Profile cover photo
Profile photo
Shafyqah Azahar
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SUSU TIUB TEAPOT VIRAL!
Assalamualaikum SUSU TIUB TEAPOT VIRAL! | Hi korang! selepas berhempas pulas edit balik blog, akhirnya sha letih hahaha jadinya pakai dululah theme yang dulu balik walaupun tak puas hati sangat :3 berbalik kepada tajuk blogpost ni, haaa~ korang tau tak sha ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
LIRIK LAGU KAU BERUBAH | FATIN HUSNA
LIRIK LAGU KAU BERUBAH | FATIN HUSNA ku rasa kini kau berubah sikapmu dingin dan acuh padaku kau anggap aku ini apa seolah olah aku takpernah ada wujud dalam hatimu sebagai kekasih untuk apa bersama jika kita berbeda sampai disini saja kisah kita akhirlah s...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : POPIA CARBONARA SIMPLE TAPI SEDAP!
Assalamualaikum RESEPI : POPIA CARBONARA SIMPLE TAPI SEDAP! | Hi korang! jarang jarang sha nak share resepi memasak ni hehehe. tbh sha jarang sangat sangat sangat nak memasak, memang selalu ambik jalan pintas untuk beli je yang dah siap dan terus makan. tap...
Add a comment...

Post has attachment
OCTOBER HAUL 1.0
Assalamualaikum OCTOBER HAUL 1.0 | Hi korang! selamat berhujung minggu kepada yang bercuti harini dan selamat bekerja kepada yang bekerja/kepada yang ada kelas hehe. harini sha nak share dengan korang barang barang yang sha beli - sha ni boleh tahan jugak b...
OCTOBER HAUL 1.0
OCTOBER HAUL 1.0
shfyqhazhr.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
KENDURI TAKOYAKI WITH MY GIRLS
Assalamualaikum KENDURI TAKOYAKI WITH MY GIRLS | Hi korang! nak cerita pasal cerita minggu lepas hehehehe sha memang suka menangguhkan :3 haritu kenduri sushi, ni kenduri takoyaki pulak hahaha sapikah sapikah... cerita dia macam ni, satu hari tu sha teringi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded