Profile cover photo
Profile photo
Muce Terres de l'Ebre
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

http://mucete.wordpress.com/2014/09/13/1r-dia-sense-normalitat-curs-2014-15-ja-falta-menys/

Iniciem un nou curs amb l'aplicació de la LOMCE a les escoles i amb la intenció ferma de fer-li front tant com puguem, almenys més del que ho ha fet el nostre departament d'ensenyament. Des del Marc Unitari de la Comunitat Educativa a les Terres de l'Ebre (MUCETE ) continuarem organitzant-nos famílies i docents per buscar noves mesures per a "desobeir" dins de les possibilitats i la legalitat vigent aquesta llei injusta, imposada i rebutjada àmpliament. Una bona prova d’això es que el proper dia 15 de setembre 13 escoles del sud de Catalunya adherides al MUCE, 3 coles de Deltebre, els de Camarles, Masdenverge, Freginals, Consol Ferré (Amposta), Tivenys, Roquetes, Ferreries (Tortosa), Ulldecona, El Perelló i Xerta, amb un potencial de 4.000 alumnes secundaran el ¨1r dia sense normalitat¨ retardant l'entrada dels seus alumnes als centres durant uns 15 min.

Per a tots aquells centres educatius que no heu tingut temps d´organitzar el 1r dia i hi voleu donar suport, s'ha engegat una campanya a nivell de tota Catalunya per a que el màxim nombre d'alumnes i mestres comencen el 1r dia de classe amb la samarreta groga posada, en senyal de protesta per la imposició de la "Llei Wert" i per continuar denunciant les retallades en l'ensenyament. 15-S Samarreta grogaSi us plau, us demanem que feu un esforç per participar-hi i que feu difusió de la campanya als vostres companys de centres, membres d'AMPES, famílies... per a poder explicar entre tots que no hi ha normalitat a l'escola a causa de les polítiques impositives del govern.

Esperem la vostra col•laboració també durant aquest curs, que serà intens!, i us animem a participar en el MUCE de les Terres de l'Ebre i aportar les vostres idees.

Si encara no teniu les samarretes grogues reivindicatives i en voleu aconseguir podeu contactar amb l'AMPA de la vostra escola o amb les següents empreses:
-Serigrafia Tena (Tortosa): 977-44-24-64
-Anyda (Deltebre): 977-48-77-70
(El preu de les samarretes és molt econòmic)

EL 15 DE SETEMBRE: INICIEM EL CURS AMB LA SAMARRETA GROGA!!!

COMISSIÓ PERMANENT DEL MUCE DE LES TERRES DE LEBRE

 

En les setmanes següents us informarem de la propera reunió del MUCE: us esperem!
Add a comment...

Post has attachment
Bon dia!

Us fem arribar el cartell de la xerrada que hem organitzat el proper dimecres 10 de setembre amb el títol "INSUBMISSIÓ I DESOBEDIÈNCIA A LA LOMQE".

La xerrada anirà a càrrec d'el professor de les illes balears Jaume Sastre, que fa uns mesos va captar l'atenció de tots els mitjans de comunicació per fer una vaga de fam en contra de la política lingüística del govern balear.

Pensem que tenim una oportunitat única de conèixer de primera mà tot el procés de lluita que va mobilitzar a una gran part de la comunitat educativa de les illes i que la seva experiència ens pot servir d'exemple per al nostre territori.

L'acte es farà a l'aula magna del Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Roviri i Virgili, a Tortosa, a les 18'30h.

Esperem compartir l'esdeveniment amb vosaltres.

Si us plau, feu la màxima difusió de l'acte (facebook, taulons de les sales de professors, correus als companys d'AMPA...)

Gràcies!

Una salutació!

COMISSIÓ PERMANENT DEL MUCE DE LES TERRES DE L'EBRE
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded