Profile cover photo
Profile photo
Haptonomisch Contact
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
#haptonomie en #haptotherapie tijdschrift, rond 21 juni ligt het weer bij de abonnees in de brievenbus. Dit keer o.a. een artikel over haptotherapie bij kanker en over het belang van haptonomisch verplaatsen in de zorg. Interesse? Mail: secretaris@haptonomischcontact.nl. Misschien kom je wel in aanmerking voor onze studentenkorting.
Photo

Post has attachment
Haptonomisch Contact, ons tijdschrift over haptonomie en hapotherapie. Abonnee worden? www.haptonomischcontact.nl
Photo

Post has attachment
We hebben weer een nieuwe Kijk in de Praktijk op onze website. Dit keer de praktijk die Frans Veldman sr. in 1955 oprichtte en waar hij de eerste fysiotherapeuten in de haptonomie opleidde. Het 60 jarige bestaan in 2015 was een mooie aanleiding om 'Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen en Praktijk voor Haptotherapie' eens in het zonnetje te zetten.

Wil je ook in onze rubriek? Neem dan contact op met Petra Steffens via eindredacteur@haptonomischcontact.nl

Post has attachment
We zijn druk bezig met het maken van Haptonomisch Contact 2015-4.

Haptonomisch Contact, het tijdschrift over haptonomie. Wat kun je in het december nummer verwachten? We lichten een tipje van de sluier op:

- We verwelkomen een nieuwe schrijver: Jesper Beunk. Hij schrijft een artikel over haptonomische topsportbegeleiding. 
- Verder vind je onder meer een artikel over Haptotherapie en Relatiebegeleiding van Gertrud van Beekveld,
- en een artikel van Wim Laumans over 'de ontwikkeling van de tast tot hapsis'.

Vlak voor de kerstvakantie valt het tijdschrift bij de abonnees op de deurmat! Heb jij nog geen abonnement, maar heb je wel interesse in haptonomie of haptotherapie, meld je dan aan via de website!
haptonomie en haptotherapie
haptonomie en haptotherapie
haptonomischcontact.nl

Post has attachment
Haptonomisch Contact gaat weer richting de ca. 500 abonnees. Ben je ook geïnteresseerd in haptonomie, haptotherapie en alle raakvlakken, neem dan contact op voor een abonnement of proefnummer. 

We ontvangen ook graag artikelen voor Haptonomisch Contact! Heb je een onderwerp dat in ons blad past, waar je over hebt geschreven of wilt schrijven, neem contact met ons op! http://www.haptonomischcontact.nl/contact/

Post has attachment
Haptonomisch Contact maakt een mooie groei door. En dat is goed, want onze missie is om haptonomie bredere bekendheid te geven, iedereen die haptonomie een warm hart toedraagt met elkaar te verbinden en een platform te bieden om kennis en ervaring te delen. Iedere abonnee draagt daaraan bij!

We zijn hard op weg naar de 500 abonnees, en de 500e krijgt een mooie verrassing van ons! Maar we willen het bereiken van die mijlpaal met alle abonnees vieren. We hebben daarom besloten om op het moment dat we de 500 passeren, een mooie prijs te verloten waar alle abonnees kans op maken. Deze prijs is absoluut de moeite waard en heeft alles met haptonomie te maken!

Wil je abonnee worden of meer informatie? Kijk op onze website www.haptonomischcontact.nl
Wait while more posts are being loaded