Profile cover photo
Profile photo
Pakngah Meniaga
93 followers -
Deliver the best products at your door
Deliver the best products at your door

93 followers
About
Pakngah's posts

Post has attachment
DIANZ VITAMIN C & E + Extra PEARL
VITAMIN DIANZ C & E Dengan Extract Pearl.  😍 😍 😍 ✔ Gabungan daripada extra berry. ✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia. ✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine. ✔ ...

Post has attachment
SUSU KAMBING KURMA MADU (PLATINUM) Plus VITAMIN C & COLLAGEN
Hai semua. Harini nak
cerita pasal produk susu pulak. Susu bukan sebarang susu, seperti yang kita
tahu susu kambing banyak khasiat selain ia salah satu dari Sunnah Nabi. Bukan
nak kata susu lembu tak bagus, tapi apa salahnya kita ubah sikit dan minum susu
k...

Post has attachment
MIN KAFFE
Hai Salam sejahtera semua... harini nak bagitau yang kami mula menjual coffee terbaru yang bername MIN KAFFE...takdelah baru tapi cuma tukar name bermula 1 Mei 2016. Dulu name dia MINERAL COFFEE.... Ape keistimewaan MIN KAFFEE?? Min kaffee diperbuat dari bi...

Post has attachment
BINTANG ZAUJAH INSTANT SHAWL
Assalamualaikum peminat instant luar sana??? dah habis beraya? Semua jenis tudung, fesyen tudung, kaler tudung dah pakai pastu tak tau nak pakai tudung ape dah? haha.... Ni haaa...kami ade fesyen tudung terbaru dari Bintang Zaujah Instant Shawl.. senang je ...

Post has attachment
PERLA KING 1,000,000 MG SERBUK MUTIARA ASLI
PERLA KING DENGAN 1,000,000 MG SERBUK MUTIARA ASLI Terlampau banyak produk di pasaran
untuk kulit licin, putih dan gebu gebas. Banyak produk yang best2 sebenarnye.
tapiii bergantung pada kulit dan penerimaan badan akak-akak, makcik-makcik
semua. Yang pentin...

Post has attachment
PERLA KING 1,000,000 MG
PERLA KING DENGAN SERBUK MUTIARA ASLI Terlampau banyak produk di pasaran
untuk kulit licin, putih dan gebu gebas. Banyak produk yang best2 sebenarnye.
tapiii bergantung pada kulit dan penerimaan badan akak-akak, makcik-makcik
semua. Yang penting, beli origi...

Post has attachment
VITAMIN C PAHANG PHARMA
VITAMIN C??? Pernah dengarkan?? Ye...vitamin C adalah vitamin penting untuk kesihatan dalaman anda, secara tak langsung akan memberi kecantikan hasil dari dalaman yang sihat.  Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar. Dalam se...

Post has attachment
DIANZ PIXY (NANO LIGHTENER CREAM/VIT C&E + WHITENING COLLAGEN/FLORAL MASK)
DIANZ NANO LIGHTNER
CREAM + DIANZ VITAMIN C & E + DIANZ FLORAL MASK Haaaa....post kali ni nak cerite pasal 3 produk keluaran DIANZ PIXY seperti yang disebutkan kat atas tu. Actually banyak produk keluaran DIANZ ni...anda boleh beli direct terus dari dianz t...

Post has attachment
AURORA SX
Aurora SX Whitening
Therapy Pure
Glutathione + Idebenone + Vitamin C 1
botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan &  kecantikan
asli wajah u olls...  Tiada
Lagi Parut ! Tiada
Lagi Jerawat !  Tiada
Lagi Kulit Berminyak ! Betol ke Aurora SX Whitening Therap...

Post has attachment
SABUN AL-RAZI
SABUN AL-RAZI - SABUN SEMULAJADI, BEBAS BAHAN KIMIA MEMPUNYAI KELULUSAN KKM BUKAN FAKE, TESTIMONI BERKESAN 1 KOTAK MENGANDUNGI 2 SABUN  Sabun Al Razi selamat digunakan dan disahkan oleh  Biro Pengawalan Farmaseutikal
Kebangsaan  kelulusan dari Kementerian K...
Wait while more posts are being loaded