Profile

Cover photo
IeDaa SuzieAnnA
Worked at xyah tau la yer...
Attended Uitm Sri Iskandar
Lives in Taiping
20 followers|2,463,005 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
OUR SWEET MOMENT @ USM...
 ·  Translate
Belum pun sampai seminggu...rasa rindu kat geng2 USM... Kursus Intensif baru ja lepas... Tapi bagi aku...ini la Intensif yang paling best... Jadual tak padat sangat....kawan2 yang mmg da’boom... Roomate yang senget...yang...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
CAMPUS LIFE ALA STUDENT PJJ...
 ·  Translate
Kembali bersiaran dari bumi USM… Ecehhh…bumi USM tu…hangpa ada??? Well….masih lagi menghabihkah sisa2 exam dan class kat USM nih… Kejap ja masa berlalu….tinggai lagi seminggu ja nak bungkuih barang balik umah dan masuk kej...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
sentap!!!
 ·  Translate
Bersiaran direct dari meja belajar USM... Aku nie sensitip pulak lately ni... Dah kenapa...ada isu sikit ja..rasa macam sadis ja kat hati... Takdak la sepanjang masa...tapi dalam hati yg kita pendam tu... Memang ada sedik...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
BONDING TIME WITH MY BFF....
 ·  Translate
Hoolllaa... Cuti sekolah hangpa pi mana? Well….dengan sukacitanya….aku tak pi jenjalan jauh2 pun… Biasa la…aku bagi peluang kat org yg ada anak sekolah berjalan… Aku nie….bebila pun bole… Dekat FB penuh gambar se...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SINGAPORE TOUR...
 ·  Translate
Sebut ja pasai nak jalan2…. Senyum sampai ke telinga… Nak buat camna…dasar kaki takleh dok diam… Asyik keja nak jenjalan ja…. Jejak langkah di teruskan lagi untuk menawan bumi Singapore… Gaya cerita macam nak tawan...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FEELING : LOST MYSELF !!!
 ·  Translate
Ntah kenapa la aku nie... Dua tiga hari nie...tak tenang pulak jiwa aku ni... Makin menjadi2.... Sakit tau rasa nie... Tak tau nak describe camna... Maybe lagu kat bawah nie mampu nak menceritakan kisahnya.... L L L L L...
1
Add a comment...
In her circles
2 people
Have her in circles
20 people
Muhd Asri's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
AQu Zack's profile photo
Muhd Raif's profile photo
Ocha Balai's profile photo
dania sofea's profile photo
Fika Nur's profile photo
Hasrul Hassan's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
OUR SWEET MOMENT @ USM...
Belum pun sampai seminggu...rasa rindu kat geng2 USM... Kursus Intensif baru ja lepas... Tapi bagi aku...ini la Intensif yang paling best... Jadual tak padat sangat....kawan2 yang mmg da’boom... Roomate yang senget...yang memahami....dan yang paling
penting...
 ·  Translate
Belum pun sampai seminggu...rasa rindu kat geng2 USM... Kursus Intensif baru ja lepas... Tapi bagi aku...ini la Intensif yang paling best... Jadual tak padat sangat....kawan2 yang mmg da’boom... Roomate yang senget...yang...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
CAMPUS LIFE ALA STUDENT PJJ....
Kembali bersiaran dari bumi USM… Ecehhh…bumi USM tu…hangpa ada??? Well….masih lagi menghabihkah sisa2 exam dan class kat USM nih… Kejap ja masa berlalu….tinggai lagi seminggu ja nak bungkuih
barang balik umah dan masuk keja balik…. Pasnih…no more tidoq ikut...
 ·  Translate
Kembali bersiaran dari bumi USM… Ecehhh…bumi USM tu…hangpa ada??? Well….masih lagi menghabihkah sisa2 exam dan class kat USM nih… Kejap ja masa berlalu….tinggai lagi seminggu ja nak bungkuih barang balik umah dan masuk kej...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SENTAP !!!
Bersiaran direct dari meja belajar USM... Aku nie sensitip pulak lately ni... Dah kenapa...ada isu sikit ja..rasa macam sadis ja kat hati... Takdak la sepanjang masa...tapi dalam hati yg kita pendam tu... Memang ada sedikit........ Mungkin sebab miss "P" na...
 ·  Translate
Bersiaran direct dari meja belajar USM... Aku nie sensitip pulak lately ni... Dah kenapa...ada isu sikit ja..rasa macam sadis ja kat hati... Takdak la sepanjang masa...tapi dalam hati yg kita pendam tu... Memang ada sedik...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
BONDING TIME WITH MY BFF...
Hoolllaa... Cuti sekolah hangpa pi mana? Well….dengan sukacitanya….aku tak pi
jenjalan jauh2 pun… Biasa la…aku bagi peluang kat org yg
ada anak sekolah berjalan… Aku nie….bebila pun bole… Dekat FB penuh gambar semua org pi
bercuti… Aku boleh jeling2 ja la…....
 ·  Translate
Hoolllaa... Cuti sekolah hangpa pi mana? Well….dengan sukacitanya….aku tak pi jenjalan jauh2 pun… Biasa la…aku bagi peluang kat org yg ada anak sekolah berjalan… Aku nie….bebila pun bole… Dekat FB penuh gambar se...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SINGAPORE TOUR...
Sebut ja pasai nak jalan2…. Senyum sampai ke telinga… Nak buat camna…dasar kaki takleh dok
diam… Asyik keja nak jenjalan ja…. Jejak langkah di teruskan lagi untuk
menawan bumi Singapore… Gaya cerita macam nak tawan Gunung
Kinabalu ja… Hahahhhaaa….bab cerita...
 ·  Translate
Sebut ja pasai nak jalan2…. Senyum sampai ke telinga… Nak buat camna…dasar kaki takleh dok diam… Asyik keja nak jenjalan ja…. Jejak langkah di teruskan lagi untuk menawan bumi Singapore… Gaya cerita macam nak tawan...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FEELING : LOST MYSELF !!!
Ntah kenapa la aku nie... Dua tiga hari nie...tak tenang pulak jiwa aku ni... Makin menjadi2.... Sakit tau rasa nie... Tak tau nak describe camna... Maybe lagu kat bawah nie mampu nak menceritakan kisahnya.... L L L L L ___________________________________...
 ·  Translate
Ntah kenapa la aku nie... Dua tiga hari nie...tak tenang pulak jiwa aku ni... Makin menjadi2.... Sakit tau rasa nie... Tak tau nak describe camna... Maybe lagu kat bawah nie mampu nak menceritakan kisahnya.... L L L L L...
1
Add a comment...
People
In her circles
2 people
Have her in circles
20 people
Muhd Asri's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
AQu Zack's profile photo
Muhd Raif's profile photo
Ocha Balai's profile photo
dania sofea's profile photo
Fika Nur's profile photo
Hasrul Hassan's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
Work
Occupation
keje biasa2 jer...janji ada income nk travelling...
Employment
  • xyah tau la yer...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Taiping
Links
Story
Tagline
seorang yg biasa...suka wat apa yg disukai...bab paksa memaksa nie mmg sah2 xsuka langsung...
Introduction
simple, kuat membebel, sgt suka travelling..kegilaan yg melampau terhadap kasut, handbag n novel...blog nie jadi tempat aku merapu dan merepek...
Bragging rights
pekerja, student, anak kpd mama abah saya...
Education
  • Uitm Sri Iskandar
    Accountancy
Basic Information
Gender
Female