Profile cover photo
Profile photo
Expocity Albania
8 followers -
expocity fair panair albania modern hapsire
expocity fair panair albania modern hapsire

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Informohu dhe bëj zgjedhjen tënde! Expocity Albania ‪#‎ArsimiLarte‬ ‪#‎UniversitetPublik‬ ‪#‎UniversitetPrivat‬
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-28
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ju mirëpresim edhe sot në Expocity Albania! Në panair marrin pjesë 25 Institucione të Arsimit të Lartë, publike e private. Maturantë dhe prindër mund të merrni informacione për: kriteret e pranimit, tarifat e shkollimit, personelin akademik , si dhe për teknologjitë e mësimdhënies dhe kërkimit shkencor. Ju mirëpresim!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit" Universitetet Publike e Private, pjesëmarrëse në Panair ExpoCity Albania
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-27
57 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Maturantë, prindër ejani të informoheni mbi procedurat e aplikimit, programet që IAL-të pjesëmarrëse do të ofrojnë për vitin akademik 2016-2017, Karten e Studentit dhe benefitet e saj. Zgjidhni Universitetin e duhur!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-27
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Po ndodh tani konferenca e Paylink dhe Nexus Com Balkan. Prezantimi i projektit per Karten e Studentit dhe benefitet e saj! #ExpoCityAlbania
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26/05/2016
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ministria e Arsimit dhe Sportit, Znj.Lindita Nikolla hap zyrtarisht Panairin "Ditet e Orientimit te Karrieres se Maturantit" #ExpoCityAlbania
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26/05/2016
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ju ftojmë të gjithëve në Panairin e Arsimit të lartë në ExpoCity Albania. Ministria e Arsimit dhe Sportit, në kuadër të promovimit të Instituconeve të Arsimit të Lartë dhe të implementimit të ligjit të ri mbi arsimin, organizon Panairin më të gjitha IAL publike dhe private që funksionojnë në vend. Panairi synon të sjellë bashkë Universitetet publike e private me qëllim prezantimin e programeve, degëve dhe avantazheve që ofrojnë si dhe të komunikojnë me ta, mbi kriteret e reja të pranimit në universitet.Gjithashtu ky panair duke u ndërthurur edhe me Bizneset, si një binom shumë i rëndësishëm zhvillimi, do të mundësojë krijimin e marrëdhënieve të bashkëpunimit biznes–universitet duke ndikuar edhe në punësimin e studentëve.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pavarësisht çmimeve që u dhanë, pati një fitues të madh : Arsimi Profesional. Faleminderit 42 Shkollave Profesionale, 10 Qëndrave të Formimit Profesional, dhjetra sipërmarrje private që u bënë për tre ditë pjesë e këtij evenimenti të jashtëzakonshëm. Faleminderit mbështetësve gjithashtu. Por falenderimi më i madh, shkon për nxënësit e Shkollave Profesionale.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22/05/2016
17 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Finalizim me sukses i "Olimpiades se Aftesive 2016" Shkollat me te mira moren certifikatat dhe vleresimet maksimale nga Ministri z.Blendi Klosi dhe Juria e Olimpiades. #UneZgjedhArsimProfesional
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sot ka emocione ne #ExpoCityAlbania. Pas perfundimit te olimpiadave mes shkollave, do jepen çmimet per me te miret. Ju mirepresim te gjitheve!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded