Profile cover photo
Profile photo
Hatta Beckham
27 followers -
~ all about me ~
~ all about me ~

27 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
05.11.2017 | Alhamdulillah...
Syukur  ke hadrat Ilahi..  wife ataicha  dah selamat  lahirkan baby boy  seberat 2.92kg  secara normal  di Pusat Perubatan Naluri... pada jam 2.45am 05-11-2017  bersyukur!..

Post has attachment
13.10.2017 | Kelakar...
Kelakar plak rasa ada AJK yang tak aktif bagitahu isu air kat orang lain... JMB kenakan penduduk ... Dia yang pernah turun meeting duk cerita yang bukan-bukan... huhuhuhu.. OK bercerita tentang perihal duduk di situasi Penduduk, bukan AJK ye.. setiap bulan ...

Post has attachment
05.10.2017 | Al Fatihah...
Semalam 5 Oktober 2017, wife maklumkan anak sedara Niza opismate beliau telah pergi selamanya.. katanya dah operate appendik.. tapi appendik tu dah pecah sebelum tu.. Hmm.. bahaya gak appendik ni.. takleh laa aku nak pegang kata Doktor.. ala appendik je.. A...

Post has attachment
Sinar Harian : Tunggakan lebih RM700,000
SHAH ALAM - Pengurusan Apartmen Klang Villa, Pandamaran terbeban dengan
tunggakan penyelenggaraan pemilik yang tidak dibayar mencecah lebih
RM700,000 sehingga gagal membuat kerja selenggara dengan sempurna. Pengurus Apartmen Klang Villa, Arun Kumar berkat...

Post has attachment
29.09.2017 | Sabar oh sabar!
Ternaik status Sabar oh sabar plak kat FB... hahahaha.. so hari ni dah relax sket... entah laa sure ramai tertanya-tanya kut kenapa up status cam tu? Iya laa tengah banyak kerja, kereta baru accident... kena saman plak.. bank plak takde geran dalam simpanan...

Post has attachment
18.09.2017 | Satu hari yang serba tak kena....
Setelah penat drive... so hari ini ingat nak rest kat umah... Pagi-pagi lagi lepas hantar anak... beli nasi lemak.. tapi lupa dah beli... pergi sarapan kat kedai mamak... salah satu sebab lupa plan nak tukar mentol lampu fz150 ni... terbakar minggu lepas.. ...

Post has attachment
17.09.2017 | Al-Fatihah....
Tepat jam 12:05 am, 17 September 2017... bapa saudara ataicha menghembuskan nafas terakhir di Hospital Kuala Krai.... Arwah yang di panggil Pak Ngah telah pergi meninggalkan kita... Semoga roh arwah di cucuri rahmatnya... Tau pun dah lewat, sebab menunggu u...

Post has attachment
Pemberitahuan : Agihan Tunggakan SYABAS
  Agihan Tunggakan SYABAS sebanyak RM640 ke akaun individu. Jafual berkala bayaran sebanyak RM56 selama 12 bulan perlu dibayar kepada pihak SYABAS.  Kepada penduduk yang telah membuat bayaran boleh ke Pejabat Bangunan untuk kemukakan bukti pembayaran dan me...

Post has attachment
Armada - Asal Kau Bahagia
Yank kemarin ku melihatmu Kau bertemu dengannya Ku rasa sekarang kau masih memikirkan tentang dia Apa kurangnya aku didalam hidupmu Hingga kau curangi aku Katakanlah sekarang Bahwa kau tak bahagia Aku punya ragamu Tapi tidak hatimu Kau tak perlu berbohong K...

Post has attachment
TheStar : Support for tougher action on errant high-rise owners
Tuesday, 5 September 2017 | Support for tougher action on errant high-rise owners PETALING JAYA: The tough action against
errant apartment owners has been lauded by unit owners and management
bodies who believe this will reduce the number of defaulters. B...
Wait while more posts are being loaded