Profile

Cover photo
IeDaa SuzieAnnA
Worked at xyah tau la yer...
Attended Uitm Sri Iskandar
Lives in Taiping
21 followers|3,072,223 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
KUNJUNGAN ZIARAH AIDILFITRI 2016....
 ·  Translate
Alhamdulillah, Raya kami masih meriah…. Walaupun tak sempat ke mana2…. Tapi kunjungan ziarah raya ke rumah kami memang tak putus2… Family side Abah memang berpusat di Parit Buntar…. Makngah, Maklang, Makteh, Abah ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
AIDILFITRI 2016 ~~ 1437H ...
Aidilfitri 2016...lengkap family kami... Syazana balik bercuti kali nie... Kalau tak...merasa lagi la budak tu beraya di
Makassar... Mama dengan Abah happy la tahun nie.... Anak2 semua ada depan mata... Dalam banyak2 kisah...nak dijadikan ceghita... Baju ra...
 ·  Translate
Aidilfitri 2016...lengkap family kami... Syazana balik bercuti kali nie... Kalau tak...merasa lagi la budak tu beraya di Makassar... Mama dengan Abah happy la tahun nie.... Anak2 semua ada depan mata... Dalam banyak...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
AIDILFITRI 2016 ~~ 1437H ...
Aidilfitri 2016...lengkap family kami... Syazana balik bercuti kali nie... Kalau tak...merasa lagi la budak tu beraya di
Makassar... Mama dengan Abah happy la tahun nie.... Anak2 semua ada depan mata... Dalam banyak2 kisah...nak dijadikan ceghita... Baju ra...
 ·  Translate
Aidilfitri 2016...lengkap family kami... Syazana balik bercuti kali nie... Kalau tak...merasa lagi la budak tu beraya di Makassar... Mama dengan Abah happy la tahun nie.... Anak2 semua ada depan mata... Dalam banyak...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
Family Outing...
Outing kali nie...cukup 1 family... Anak ikan kaloi balik raya kat Malaysia thn nie... Anak penguin seret kaki pun dah start cuti semester... So, meriah la meja makan kami tahun ni... Cuti Nuzul Quran ari tu, family outing la kami semua pi cari baju raya......
 ·  Translate
Outing kali nie...cukup 1 family... Anak ikan kaloi balik raya kat Malaysia thn nie... Anak penguin seret kaki pun dah start cuti semester... So, meriah la meja makan kami tahun ni... Cuti Nuzul Quran ari tu, family outing ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SANTAI TIME FINAL EXAM
Cepat jer masa berjalan... Sedaq2 dah hujung bulan posa dah... Final Exam aku kat USM pun jatuh dalam bulan posa jugak... Penatnya Allah saja yang tau... Apapun jadi, cuba la menikmati masa yang ada sebaik
mungkin... Kami nikmati musim exam dengan sebaik mu...
 ·  Translate
Cepat jer masa berjalan... Sedaq2 dah hujung bulan posa dah... Final Exam aku kat USM pun jatuh dalam bulan posa jugak... Penatnya Allah saja yang tau... Apapun jadi, cuba la menikmati masa yang ada sebaik mungkin... ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TRIP SANTAI KE ALOQ SETAQ....
Trip kali nie memang santai ja… Kami pun takmo rushing2… Golek tayar dari Taiping jam 9 lebih… Perut lapaq…singgah makan kat Medan
Selera Seberang Jaya… Macam2 ada…sampai tak tau apa nak
makan… Pening tengok hat tu best…hat ni best…. Lapaq telur goyang plak...
 ·  Translate
Trip kali nie memang santai ja… Kami pun takmo rushing2… Golek tayar dari Taiping jam 9 lebih… Perut lapaq…singgah makan kat Medan Selera Seberang Jaya… Macam2 ada…sampai tak tau apa nak makan… Pening tengok hat tu best…...
1
Add a comment...
In her circles
2 people
Have her in circles
21 people
Muhd Asri's profile photo
Muhd Raif's profile photo
NOOR AZIANA BINTI AZLAN Tncpi's profile photo
dania sofea's profile photo
Nurdiyana Sumri's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
joao batista barboza's profile photo
Fika Nur's profile photo

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
KUNJUNGAN ZIARAH RAYA...
Alhamdulillah, Raya kami masih meriah…. Walaupun tak sempat ke mana2…. Tapi kunjungan ziarah raya ke rumah kami memang tak putus2… Family side Abah memang berpusat di Parit Buntar…. Makngah, Maklang, Makteh, Abah dan Maksu… semuanya kat sini…. Cuma Paknjang...
 ·  Translate
Alhamdulillah, Raya kami masih meriah…. Walaupun tak sempat ke mana2…. Tapi kunjungan ziarah raya ke rumah kami memang tak putus2… Family side Abah memang berpusat di Parit Buntar…. Makngah, Maklang, Makteh, Abah ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
AIDILFITRI 2016 ~~ 1437H ...
 ·  Translate
Aidilfitri 2016...lengkap family kami... Syazana balik bercuti kali nie... Kalau tak...merasa lagi la budak tu beraya di Makassar... Mama dengan Abah happy la tahun nie.... Anak2 semua ada depan mata... Dalam banyak...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FAMILY OUTING...
 ·  Translate
Outing kali nie...cukup 1 family... Anak ikan kaloi balik raya kat Malaysia thn nie... Anak penguin seret kaki pun dah start cuti semester... So, meriah la meja makan kami tahun ni... Cuti Nuzul Quran ari tu, family outing ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SANTAI TIME FINAL EXAM...
 ·  Translate
Cepat jer masa berjalan... Sedaq2 dah hujung bulan posa dah... Final Exam aku kat USM pun jatuh dalam bulan posa jugak... Penatnya Allah saja yang tau... Apapun jadi, cuba la menikmati masa yang ada sebaik mungkin... ...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TRIP SANTAI KE ALOQ SETAQ....
 ·  Translate
Trip kali nie memang santai ja… Kami pun takmo rushing2… Golek tayar dari Taiping jam 9 lebih… Perut lapaq…singgah makan kat Medan Selera Seberang Jaya… Macam2 ada…sampai tak tau apa nak makan… Pening tengok hat tu best…...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FAREWELL PARTY TERTUTUP UNTUK KAK ILAH....
 ·  Translate
Farewell kali ni special sikit... Majlis kali ni tertutup… Hanya utk kenalan rapat saja… Memang dibuat khas oleh Kak Venny…. Untuk meraikan pertukaran dan perpindahan Kak Ilah ke Kuala Lumpur… Sedih, memang sgt sedi...
1
Add a comment...
People
In her circles
2 people
Have her in circles
21 people
Muhd Asri's profile photo
Muhd Raif's profile photo
NOOR AZIANA BINTI AZLAN Tncpi's profile photo
dania sofea's profile photo
Nurdiyana Sumri's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
joao batista barboza's profile photo
Fika Nur's profile photo
Work
Occupation
keje biasa2 jer...janji ada income nk travelling...
Employment
  • xyah tau la yer...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Taiping
Story
Tagline
seorang yg biasa...suka wat apa yg disukai...bab paksa memaksa nie mmg sah2 xsuka langsung...
Introduction
simple, kuat membebel, sgt suka travelling..kegilaan yg melampau terhadap kasut, handbag n novel...blog nie jadi tempat aku merapu dan merepek...
Bragging rights
pekerja, student, anak kpd mama abah saya...
Education
  • Uitm Sri Iskandar
    Accountancy
Basic Information
Gender
Female