Profile cover photo
Profile photo
AinAthirah Anuar
About
Posts

Post has attachment
I MET MY FOREVER BAE! PARK BOGUM ❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️Park Bogum ❤️❤️❤️ Bombastic i like your bombastic hey yo Bombastick je veux ton bombastic hey yo Tengok tittle pun dah tahu Ain nak cerita apa. Ain dah excited teruk nau nau dah ni. Smpai gatal2 tangan nak ceritaa dengan korang. Nak share dengan koran...

Post has attachment
Gantung The Series ( Review & Random )
Tajuk : Gantung the series Cast : Randy Pangalila as Gibbs           Ikmal Amry as Ray ( Malaysia)           Bradon Salim as KJ           Hafreez Adam as Troll (Malaysia)           Mentari de Marelle as Farah Kamelia           Guta Sucia as Ratna Cerita asa...

Post has attachment
My 2018 Skincare Routine (All Drugstore Products)
Hi, Assalamualaikum. Seperti yang dijanjikan entry yang lepas Ain kan cakap kalau rajin nak buat my skincare routine. Sebab harini rajin maka terhasil la entry ini untuk tatapan anak cucu masa depan.  Okay first nak bagitau sini Ain pun bukannya reti sangat...

Post has attachment
Lirik lagu Mudahnya Kau Berubah - Yazid Idzham
       Mudahnya kau berubah Biar kan diriku pergi disakiti Ku slalu mencoba Buat kau bahagia Meskipun ku terluka Tersedar kau tiada Hari demi hari puas ku mencari Sanggup kau melukakan hatiku Setelah apa yang ku berikan Kekhilafanku padamu yang lalu Chorus ...

Post has attachment
Watsons & Guardian Haul (February 2018)
Hi, Assalamualaikum 1-4 Feb baru-baru ni kan tetiba Watsons and Guardian buat sales gila-gila. Sebagai seorang remaja * ehem yang suka dengan barangan Drugstores ni pasti la tak ketinggalan untuk menghabiskan duit untuk beli barang yang dah lama kita nak ta...

Post has attachment
Kau lah cinta sesungguhnya....
Abah masa kenduri Along. On play : Cinta sesungguhnya - Sabhi Saddi Selama lagu ni dikeluarkan dekat corong2 radio, aku tak pernah ambil tau muka penyanyi dia macam mana. Cuma tau nama ja. Tahun lepas kan masa ramadhan cerita Andainya Takdir lakonan Syukri ...

Post has attachment
End of 2017, also end of certain parts in my life
Blogger lain gigih la kejar viewers bagai nak rak, aku boleh wat lek wat peace update setahun 3,4 entry. Cap ayam betoi hahaha. Itu la dulu beria nak jadi famous blogger la apa la sekarang haprak. Blogger suam-suma kuku pun dah hilang tittlenya. Well, I do ...

Post has attachment
Surat dari Suhaila
"Suhaila" - Suhaila terberhenti. "Allah, aku kenal suara ni" sebak mula terasa, ingin aku berpaling dan menyahut suara itu tapi aku tahu aku tak sekuat itu. "Jalan suhaila. Hiraukan panggilan tu" Hati mula bersuara...... Seorang gadis dan teruna sudah 4 tah...

Post has attachment
A LITTLE THROWBACK THAT HANN GONNA KILL ME!
Hi geng! Mesti dah tau kan student UiTM dah start kuliah kan kan? Serius ah tak tahu? Um okay. It's okay my dear. 12 Sept 2017 (selasa ) haritu dah start kuliah. Alhamdulillah everything goes well la kot sebab ada satu kelas cancel? hihihi SIAPA TAK SUKA KE...

Post has attachment
October favorite
Assalamualaikum and hi geng! Yes! October already gone. So see you next year InshaAllah. Alang-alang dah ter rajin nak update blog ni, buat jela entry merapu pun. Daripada biaq kosong kan. Takdak orang nak baca pun takpe. Sebab Ain ni peminat blog sendiri. ...
October favorite
October favorite
theathra.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded