Profile cover photo
Profile photo
Tuan Nurfatihah Tuan Yusof
44 followers
44 followers
About
Posts

Post has attachment
student life
bismillahhirrahmanirahim 13.1.2016 last paper last paper last paper.. yes im did it. 6 subject sem ni.. pening kepala nak habiskan satu satu. alhamdulillah selesai sem 1 panjang umur jumpa sem 2 kekawan. saya belajar banyak benda sem ni. dari sekecil kecil ...
Add a comment...

Post has attachment
hati hati
bismillahirrahmanirahim hampir 2016, diterpa dengan soalan yang agak mengejutkan tapi ini bukan sekadar soalan tapi satu penyataan yang agak serious. dah lupa apa skripnya tapi lebih kepada, jom kita kahwin dah soalan diterpa macam tu. satu perangai degil d...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Study Week
assalamualaikum hai exam, hepi new year,,.. dua subjek sudah berjaya di harungi walaupun kadang kala ada kegusaran untuk subjek tersebut. namun keyakinan dan doa hanya termampu pada saat ini.  sepanjang tempoh study week fatihah menggunakan masa dengan seba...
Add a comment...

Post has attachment
apa khabar hati.
Bismillahhirrahmanirahim jika jiwa merasa kesal dan kecewa mengenang dosa-dosa yang lalu ketika harapan dirasakan tiada lagi sesiapa pun dia.  jika dia ingin berhubung dengan ALLAH atau kembali kepada ALLAH maka tiada halangan jangan putus asa dengan rahmat...
Add a comment...

Post has attachment
teacher tadika
assalamualaikum. setelah sekian lama menyepi, entry ni penuh dengan habuk sampai lagu dalam blog pun tidak berkumandang. lama betul kan. hampir makan tahun tidak bersua muka dengan my storytuanputeri. ok go to the tajuk blog teacher tadika. why my title lik...
Add a comment...

Post has attachment
**
ASSALMUALAIKUM..  lama x jenguk my blog... rindu blog ni.. tapi ckp bab rindu ni ada mcm feel sdih ckit..  rasanya nk update psl my roomate a.k.a my kwn. mula2 knlkan nama dulu la,, Nuratikah bt ibrahim.. kos sains.. jom2 kita crita first2 aku seblik dgn di...
* i think i write *
* i think i write *
storytuanputeri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
tinggikan darjat perempuan di mata lelaki walaupun prmpuan itu seksi.
Man: Oh sheikh, I've been married for years and I have kids but in the past few years I've noticed I'm not attracted to my wife any longer. Sheikh: Why? Has she gained any weight? Man: No, she looks the same. Sheikh: Did she get into an accident, did someth...
Add a comment...

Post has attachment
**
ASSALAMUALAIKUM..  terasa berdebar nak update blog pada hari ini. kenapa ni?? ni bukan nk cter pasal jantung hati yang entah dimana. tapi ni nak cerita pasal matlamat di masa hadapan, impian di masa hadapan, angan-angan di masa hadapan..  plezzz my rama2.. ...
* i think i write *
* i think i write *
storytuanputeri.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
:: Ma ::
MA Pnggilan yg pendek dan padat untuk insan yang selalu ada di dalam hati ini ma, demikian teguh hati ma di hati kak teh ma, bersama-sama menyahut firman Allah Taala untuk menjaga keluarga dari jahanam yang membakar ma, dalam redup pandanganmu, di situlah t...
Add a comment...

Post has attachment
:: Abah ::
ABAH panggilan simple n manja untuk seseorang yang sangat penting dalam hidupku abah, semangat abah kuat sangat, abah lembut tak garang abah selalu pesan nasihat baik-baik walaupun nada tegas, abah jarang tunjuk dia sayang kami tapi cara dia cukup menggamba...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded