Profile cover photo
Profile photo
Yani Lipatro
36 followers
36 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Versi: Mahesa Wis sun tundung welase, Sing ono rumangsane.. Jo maning riko mokso, Ati wis kadung loro.. Kariyo getun, Sun kenal riko.. Barang wis kadung dadi demenane, Tibane mung manis omonge.. Janji mung terus janji, Keliwat seru ngapusi.. Sun sabari…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Mahesa Wis sun tundung welase, Sing ono rumangsane.. Jo maning riko mokso, Ati wis kadung loro.. Kariyo getun, Sun kenal riko.. Barang wis kadung dadi demenane, Tibane mung manis omonge.. Janji mung terus janji, Keliwat seru ngapusi.. Sun sabari…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Nunung Alvi Masih kebayang waktu pisahan, Kakang janji ngomong arep setia.. Tapi barang teka ning taiwan, Janjine sampean ora nyata.. Kakang wis kenang tikungan tajam, Karo wadon sing ana ning taiwan.. Sampe klalen anak rabi sing ning umah, Sampe…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Maya Natasya Cerito iki mung riko hang ngerti, Hang magih kesimpen nong njero ati.. Coretan kepampang ring kertas putih, Ngukir riwayat hang sing ono gambare.. Wis sing gaduk maning isun gayuh, Kerono welas iki wis sing wutuh.. Ilang gambare ugo…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Astri CN Nembe keeling kula wis sadar, Ketutup batin demen bli wajar.. Cintane jahat nganggone kemat, Rumah tangga kula sekien rusak.. Kula dikemat.. reff: Wadon pirang-pirang rangda arep prawan, Kula due laki nangapa diakali.. Sampean lanang tapi…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Mahesa ft. Caroline Pr: Sing ono hang sun welasi, Sing ono hang sun demeni.. Sing ono maning hang sun aboti, Yo mung riko hang sun kangeni.. Lk: Riko hang dadi pujane ati, Riko hang dadi kembange ati.. Riko hang dadi kudangane ati, Mung riko hang…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Ita DK Nalika waktu demenan, Ngucap janji bli bakal pisahan.. Jare ngomong arep sayang, Arep eman sampe akhiring jaman.. Tapi terhalang wong tuwa, Cinta kula sing akhire pisah.. Tanpa salah tanpa dosa, Kakang tega sun ditinggal lunga.. reff: Wong…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Catur Arum Mung riko, Yo mung riko siji-sijine aran.. Mung riko, Hang ono ring njero angenan.. Kirane biso tah sun, Nggagas welas noring sanubarin riko.. Mung riko, Mestine riko ngerti isun.. Mung riko, Apuwo sun magih nganteni.. Paran tah sak…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Dian Anic Jare sampean demen ning kula, Jare bli wedi gunung segara.. Nembe ge udan grigis serambut, Janji pan dolan nyaline ciut.. Yen masih wedi karo rabine, Bagen bubaren putus cintane.. Percuma demen umpet-umpetan, Najan diwayu resmi kawinan..…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: NDX AKA Lk: Meskipun jauh jarak diantara kita, Namun asmara kita takkan pernah tergoyah.. Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama, Jalani hidup dengan penuh warna-warni.. Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu, Kucoba menanti sampai kau kembali..…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded