Profile cover photo
Profile photo
Gourmet Køkkenet
GOURMET KØKKENET – GOD MAD TIL ENHVER LEJLIGHED. Vi er et professionelt team, der leverer lækker og spændende mad lavet med omhu.
GOURMET KØKKENET – GOD MAD TIL ENHVER LEJLIGHED. Vi er et professionelt team, der leverer lækker og spændende mad lavet med omhu.
About
Posts

Post has attachment
VIDSTE DU, AT…

Vi kan danne ramme om dit næste forretningsmøde?

Vores lyse og indbydende lokaler kan bruges til andet end fester og receptioner. Vi lægger nemlig også lokaler til forretningsmøder.

Ligegyldigt om I ønsker en enkelt sandwich, en kop kaffe eller en totalløsning med komplette menuer og tjenere, så skræddersyr vi mødets rammer efter jeres ønsker og behov.

Vi har plads til max. 55 personer og er placeret i hjertet af Valby - ca. 3 min. gang fra tog og busser.

Vi glæder os til at tage imod dig og dine mødedeltagere.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BESTIL DIN NYTÅRSMENU HOS OS 🥂🎉

På årets sidste aften skal maden være udsøgt, lækker og nem. Så hvorfor ikke lade dig og dine gæster forkæle med en velkomponeret menu, der fuldender et festligt nytår? 🍽

Med fokus på stor smag, høj kvalitet og gode råvarer har vi sammensat en fantastisk nytårsmenu, der både byder på indbydende klassikere og charmerende overraskelser. Og så er den endda lige til at sætte på bordet.

Godt nytår! 🎆🎇
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TAPAS 🇪🇸

Vi bliver i den sydlandske stemning og tager en tur i det spanske køkken, som blandt andet er kendt for tapas.

Ordet “tapas” kommer af det spanske ”tapar” og betyder noget i retning af låg eller at dække. Oprindeligt blev ordet brugt om de stykker brød eller kød, der dækkede for fluer i sherryglassene i de andalusiske taverner. I dag bruger vi ordet om små, lækre retter.

Vi er vilde med tapas og serverer det både som snack, appetitvækkere eller som et større måltid. 👩🏼‍🍳❤️
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I WEEKENDEN FEJREDE VI KÆRLIGHEDEN ❤️

Vores smukke selskabslokaler dannede nemlig ramme om en fantastisk bryllupsfest. 👰🏼🤵🏼

Vi forkælede brudeparret og deres gæster med en overdådig festmiddag bestående af kvalitetsråvarer sat sammen i velsmagende kombinationer, der – om muligt – bragte et endnu større smil på læberne.
Udover den smukke bryllupskage, i fire etager, komponerede vi en forret, hovedret og dessert. 🍽

Nysgerrig på at tage et nærmere kig på retterne? Så hop over på vores instagramprofil: https://www.instagram.com/gourmet_koekkenet/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded