Profile cover photo
Profile photo
BM AUTO & ATI GROUP - AMANET AUTO
About
Posts

Post has attachment
BM Auto & ATI Group este un brand care intra pe piata cu scopul de a facilita tranzactiile non-bancare, asigurând un împrumut fluid si lipsit de riscuri. Poti obtine pana la 70% din valoarea masinii. Credit in maxim 30 minute.
Cu o reputatie impecabila în domeniu, BM Auto & ATI Group este o Institutie Financiar Nebancara (IFN) autorizata de catre Banca Nationala a României
O descriere detaliata a serviciilor oferite este accesibilă online dar și telefonic, iar clienții pot obține pana la 70% din valoarea mașinii cu care garantează creditul, în funcție de calitatea tehnica a acesteia.

Lucruri pe care sigur nu le sti despre masina ta:
 1- Cunosti greutatea de remorcare ?
 Cele mai multe masini au o greutate maxima pe care o pot tracta, și variază de la un vehicul la. Uita-te la numărul de identificare al vehiculului (VIN) de pe masina ta. De obicei il gasesti sub capota sau ușa laterală de pe partea șoferului aici ar trebui să se menționeze, de asemenea, greutatea maximă la tractarea unei remorci. 
 2- Care ar trebui să fie presiunea anvelopelor ?
 Toate masinile au diferite cerințe a presiunii în pneuri, manualul de utilizare ar trebui să dețină toate informațiile de care aveți nevoie.
 3-Sti cum sa pozitionati scaunul pentru copii ?
 Instalarea unui scaun de copii ar putea fi o provocare. Montarea unui scaun pentru copii, indiferent de stilul sau dimensiunea nu trebuie sa va faca probleme daca ține-ti cont de urmaroarele:
Asigurați-vă că baza scaunului stă în siguranță în mașină 
Numai chinga centurii de siguranță trebuie să atingă cadrul scaunului auto, 
Urmați instrucțiunile cu atenție
4- Are masina ta are o culoare populara?
 Este mașina ta alba? Atunci felicitări, este cea mai populara culoare din Romania. 22% dintre masinile din Romania sunt de culoare albă.
Wait while more posts are being loaded