Profile cover photo
Profile photo
Ejas Rahim
5 followers -
Visionist
Visionist

5 followers
About
Ejas's posts

Post has attachment
Cara install pokemon
masih ingat lagi top game zaman kanak kanak riang?? salah satu game yang aku main masa budak hingusan dulu adalah POKEMON.... hahaha budak badge 90'an sure main game ni la.  haa nak dijadikan cerita semalam punya la bosan wa cakap lu... so lepak dengan memb...

Post has attachment
"ROTAN" adakah ianya relevan?
isu hukuman terhadap ibu bapa jika merotan anak-anak menjadi viral di negara kita. adakah isu ini relevan? pada aku hal ni haruslah berbalik kepada ajaran Rasullulah S.A.W kerana Rasullulah adalah sebaik-baik pendidik. dalam hadis Baginda yang menyatakan he...

Post has attachment
Cara berfesyen untuk lelaki
aku bukan pandai berfesyen tapi kita sebagai lelaki kena jaga keterampilan. bak kata org "Kena La Ada Style" baru orang pandang. aku bukan insecure, tapi terbukti orang yang penampilanya bergaya akan lebih senang didekati. bergaya tu satu perkara. kesesuaia...

Post has attachment
cara paling mudah letak butang follower sosial media di blog
video dibawah akan mengajar anda cara paling mudah untuk meletakkan butang follower sosial media di blog anda tanpa edit kod HTML  ! > download icon media sosial di laman google:      http://line25.com/articles/20-free-social-media-icon-sets-to-use-on-your-...

Post has attachment
Caliph Buskers - persembahan terbaik AJL29
Anugerah Juara Lagu ke 29   (AJL29) yang diadakan di Stadium Putra Bukit Jalil, 18 Januari 2015  berakhir dengan penuh keoseman. majlis yang julung sekali diadakan itu seperti biasa mendapat sambutan yang baik dari peminat seni tanah air. tahniah bro joe da...

Post has attachment
Perth AUS
pejam celik setahun lebih dah aku kat perth ni (sekejap nau je rasa) banyak benda jugak la yang jadi. biasa la tak pernah duduk negara orang lama-lama. nasib balik la tak pernah "home sick" ! ala kalau sikit-sikit tu biasa la, kadang-kadang rindu masakan ma...

Post has attachment
makanan ku yang sihat
Assalamualaikum.. harini bangun takda apa nak buat, komitment pun takda. so cantik ! boleh layan blog, apa lagi login blog dan layan la apa yang patut sambil-sambil dok belajar cara-cara nak setup blog konon-kononnya nak nampak menarik la (padahal macam tu ...

Post has attachment
entri pertamaku
Assalamualaikum, sebenarnye lama dah nk berblogging ni tapi tak dapat seru lagi. cuma semenjak dua ni, gatal tangan nak menaip. mula-mula tu tengok blog geng-geng bloger (bukan member aku) bacalah entri diorang ni, semuanya menarik, kreatif, motivate, ada y...
Wait while more posts are being loaded