Profile cover photo
Profile photo
Adhwa kasim
5 followers
5 followers
About
Adhwa's posts

Post has attachment
Magic scrub bne rawat masalah jerawat

Post has attachment
Magic Scrub BNE
Magic Scrub BNE SCRUB YANG MENJADI FENOMENA ❗❗❗ Teksture scrub yang langsung tak kasar dan boleh digunakan setiap hari. Bahan-bahan istimewa seperti vitamin C & E,  aloe vera, tea tree dan arbutin yang akan diserap ke dalam kulit dan membantu menghasilkan k...

Post has attachment
Magic Scrub BNE
Magic Scrub BNE Assalammualaikum. ll SUAMI PUJI MAINTAIN CANTIK MACAM MASA FIRST TIME KENAL ll Salam. Hai. selamat pagi. Adhwa nak bagitahu serius memang dah jatuh cinta sangat sangat sangat dengan #magicscrubBNE ni. patutlah nama pun magicscrub sebab meman...

Post has attachment
**
MANJA SIREH  MANJA SIREH ♥KELEBIHAN MANJA SIREH♥ ✿merawat masalah keputihan melampau ✿ menghilangkan bau dan membunuh bakteria ✿ menghilangkan masalah kegatalan ✿ membantu mengetatakan otot faraj ✿ memberikan kesegaran ketika didatangi haid ✿ membantu menst...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
COREAMIRACLE SKIN CARE
Coreamiracle skin care COREAMIRACLE SKIN CARE SURE BERKESAN...!!!! Tak perlu belanja mahal...COREAMI RACLE mampu memberikan hasil memuaskan.... Dijamin anda pasti puas hati dengan perubahan selepas penggunaan Lihat testimoni2 pengguna yang hebat hanya di D'...

Post has attachment

Post has attachment
HARUM MALAM
Harum malam Kebaikan Harum Malam √ Menghilangkan bau badan tengik ! √ Menyelesaikan masalah keputihan melampau dan berbau ! √ Menyelesaikan masalah darah haid berbau ! √ Mengurangkan masalah sakit senggugut ! √ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ...

Post has attachment
Ibu putih collgen drinks (ipcd)
Wait while more posts are being loaded