Profile

Cover photo
IeDaa SuzieAnnA
Worked at xyah tau la yer...
Attended Uitm Sri Iskandar
Lives in Taiping
15 followers|1,981,276 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
MASIH MOOD RAYA!!
 ·  Translate
Masih dalam mood raya lagi... Tekak masih lagi dok mengidam nak makan lemang cicah rendang... Walaupun dan makan lemang rendang time open house ujung minggu... Tapi dasar tekak tak pegi school... Bukannya dia bole paham...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
RESULT TAHUN KEDUA PJJ-USM
 ·  Translate
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TETAMU TAK DIUNDANG BIKIN KECOH...
 ·  Translate
Ini kisah raya ke berapa aku pun dah tak hingat... Yang pastinya... aku dah masuk keja... Dah la sensorang ja keja... Rasa macam nak lari balik umah ja makan ketupat sambil cicah rendang... Tapi apa bole buat...aku kena c...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
JALAN-JALAN RAYA KEDUA...
 ·  Translate
Rasa macam cepat ja masa berjalan... Sedar2 dah masuk hari ke-2 raya... Hari ni, dapat jemputan makan2 di rumah Mak Ngah aku... So, meh la kita beramah tamah... Jumpa mak dan bapa sedara, sepupu sepapat, anak2 buah ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
HARI RAYA AIDILFITRI 2015...
 ·  Translate
Selamat Hari Raya semua... Amacam Raya korang tahun ni... Gempak tak??? Dah seminggu raya...baru aku ada mood nak update pasai Hari Raya ari tu... Nampak sungguh pemalasnya... Biasa la tu..bila dah masuk keja..bany...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
PROJEK KUIH RAYA -- BISKUT JEJARI NESTUM & KEK CARROT...
 ·  Translate
Semalam last day berbuka bersama... Menu kami last minit berubah kerana ada hamba Allah bagi petai... Terima kasih akak....moga murah rezeki... Menu berbuka kami simple ja... Nasi putih, tempe goreng, sotong goreng kuny...
1
Add a comment...
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
Hantaran Murah AisyahDekoraf's profile photo
dania sofea's profile photo
Muhd Raif's profile photo
Ocha Balai's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
AQu Zack's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
Fika Nur's profile photo
HASRUL HASSAN's profile photo

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
**
Masih dalam mood raya lagi... Tekak masih lagi dok mengidam nak makan lemang cicah
rendang... Walaupun dan makan lemang rendang time open house
ujung minggu... Tapi dasar tekak tak pegi school... Bukannya dia bole paham... Semalam, on the way nak pi Tesco.....
 ·  Translate
Masih dalam mood raya lagi... Tekak masih lagi dok mengidam nak makan lemang cicah rendang... Walaupun dan makan lemang rendang time open house ujung minggu... Tapi dasar tekak tak pegi school... Bukannya dia bole paham...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
RESULT TAHUN KEDUA PJJ-USM
Kita tinggalkan kejap cerita Aidilfitri... Walaupun banyak ja cerita nak diceritakan... Tapi bagi laluan jap aku nak cerita pasai jantung
aku yang asyik dup dap..dup dap.. Opppss....takdak kaitan pun dengan nak masuk
meminang ka..nak kawen ka... Yang tu...b...
 ·  Translate
Kita tinggalkan kejap cerita Aidilfitri... Walaupun banyak ja cerita nak diceritakan... Tapi bagi laluan jap aku nak cerita pasai jantung aku yang asyik dup dap..dup dap.. Opppss....takdak kaitan pun dengan nak masuk memin...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TETAMU TAK DIUNDANG BIKIN KECOH...
Ini kisah raya ke berapa aku pun dah tak hingat... Yang pastinya... aku dah masuk keja... Dah la sensorang ja keja... Rasa macam nak lari balik umah ja makan ketupat
sambil cicah rendang... Tapi apa bole buat...aku kena cover keja member... Hidup ni jangan ...
 ·  Translate
Ini kisah raya ke berapa aku pun dah tak hingat... Yang pastinya... aku dah masuk keja... Dah la sensorang ja keja... Rasa macam nak lari balik umah ja makan ketupat sambil cicah rendang... Tapi apa bole buat...aku kena c...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
JALAN-JALAN RAYA KEDUA...
Rasa macam cepat ja masa berjalan... Sedar2 dah masuk hari ke-2 raya... Hari ni, dapat jemputan makan2 di rumah Mak Ngah aku... So, meh la kita beramah tamah... Jumpa mak dan bapa sedara, sepupu sepapat, anak2 buah sekalian... Kami sampai2 ja dah meriah... ...
 ·  Translate
Rasa macam cepat ja masa berjalan... Sedar2 dah masuk hari ke-2 raya... Hari ni, dapat jemputan makan2 di rumah Mak Ngah aku... So, meh la kita beramah tamah... Jumpa mak dan bapa sedara, sepupu sepapat, anak2 buah ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
HARI RAYA AIDILFITRI 2015
Selamat Hari Raya semua... Amacam Raya korang tahun ni... Gempak tak??? Dah seminggu raya...baru aku ada mood nak update pasai Hari Raya ari tu... Nampak sungguh pemalasnya... Biasa la tu..bila dah masuk keja..banyak la yang nak
dibuat... Well...Hari Raya k...
 ·  Translate
Selamat Hari Raya semua... Amacam Raya korang tahun ni... Gempak tak??? Dah seminggu raya...baru aku ada mood nak update pasai Hari Raya ari tu... Nampak sungguh pemalasnya... Biasa la tu..bila dah masuk keja..bany...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
PROJEK KUIH RAYA -- BISKUT JEJARI NESTUM & KEK CARROT...
Semalam last day berbuka bersama... Menu kami last minit berubah kerana ada hamba Allah bagi petai... Terima kasih akak....moga murah rezeki... Menu berbuka kami simple ja... Nasi putih, tempe goreng, sotong goreng kunyit dan sambal petai... Sebabkan banyak...
 ·  Translate
Semalam last day berbuka bersama... Menu kami last minit berubah kerana ada hamba Allah bagi petai... Terima kasih akak....moga murah rezeki... Menu berbuka kami simple ja... Nasi putih, tempe goreng, sotong goreng kuny...
1
Add a comment...
People
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
Hantaran Murah AisyahDekoraf's profile photo
dania sofea's profile photo
Muhd Raif's profile photo
Ocha Balai's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
AQu Zack's profile photo
Bahrain Ramlan's profile photo
Fika Nur's profile photo
HASRUL HASSAN's profile photo
Work
Occupation
keje biasa2 jer...janji ada income nk travelling...
Employment
  • xyah tau la yer...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Taiping
Links
Story
Tagline
seorang yg biasa...suka wat apa yg disukai...bab paksa memaksa nie mmg sah2 xsuka langsung...
Introduction
simple, kuat membebel, sgt suka travelling..kegilaan yg melampau terhadap kasut, handbag n novel...blog nie jadi tempat aku merapu dan merepek...
Bragging rights
pekerja, student, anak kpd mama abah saya...
Education
  • Uitm Sri Iskandar
    Accountancy
Basic Information
Gender
Female