Profile cover photo
Profile photo
Ajeng Sitoresmi
204 followers -
Look up, Look down, Look back, Look forward, and Look your sides too
Look up, Look down, Look back, Look forward, and Look your sides too

204 followers
About
Posts

Post has attachment
Poyeng Merchandise: Memorabilia & Collectibles
Wah, kategori apa ini Poyeng Merchandise ? Sebagai seorang crafter, tentunya sulit juga tangan ini engga 'bermain' di banyak hal. Kategori di poyenghobby.com ini untuk mewadahi tim Poyeng menaruh hal-hal tambahan berlogo Poyeng dan hal-hal non rajutan yang ...
Add a comment...

Post has attachment
2018 October Post: Holla from Poyeng!
Hai Poyengers semua! Rasanya sudah lama sekali tidak bertemu via platform ini ya. Maafkan admin ya.. sepertinya admin terbuai oleh kenikmatan Instagram sehingga melupakan blog Poyenghobby. huhuhu. Kuharap kamu tidak ketinggalan jauh update Poyenghobby. Kare...
Add a comment...

Post has attachment
Knitting with Ajeng: That Folded Bag - Free Pattern
I just getting a hold with the T-yarn (T-shirt yarn) that seem in trend now, even I really not interested in this yarn at first place. When I browsing free knitting pattern for another yarn project, I stumbled to this free bag pattern that so simple yet mag...
Add a comment...

Post has attachment
KAL (Knitting Along) November Bareng Poyeng
KAL Oktober bareng Poyeng yang dihosting lewat instagram Poyeng dan grup Facebook Poyeng sudah hampir berakhir. Seneng banget ternyata antusias Poyengers cukup tinggi. Hal ini bikin admin merasa pingin terus melanjutkan KAL bareng Poyeng ini untuk jadi acar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ravelry Pattern Promo August: 50% off for a week
I felt so blessed. Even as you got older, less people will join your special day (birthday), you will find that those people who still stick around are truly the ones that caring you the most. My childhood friend that now live not in same island miles away,...
Add a comment...

fun game
Add a comment...

Post has attachment
July Ravelry upload: Baby Deer Hat & Earflap Hat with Cat Ears
Good day for every knitters! :-) Annual migration in my country just finished, and everything start back to normal. Every year, when Eid Mubarak come, there will be e very long holiday. Everything essensial will closed, including offices and post/shipping. ...
Add a comment...

Post has attachment
Jogja Short Stay: 3 hari di Jogja - Makan Enak & Oleh-oleh Seru
Januari lalu aku kedatangan teman lama dari Vietnam bernama Thuy yang main ke Jogja untuk 3 hari. Kenal dan cuma ketemu sekali tujuh tahun yang lalu ketika dia baru lulus SMA dan aku kuliah aja belum lulus. Habis itu bisa dibilang ga pernah ngobrol, tapi he...
Add a comment...

Post has attachment
Poyeng Merchandise: Poyeng Project Bag
Merchandise ini awalnya hadir dari keinginan kita yang ada di Poyeng untuk bisa pakai tas buat bawa proyek rajutan yang bener-bener dikhususkan untuk itu, dan bukan tas-tas hadiah yang kita dapat dari membeli produk lain seperti baju atau handphone bahkan d...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded