Profile

Cover photo
IeDaa SuzieAnnA
Worked at xyah tau la yer...
Attended Uitm Sri Iskandar
Lives in Taiping
15 followers|1,823,290 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
BERKURSUS SAMBIL BERCANDA...
Assalamualaikum… Sorry…lately nie buzy memanjang…                   Pas satu…satu hal… Bulan April ari tu sibuk menyiapkan assignment terakhir aku… Dah jadi student…haruslah penting kan assignment… Tapi dalam sibuk2 tu… Aku usaha jugak pegi kursus kat Ipoh....
 ·  Translate
Assalamualaikum… Sorry…lately nie buzy memanjang…                   Pas satu…satu hal… Bulan April ari tu sibuk menyiapkan assignment terakhir aku… Dah jadi student…haruslah penting kan assignment… Tapi dalam sibuk2 tu…...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
FLIGHT TIKET MURAH !!!!!!
Ari nie nak story pasal tiket flight... Sebabnya...aku suka sangat... Dapat beli tiket murah... Wooooo...best betul rasa... Biar pun amik masa setahun lagi baru leh fly... Aku tetap rasa bahagia sebab hanya perlu bayar RM18.80
saja.. Perjalanan daripada Pen...
 ·  Translate
Ari nie nak story pasal tiket flight... Sebabnya...aku suka sangat... Dapat beli tiket murah... Wooooo...best betul rasa... Biar pun amik masa setahun lagi baru leh fly... Aku tetap rasa bahagia sebab hany...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
SECOND CHANCE...
 ·  Translate
Ada yang cakap...kenapa tak diberi peluang sekali lagi... Ada pulak cakap...dia layak diberikan peluang lagi... Tapi persoalannya...betul ka dia layak diberi peluang lagi sekali... Peluang kedua?? Lagi sekali?...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
ALKISAH GST OHHH GST!!
Semalam permulaan GST... Semua orang sibuk pasal GST... Ada yg shopping or beli barang dapur sebelum GST bermula... Aku pun tak terkecuali jugak... Mana yg mampu, aku beli buat spare siap2 before GST.. Gigih sangat kan.... Sekali fikir...dah macam nak peran...
 ·  Translate
Semalam permulaan GST... Semua orang sibuk pasal GST... Ada yg shopping or beli barang dapur sebelum GST bermula... Aku pun tak terkecuali jugak... Mana yg mampu, aku beli buat spare siap2 before GST.. Gigih sangat kan...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
MALAM BERINAI...
Tajuk tak leh blah.... Malu plak kita... *mood ngada2!!* Tak yah dok teruja sangat aiiihhh.... Dah pakai inai malam2... Takkan aku nak taip siang berinai kot... *saja kasi gempak ja!!* Aktiviti dengan housemates... Berinai la malam2... Maklumla...pokok ...
 ·  Translate
Tajuk tak leh blah.... Malu plak kita...**mood ngada2!!** Tak yah dok teruja sangat aiiihhh.... Dah pakai inai malam2... Takkan aku nak taip siang berinai kot...**saja kasi gempak ja!!** Aktiviti dengan housemates...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
OUTING WITH MY BESTIE...
~ ~ Story On 21 March 2015 ~ ~ Curik2 keluar dengan Nida... Napa aku cakap curi2... Sebabnya...aku keluar without ask my parents first... Mama dgn Abah kuar makan kenduri... So, aku bagitau ja dalam mesej... Tu pun pas dah jumpa Nida... Cam biasa...aku paka...
 ·  Translate
~ ~ Story On 21 March 2015 ~ ~ Curik2 keluar dengan Nida... Napa aku cakap curi2... Sebabnya...aku keluar without ask my parents first... Mama dgn Abah kuar makan kenduri... So, aku bagitau ja dalam mesej... Tu pun pa...
1
Add a comment...
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
Bahrain Ramlan's profile photo
Hantaran Murah AisyahDekoraf's profile photo
Ridhwan Ibrahim's profile photo
HASRUL HASSAN's profile photo
dania sofea's profile photo
Ocha Balai's profile photo
AQu Zack's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
TIKET FLIGHT MURAH
 ·  Translate
Ari nie nak story pasal tiket flight... Sebabnya...aku suka sangat... Dapat beli tiket murah... Wooooo...best betul rasa... Biar pun amik masa setahun lagi baru leh fly... Aku tetap rasa bahagia sebab hany...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
**
Bila satu pihak saja yang berusaha memperbaiki keadaan... Tetapi satu pihak lagi hanya diam membatu... Maka...tak ke manalah hubungan tersebut... Bila mana satu pihak yang penat berusaha itu berhenti... Maka...segala-galanya telahpun menemui titik noktahnya...
 ·  Translate
Bila satu pihak saja yang berusaha memperbaiki keadaan... Tetapi satu pihak lagi hanya diam membatu... Maka...tak ke manalah hubungan tersebut... Bila mana satu pihak yang penat berusaha itu berhenti... Maka...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
2ND CHANCE...
Ada yang cakap...kenapa tak diberi peluang sekali
lagi... Ada pulak cakap...dia layak diberikan peluang lagi... Tapi persoalannya...betul ka dia layak diberi peluang lagi sekali... Peluang kedua?? Lagi sekali??? Maksudnya berkali-kali?? Sampai bila?? Hurrrm...
 ·  Translate
Ada yang cakap...kenapa tak diberi peluang sekali lagi... Ada pulak cakap...dia layak diberikan peluang lagi... Tapi persoalannya...betul ka dia layak diberi peluang lagi sekali... Peluang kedua?? Lagi sekali?...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
BONDING TIME WITH HOUSEMATES...
 ·  Translate
Tajuk tak leh blah.... Malu plak kita...**mood ngada2!!** Tak yah dok teruja sangat aiiihhh.... Dah pakai inai malam2... Takkan aku nak taip siang berinai kot...**saja kasi gempak ja!!** Aktiviti dengan housemates...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
OUTING WITH MY BESTIE...
 ·  Translate
~ ~ Story On 21 March 2015 ~ ~ Curik2 keluar dengan Nida... Napa aku cakap curi2... Sebabnya...aku keluar without ask my parents first... Mama dgn Abah kuar makan kenduri... So, aku bagitau ja dalam mesej... Tu pun pa...
1
Add a comment...

IeDaa SuzieAnnA

Shared publicly  - 
 
WOMEN'S DAY PICNIC @ TAMAN TASIK TAIPING...
Wooowww... Amboiii...gah nya tajuk... Ujung minggu lepas..Jemah tak balik kampung... So, Ahad semalam kami plan berpicnic... Jangan tak tau...siap ada tema bagai... Tu belum masuk prop lagi... Gaya photobooth tu... Kelasss betul kau Jemah yerrr.... Gigih be...
 ·  Translate
Wooowww... Amboiii...gah nya tajuk... Ujung minggu lepas..Jemah tak balik kampung... So, Ahad semalam kami plan berpicnic... Jangan tak tau...siap ada tema bagai... Tu belum masuk prop lagi... Gaya photobooth tu... K...
1
Add a comment...
People
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
Bahrain Ramlan's profile photo
Hantaran Murah AisyahDekoraf's profile photo
Ridhwan Ibrahim's profile photo
HASRUL HASSAN's profile photo
dania sofea's profile photo
Ocha Balai's profile photo
AQu Zack's profile photo
Hidayah Mohamad's profile photo
Nurulhana Yaakub's profile photo
Work
Occupation
keje biasa2 jer...janji ada income nk travelling...
Employment
  • xyah tau la yer...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Taiping
Links
Story
Tagline
seorang yg biasa...suka wat apa yg disukai...bab paksa memaksa nie mmg sah2 xsuka langsung...
Introduction
simple, kuat membebel, sgt suka travelling..kegilaan yg melampau terhadap kasut, handbag n novel...blog nie jadi tempat aku merapu dan merepek...
Bragging rights
pekerja, student, anak kpd mama abah saya...
Education
  • Uitm Sri Iskandar
    Accountancy
Basic Information
Gender
Female