Profile

Cover photo
IeDaa SuzieAnnA
Worked at xyah tau la yer...
Attended Uitm Sri Iskandar
Lives in Taiping
9 followers|733,403 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
PROJEK MENGANTAR SI BONGSU KE UNIKL MIAT...
 ·  Translate
Assalamualaikum... Haiiii...i'm back!!! Xde menghilang ke mana pun... Ada jer...cuma buzy uruskan beberapa perkara... Kejap jer dah masuk 13 Ramadan... Rasa macam baru jer mula posa... Rupanya dah nak masuk tengah R...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FINAL EXAM DAH DEKAT OIIII....
 ·  Translate
Assalamualaikum... Berpinar bijik mata aku.... Pusing kanan buku....pusing kiri buku.... Azabnya la nak final exam nih... Mata aku toksah cakap la... Penuh lingkaran gelap bawah mata.... Huhhh...tido pun dah xberapa n...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TRIP KE LUMUT...PART 4...JENJALAN TENGOK PENYU...
 ·  Translate
Terhegeh-hegeh betul la aku nak habiskan citer pasai ke Lumut nie... Ok...nie part terakhir... Mood aku xberapa baik time nie... Memang tengah bengang dengan satu perkara... Dalam bengang2 tu.... 'Nieda tanya aku...mana Teluk...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
REZEKI DATANG DALAM PELBAGAI BENTUK...
 ·  Translate
Assalamualaikum... Kalu bukak blog aku nie... Mesti asyik topik jenjalan jer... Tak pasai jenjalan...bab makan....bila taun la aku nih nak kurus... Takpe la...yang penting bersyukur diberi kesihatan yang baik.... Huhhh...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
Hai semua... Sambungan Trip ke Lumut... Part terdahulu di link bawah...bagi yang belum berkesempatan nak baca... TRIP KE LUMUT...PART 1.. TRIP KE LUMUT...PART 2.. Pegi memana pun, xsah kalu xde selfie2 nie... Kali n...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TRIP KE LUMUT...PART 3...SELFIE-SELFIE...
Hai semua... Sambungan Trip ke Lumut... Part terdahulu di link bawah...bagi yang belum berkesempatan nak baca... TRIP KE LUMUT...PART 1.. TRIP KE LUMUT...PART 2.. Pegi memana pun, xsah kalu xde selfie2 nie... Kali nie aku nak tempek gambaq selfie gedixx... ...
 ·  Translate
Hai semua... Sambungan Trip ke Lumut... Part terdahulu di link bawah...bagi yang belum berkesempatan nak baca... TRIP KE LUMUT...PART 1.. TRIP KE LUMUT...PART 2.. Pegi memana pun, xsah kalu xde selfie2 nie... Kali n...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
ANGAH'S BESDAY CELEBRATION....
Story On 29 Mac 2014... Besday Angah jatuh pada 24 Mac... Tapi kali nie sambutan lewat sikit... Yer la nak tunggu aku bawak kek balik... Dah tentu2 ujung minggu aja... Kali nie...aku belikan kek pandan layer... Celebration kecil-kecilan jer... Xkan nak buat...
 ·  Translate
Story On 29 Mac 2014... Besday Angah jatuh pada 24 Mac... Tapi kali nie sambutan lewat sikit... Yer la nak tunggu aku bawak kek balik... Dah tentu2 ujung minggu aja... Kali nie...aku belikan kek pandan layer... ...
1
Add a comment...
Have her in circles
9 people

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
PROJEK MENGANTAR SI BONGSU KE UNIKL MIAT...
Assalamualaikum... Haiiii...i'm back!!! Xde menghilang ke mana pun... Ada jer...cuma buzy uruskan beberapa perkara... Kejap jer dah masuk 13 Ramadan... Rasa macam baru jer mula posa... Rupanya dah nak masuk tengah Ramadan pun... Cepatnya la masa berjalan......
 ·  Translate
Assalamualaikum... Haiiii...i'm back!!! Xde menghilang ke mana pun... Ada jer...cuma buzy uruskan beberapa perkara... Kejap jer dah masuk 13 Ramadan... Rasa macam baru jer mula posa... Rupanya dah nak masuk tengah R...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FINAL EXAM DAH DEKAT OIIII....
Assalamualaikum... Berpinar bijik mata aku.... Pusing kanan buku....pusing kiri buku.... Azabnya la nak final exam nih... Mata aku toksah cakap la... Penuh lingkaran gelap bawah mata.... Huhhh...tido pun dah xberapa nak cukup... Skrg nie xde masa dah nak ki...
 ·  Translate
Assalamualaikum... Berpinar bijik mata aku.... Pusing kanan buku....pusing kiri buku.... Azabnya la nak final exam nih... Mata aku toksah cakap la... Penuh lingkaran gelap bawah mata.... Huhhh...tido pun dah xberapa n...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TRIP KE LUMUT...PART 4...JENJALAN TENGOK PENYU...
Terhegeh-hegeh betul la aku nak habiskan citer pasai ke Lumut nie... Ok...nie part terakhir... Mood aku xberapa baik time nie... Memang tengah bengang dengan satu perkara... Dalam bengang2 tu.... 'Nieda tanya aku...mana Teluk Senangin tu?' Huhhh...aku asyik...
 ·  Translate
Terhegeh-hegeh betul la aku nak habiskan citer pasai ke Lumut nie... Ok...nie part terakhir... Mood aku xberapa baik time nie... Memang tengah bengang dengan satu perkara... Dalam bengang2 tu.... 'Nieda tanya aku...mana Teluk...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
REZEKI DATANG DALAM PELBAGAI BENTUK...
Assalamualaikum... Kalu bukak blog aku nie... Mesti asyik topik jenjalan jer... Tak pasai jenjalan...bab makan....bila taun la aku nih nak kurus... Takpe la...yang penting bersyukur diberi kesihatan yang baik.... Huhhh.... ari nie, kita tukar topik sikit......
 ·  Translate
Assalamualaikum... Kalu bukak blog aku nie... Mesti asyik topik jenjalan jer... Tak pasai jenjalan...bab makan....bila taun la aku nih nak kurus... Takpe la...yang penting bersyukur diberi kesihatan yang baik.... Huhhh...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SWEET MOMENT!!!
Hati sikit terkuciwa... Meh la rawat hati dengan mengenang saat2 ni.... Bercengkerama dengan bff memang best... Senang nak story morry apa2 bab pun... Tapi..... - - Minggu nie bukan rezeki kami nak bercengkerama....... Hajat hati nak ngulang lukis inai camn...
 ·  Translate
Hati sikit terkuciwa... Meh la rawat hati dengan mengenang saat2 ni.... Bercengkerama dengan bff memang best... Senang nak story morry apa2 bab pun... Tapi..... - - Minggu nie bukan rezeki kami nak ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
9 people
Work
Occupation
keje biasa2 jer...janji ada income nk travelling...
Employment
  • xyah tau la yer...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Taiping
Links
Story
Tagline
seorang yg biasa...suka wat apa yg disukai...bab paksa memaksa nie mmg sah2 xsuka langsung...
Introduction
simple, kuat membebel, sgt suka travelling..kegilaan yg melampau terhadap kasut, handbag n novel...blog nie jadi tempat aku merapu dan merepek...
Bragging rights
pekerja, student, anak kpd mama abah saya...
Education
  • Uitm Sri Iskandar
    Accountancy
Basic Information
Gender
Female