Profile cover photo
Profile photo
Numdata BV
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Go Smart Industry is een publicatie over Nederlandse bedrijven met slimme processen en slimme producten. #Ivenza business case op pagina 16 en 17. #SmartIndustry is het Nederlandse antwoord op het Duitse Industrie 4.0 initiatief.

Post has attachment

Post has attachment
We zoeken #softwareontwikkelaars bekend met Java en hebben #vacatures . Software ontwikkelen gaat niet over programmeren, maar over het bedenken en toepassen van slim­me algoritmen, structuren en technologiën.
Wij zijn een kleine softwareontwikkelaar uit het oosten van het land die zich specialiseert in productconfiguratoren en industriële productieaansturing met behulp van Java-gebaseerde oplossingen. Omdat we het tamelijk druk hebben, zoeken we nieuwe col­lega's.

Post has attachment
#OTAP voor oplevering nieuwe softwareversies
Iedereen die complexe softwaresystemen in gebruik heeft of met softwareontwikkeling bezig is zal zich hierin herkennen: dat kleine onopgemerkte bugje of die bepaalde interface die nét niet aangepast is leidt tot zeer onvoorziene gevolgen bijv. in de vorm van schade, verminderde leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Uitermate vervelend voor de gebruikers, klant en de softwaretoeleveranciers. Vaak snel hersteld maar voorkomen was beter geweest. De vraag is dus hoe kun je de kwaliteit borgen bij het #releasemanagement van nieuwe softwareversies. Met OTAP is nu een methodiek beschikbaar die probeert speciaal dit soort problemen veel eerder aan het licht te brengen.

Post has attachment
Deze week wordt de IMM in Keulen weer gehouden. Na een flinke dip heeft de beurs de laatste jaren weer de weg omhoog gevonden als het gaat om bezoekersaantallen en nieuwswaarde. IMM staat qua designiveau nog wel in de schaduw van Salone Internazionale del Mobile in Milaan maar het wordt minder. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van toonaangevende Italiaanse merken zoals Poliform en Porro. Maar laten we ook niet de Nederlandse inbreng niet vergeten.

Post has attachment
"50% procent korting en toch waren de rijen voor de kassa's niet langer dan anders en de producten die in de uitverkoop waren, lagen nog hoog opgestapeld". Zo begint het laatste boek van Eliyahu Goldratt, legendarisch geworden door de roman "het Doel". Het gaat over herkenbare problemen in de retail die getackled worden met ongewone oplossingen. De problematiek van dit boek "Dat is toch duidelijk?" is opnieuw gegoten in de vorm van een zeer leesbare businessroman. Tijdens de feestdagen en daarna een uitstekende manier om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en eens kennis te nemen van de Theory Of Constraints maar dan toegepast op retailers en retailketens.

Post has attachment
Hoe Houtshop Van der Gucht een hybride omgeving van servers, PC's en applicaties virtualiseerde in combinatie met een remote Ivenza-systeem.

Post has attachment

Post has attachment
Leuke bijeenkomst met #Rotaract-leden (Junior afdeling van de Rotary) bij Wolfs & Meuleman van #Kastopmaat in Hengelo (O) met #co-makership in de praktijk.
Wait while more posts are being loaded