Profile cover photo
Profile photo
Nor Syima
246 followers -
Trying to be the best. And don't forget to praying everyday. Without that, you can't go anywhere. :)
Trying to be the best. And don't forget to praying everyday. Without that, you can't go anywhere. :)

246 followers
About
Posts

Post has attachment
Cerpen : Aku Puteri Itu
Assalamualaikum. Hai guys. Ya Allah. Lama betul menghilang kan? 😂 Sorry guys. By the way, novel sis yang Be My Wife tu dah happy ending. Terima kasih pada yang sentiasa menyokong sis. Dan sekarang ada novel baru pula yang bertajuk Dendam Cinta. Hope korang...

Post has attachment
Cerpen : Berikan Aku Peluang Kedua
Assalamualaikum. Helo guys. Ya Allah. Lama gila aku menghilang. Sorry guys. Okay. Kali ni aku hadiahkan satu cerpen. Tapi sorry. Maybe agak cliche cerpen ni. Haha. Sorry again. Akan dicuba lain kali. Enjoy reading kayh. :)  “ Abang…” Hafiz merenung jauh ke ...

Post has attachment
Cerpen : Janjiku
Assalamualaikum.  Hai guys. Buat yang komen nak cerpen baru tu. I'm sorry because late. And I'm really sorry sebab cerpen ni kurang memuaskan. Klise sangat. Sorry erk. Aku akan cuba untuk next cerpen. :) Peluh yang merintik disekanya perlahan. Walaupun diri...

Post has attachment
Cerpen : Biar Aku Mencintaimu
Assalamualaikum. Hai hai semua. Miss me? Okay mesti la tak kan? Yang korang rindu cerpen aku je. Huhu. By the way, I'm so sorry. Sorry sebab menghilang terlalu lama tanpa khabar berita. Cewah! Sorry la pada yang tak henti-henti minta cerpen baru tu. Aku lam...

Post has attachment
Assalamualaikum. Hai you alls. Nak prmote sikit. Bagi sesiapa yang setia ikuti perkembangan blog aku. Di sini juga aku nak korang pembaca setia aku untuk ikuti kisah novel aku dekat wattpad. Be My Wife merupakan novel kedua aku. Masih dalam pembikinan. Dan sesiapa yg nak baca hanya di wattpad tau. So, jangan lupa tau. I wil make sure you guys fall in love with this novel. Novel pertama aku yang dah siap Kau Lelaki Itu. Jangan lupa tau guys. ;)

Post has attachment
Cerpen : Mr. Admire I Love You
Assalamualaikum. Hai. Lama tak jenguk ke sini. Hehe. Maafin. Okay. Aku tak nak bebel panjang sebab aku tahu korang bukan rindu aku pun tapi rindukan cerpen aku je. Muaha. Okay. enjoy reading. Maaf kalau tidak memuaskan hati. Sebab dah lama tak menulis. Hiks...

Post has attachment
Cerpen : Izinkan Aku
Assalamualaikum. Helo guys. Wah! Lama gila menghilang. Baru muncul. Haha. Maafin. Dan seperti yang dijanjikan. New cerpen untuk korang. Tak nak bebel banyak. Just enjoy reading. :) Sorry sebab simple cerpen ni.  Kalau ini yang awak
mahukan. Saya reda. Saya ...

Post has attachment
Bisnes Online
Assalamualaikum. Hai guys! Sorry guys baru muncul. Tapi kali ni bukan muncul dengan cerpen baru. Cerpen ada. Tengah on the way nak siap. Sikit je lagi. InsyaAllah nanti dah siap aku update.  Aku datang sini sebab nak prmote sikit. Hehe. Alhamdulillah. Aku d...

Post has attachment
Cerpen : Dia Sang Misteri
Assalamualaikum. Akhirnya. Berkurun lama ada juga cerpen baru. Maafin. Haha. Aku tak nak bebel panjang sebab korang bukan baca pun. By the way.. cerpen ni hasil tangan dua orang. Means hasil tangan aku dengan seorang adik ni. Aku tolong dia. Lagipun ada kis...

Post has attachment
Novel Be My Wife?
Assalamualaikum. Halo.Halo.Halo. Wah! Lama gila tak jenguk ke sini. Maafin! Aku nak promote sikit. Haha. Memandangkan novel Kau Lelaki Itu dah habis dekat wattpad. Ye! The end dah pun aku buat. Korang je tak pergi baca. Haha.  So, ada novel kedua. Be My Wif...
Wait while more posts are being loaded