Profile cover photo
Profile photo
Pengedar Shaklee Umi Nazrah
6,198 followers -
Pengedar Shaklee ID 869539
Pengedar Shaklee ID 869539

6,198 followers
About
Pengedar Shaklee Umi Nazrah's interests
View all
Pengedar Shaklee Umi Nazrah's posts

Post has attachment
Antara kelebihan collagen powder shaklee ni ialah ;

🍀Membantu mengurangkan kesan penuaan.
🍀Sokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
🍀Jadikan rambut lebih kuat & tak bercabang
🍀Menegang & menganjalkan payudara
🍀Mengurangkan pigmentasi jeragat
🍀Menjadikan kulit cerah & sekata 🍀Kulit lebih moist and glowing naturally
🍀Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
🍀Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
🍀Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
🍀Kembalikan keanjalan muka

Nak cuba?
Whatsapp Nazra
0194320059
Photo

Post has attachment
Kulit Merana Akibat Salah Pakai Produk Skincare
6 Tips Pulihkan Kulit Rosak Akibat Kosmetik #1 – Berhenti dan elakkan memakai produk kosmetik pada muka Kulit sangat sensitif terhadap unsur dari luar terutamanya bahan kimia, lebih-lebih lagi ketika sel kulit sedang rosak atau mengalami iritasi. Buat mas...

Post has attachment
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarganya.
Photo

Post has attachment
SELAMAT TINGGAL PARUT JERAWAT

Dengar citer dia balik kelantan adik bradik dok puji-puji kata muka lain sangat. Improved banyak sangat.
Parut-parut dan jeragat semua samar-samar dah.

Korang bila lagi?

Pengedar Sah Shaklee
Umi Nazrah
0194320059
Photo

Post has attachment
EH KULIT KO DAH CERAH?

Jujurnya dari husna kecik husna tak pernah fikir pn husna akan 'cerah'.

Sebab kalau tengok gambar lelama waktu umur 5-6 tahun memang dah golap.

Mama kata husna jenis tak reti duduk rumah. Dari kecik memang suka merayap. Jiran semua dah kenal sangat. Rumah dorang dah macam rumah husna sendiri 😅

Balik sekolah tghr terus campak bag sekolah tepi and pergi main kat padang. Tghr okay. Time matahari mencanak kat kepala. So jangan pelik lah dalam adik beradik ai sorang je yang gelap berbirat. Haha.

Dah besar sikit takdelah minat sangat nak outdoors. Nak jumpa2 manusia pn dah malas. Tapi nasib badan kena duduk asrama. So jalan kaki asrama ke sekolah tu kena hadap lagi matahari.

Senang cerita memang takde masa lah nak fikir kulitku boleh cerah and dah terima takdir husna ni akan jadi Rihanna selamanya 😝

Sampailah husna bebetul compliance shaklee. Niat dihati ambil shaklee takde langsung nak cerahkan kulit.

Ambil sebab nak kurus

Ambil sebab masalah resdung

Ambil sebab nak sihat.

Slowly satu persatu pn berubah. Sampai ramai sangat ingat husna 'cucuk'. Hangat betul den. Muda lagi kot dah kenapa nak cucuk2. Hahaha

Tapi takdelah nak salahkan dorang sangat. Bila tengok gambar husna dulu pn mcm omg is that me put that away pls! Haha over.

Jadi janganlah pelik bila awak consume set kurus shaklee tetibe wajah kusam berbirat berjerawat pn dapat diatasi. 
Photo

Post has attachment
BERIKAN PELUANG KEPADA DIRI KORANG

Ramai suka minum collagen, dapat dua kebaikan at one time.
Dulu kulit suka kering tau, kusam je. Tapi lepas duk consume collagen, memang beza sangat kulit.

Dulu kusam, sekarang tak lagi hihi, so takde laa kalut pakai bedak dua tiga inci.
Lagi suka bare face je. Nak solat pon senang. Kalau rajin, calit sikit lipstick, hoh. Terlebih comey doh ehee~

Kalau korang ada masalah kulit kusam ni boleh laa nak try cuba collagen.

Umi Nazrah
Pengedar Sah Shaklee
0194320059
Photo

Post has attachment
'Adik, kenapa dah putih??'
Gebu!!
Cun!!

Sebab detox dengan Alfalfa Complex dan makan Vitamin C Shaklee dengan pulun selama 2 bulan sebelum raya.

Penting sangat untuk detox kalah korang rasa kulit kusam dan jeragat dok jongoi keluar.

Maksudnya dah tiba masa nak detox tu.
Kalau biarkan memang makin berlambaklah keluar.
Seram!!!😰

Kalau nak kulit cantik macam Abil ni amalkan supllemen untuk kulit cantik dan gebu.

Pengedar Sah Shaklee
0194320059
Umi Nazrah
Photo

Post has attachment
DULU KERTAS PASIR SEKARANG KULIT LEMBUT MACAM TAUHU

Satu benda yang memang make the vast difference bila farah rajin makan supplement ni, the effect that it gave to my skin

Setiap orang ada kepercayaan yang berbeza

Tapi bagi farah, the best untuk treat skin korang adalah dari dalaman dulu

Mula mula ambil yang sesuai bajet, esp dan vitamin C, then topup setiap bulan biar cukup satu set.

Dan Vivix paling best. Padahal baru masuk 2nd bottle kot.

So kalau korang tanya apa yang paling bagus untuk kulit korang kalau ada masalah jerawat, kulit kusam, jeragat

I'll suggest Vivix.

Tak caye?

Tengok gamba, no makeup, tapi glowing tetap

Jom try vivix, bukan saja untuk kulit tapi whole body.

Farah suka minum collagen dengan vivix, dapat dua kebaikan at one time.
Dulu kulit suka kering tau, kusam je. Tapi lepas duk consume vivix dengan collagen, memang beza sangat kulit.

Dulu kusam, sekarang tak lagi hihi, so takde laa kalut pakai bedak dua tiga inci.
Lagi suka bare face je. Nak solat pon senang. Kalau rajin, calit sikit lipstick, hoh. Terlebih comey doh ehee~

Kalau korang ada masalah kulit kusam ni boleh laa nak try cuba collagen dengan vivix.

Pengedar Sah Shaklee
Umi Nazrah
019-4320059
Photo

Post has attachment
Ibu Mengandung Masalah HB Rendah
Saya dah amalkan Shaklee ni selama 9 bulan iaitu ketika usia kandungan saya 5 bulan. Punca saya ‘jatuh hati’ dengan Shaklee adalah disebabkan ‘hb’ saya ‘low’.... Bile ‘hb’ dah ‘low’, dengan tak lengahnye saya cari ape2 supplemen atau ubat jenis pil yang bol...

Post has attachment
Suami Berjaya Berhenti Merokok
Saya seorang perokok tegar, awal saya merokok pada usia belasan tahun, hampir 30th lebih saya bergaul dengan nikotin…bayangkan 1 hari saya boleh habiskan 2 bungkus rokok Marlboro Light bahkan lebih…dah berapa banyak pembaziran yg saya lakukan dan juga meros...
Wait while more posts are being loaded