber: FB "And today, i'm wearing our "jubah nikah" to hear the result 👰🏻 Thank you for al...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded