Profile cover photo
Profile photo
Ajeng Sitoresmi
198 followers -
Look up, Look down, Look back, Look forward, and Look your sides too
Look up, Look down, Look back, Look forward, and Look your sides too

198 followers
About
Ajeng Sitoresmi's posts

Post has attachment
July Ravelry upload: Baby Deer Hat & Earflap Hat with Cat Ears
Good day for every knitters! :-) Annual migration in my country just finished, and everything start back to normal. Every year, when Eid Mubarak come, there will be e very long holiday. Everything essensial will closed, including offices and post/shipping. ...

Post has attachment
Jogja Short Stay: 3 hari di Jogja - Makan Enak & Oleh-oleh Seru
Januari lalu aku kedatangan teman lama dari Vietnam bernama Thuy yang main ke Jogja untuk 3 hari. Kenal dan cuma ketemu sekali tujuh tahun yang lalu ketika dia baru lulus SMA dan aku kuliah aja belum lulus. Habis itu bisa dibilang ga pernah ngobrol, tapi he...

Post has attachment
Poyeng Merchandise: Poyeng Project Bag
Merchandise ini awalnya hadir dari keinginan kita yang ada di Poyeng untuk bisa pakai tas buat bawa proyek rajutan yang bener-bener dikhususkan untuk itu, dan bukan tas-tas hadiah yang kita dapat dari membeli produk lain seperti baju atau handphone bahkan d...

Post has attachment

Post has attachment
Knitting with Ajeng: I-Cord Triple Knot Necklace
inspired by: DIY Rope Knot Necklace-Youtube Tutorial by Penelopel. Yarn used     : any worsted yarn that suitable for 5.5 mm (US 9) Needle          : 2 DPN 5.5 mm (US 9) other             : 1 small shank button, crochet hook number 4 (E) gauge            : ...

Post has attachment

Post has attachment
Knitting with Ajeng: Classic Jumbo Hat Free Knitting Pattern
Are you ready to make a knitting hat in under 4 hours? Yes I do!! What you need: - Jumbo yarn that suitable for 15mm knitting needle. This sample using 1 ball of Red Heart Grande - Needle: 15mm DPN set of four. I using 2 pairs of DPN Poyeng 16mm Additional ...

Post has attachment
Product Review: Jarum DPN 16mm Poyeng untuk benang Jumbo
Selamat tahun baru semuanyaa!! Maafkan karena Poyeng lama banget enggak update blog ini. Ternyata menulis itu butuh mood dan kemauan. Dan admin miskin kedua hal tersebut. Hahahaha #ketawagaring #ngeles Meskipun jarang nulis di blog, tapi kalau kamu follow i...

Post has attachment
Kiriman dengan Pos tak tercatat sebaiknya dihindari dulu.
*diantara ribuan buku di gudang Gramedia Hai hai semuanya, apakah kamu orang yang suka membaca? Dan yang kamu baca ga harus berbahasa Indonesia? Kalau iya, kamu pasti tahu dong dengan sebuah situs berbasis UK yang menawarkan buku-buku kesukaanmu dengan fasi...

Post has attachment
Knitting with Ajeng: My Pattern released in 2016
Hi happy knitters, I never realized that I'm not posting in this blog too long to my liking. I even not updating every time I upload new pattern on my Ravelry! #shock So, I think it's fair if I wrap all my pattern releases at 2016 here in this one post. I s...
Wait while more posts are being loaded