Profile cover photo
Profile photo
Yani Lipatro
38 followers
38 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Versi: Alex Sweet Bulak balik bae, Kaya mobil gede.. Ditumpaki ditunggangi, Ya kuat bae.. Kaya dumeh sampean, Ujag ajig ning dalan.. Beli pegel lan pisan, Masih kiat klayapan.. Dau balik mangkat maning, Dau balik mangkat maning.. Manjing maning metu…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Suliyana Nong moto biso isun woco, Paran hang riko karepno.. Nong ati biso sun rungoni, Sopo hang riko pikiri.. Mung isun hang riko arep, Mung isun hang riko arep.. Mestine bain kangelan, Riko mbusek aran isun teko ati.. Isun siji sijine, Wong hang…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Nella Kharisma ft. RPH Lk: Mohon bersabar ini ujian.. Mohon bersabar ini ujian.. Mohon bersabar ini ujian.. Pr: Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu, Sak bendino nglarani atiku.. Kurang kepiye anggonku sing nresnani, Nanging sing tak tompo loro ati..…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Dadang Anesa Pecah atine kaya remekan beling, Laki due niat pengen kawin maning.. Kaya separoh angan melayung metung, Waktu sun weruh laki selingkuh.. Mati sesigar awak terasa kaku, Waktu sun weruh arep diwayu.. Pecah atine kaya remekan beling,…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Mansyur S. Ku rasa tak perlu engkau kembali, Untuk bercinta denganku lagi, Terlambat itu sudah berlalu.. Bukankah dahulu engkau sendiri, Menyakiti dan menjauhkanku, Tanpa kutahu apa sebabnya.. reff: Seribu kali engkau mohon maaf padaku, Tak mungkin…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Cindi Artika Ora ganteng gantenga, Wonge biasa bae.. Tapi kenang apa, Bawane melas bae.. Najan akeh wong ganteng, Tapi kula bli seneng.. Demene wis mateng, Kula ning sampean.. Demene wis mateng.. reff: Atine nolak, Ning wong lanang sejen.. Demene…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Arya Satria ft. Rida Sandifa Lk: Adoh adoh songko jowo, Tak rewangi nyebrang segoro, Mung pengen ketemu sliramu wong ayu.. Pr: Aduh mas wis ojo nggudho, Aku isin disawang tonggo, Mergo aku iki uwis dadi rondo.. Lk: Aduh dhik aku tak perduli,…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: NDX AKA Semalam kau datang kepadaku, Kisahkan dirimu.. Kau kan pergi jauh tinggalkanku, Dan semua mimpiku.. Sadarkah dirimu, Ku tak sanggup hidup tanpamu.. Akan kulakukan apa yang kau mau, Akan kuberikan seluruh hidupku.. Asal jangan kau pergi…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: NDX AKA APES TENAN NASIBKU IKI, NDUWE KONCO SING HOBINE MBLENJANI.. YO KUI MUNG PODO KARO SING TAK ALAMI, YEN DIRASAK-RASAKKE LORO NENG ATI.. SAKJANE AKU RODO MECUCU, KEKANCANAN KARO WONG KURANG TURU.. MBIYEN SAMBAT KARO AKU, MINGGATE NENG…
Add a comment...

Post has attachment
Versi: Priyath Ekka Sun enget nyang riko magih kumpul bebarengan, Seneng susah yoro sesandingan.. Sun iling nong riko wektu magih keloronan, Sun lan riko gandengan tangan.. Saiki wis bedo wis melaku sewang-sewangan, Kembange ati adoh digowo wong liyo..…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded