Profile cover photo
Profile photo
Farhana MN
40 followers -
Hidup yang sementara
Hidup yang sementara

40 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nafas Baru
Sambil menghirup secawan coklat panas, kepala aku ligat memikirkan sesuatu, mungkin lebih tepat dengan perkataan mengimbau. "Alhamdulillah, yey.. aku dah graduated".. hatiku separuh menjerit. Tetiba jiwaku rasa sebak dan sesak, dan aku tak dapat nak membend...

Post has attachment
The Reality
Some people always like to blame themselves or start to blame people around them as soon as anything bad happens. Betul tak?? yup almost every time kan.. Sama macam coding, apabila anything error or problem muncul, kita tak boleh nak salahkan sesiapa, betul...

Post has attachment
Nafas Baru
Sambil menghirup secawan coklat panas, kepala aku ligat memikirkan sesuatu, mungkin lebih tepat dengan perkataan mengimbau. "Alhamdulillah, yey.. aku dah graduated".. hatiku separuh menjerit. Tetiba jiwaku rasa sebak dan sesak, dan aku tak dapat nak membend...

Post has attachment

Post has attachment
Aku
Pernahkah kau jatuh cinta pada seseorang, tetapi ada rasa tidak ingin menggenggamnya, tak ingin mengikatnya. Bahkan ketika kau tau tahu, memilikinya adalah niscaya, tapi kau tak peduli. Kau tetap saja menaruh dia di sebagian besar hatimu, membiarkan rasa it...

Post has attachment
**
Biarlah aku menjadi orang yang setia menjagamu dengan doa. Biarlah aku menjadi orang yang mengagumi senyummu dari jauh. Selagi aku masih ada disini. Selagi hati ini masih belum mampu melupakanmu. Sehingga waktu yang diizinkan Tuhan. =) — (via penulisbuta )

Post has attachment
Harapan, Doa dan Impian
Moga dalam diammu, ada doa yang tulus untuk aku. moga saat kita tak saling menyapa, tetap masih ada namaku dalam hatimu. Aku hanyalah wanita yang sedang belajar untuk menjadi lebih baik, agar kelak bisa menjadi tempat untukmu berteduh dari gundah gelisahmu....

Post has attachment
Harapan, Doa dan Impian
Moga dalam diammu, ada doa yang tulus untuk aku. moga saat kita tak saling menyapa, tetap masih ada namaku dalam hatimu. Aku hanyalah wanita yang sedang belajar untuk menjadi lebih baik, agar kelak bisa menjadi tempat untukmu berteduh dari gundah gelisahmu....
Wait while more posts are being loaded