Profile cover photo
Profile photo
Miss Syazana Lee
3,571 followers -
IG: hawasyazana90 Blogger Food Review
IG: hawasyazana90 Blogger Food Review

3,571 followers
About
Miss Syazana's posts

Post has attachment
PERHATIAN!! SATRIA MERAH INI TELAH CULIK BAYI BERUSIA 12BULAN!!
Assalamualaikum... Baru² ni aku dapat mesej mengatakan Satria merah dicuri & pencuri telah melarikan seorang bayi yang berusia 12bulan. Sambil tu ada nama bapa dia Azmir serta number dia. So aku pun whatsapp kat number tu. Jadi ini yang Tuan Azmir tu bagi. ...

Post has attachment
Miera Liyana Jelas Sebab Berbikini Dalam Filem
Nama pelakon Miera Liyana, 21, seringkali dikaitkan
dengan imej seksi dan menjolok mata. Walaupun kini Miera lebih bijak
menjaga pemakaiannya agar nampak lebih sopan, gadis itu sekali lagi
membuat kejutan apabila dia berbikini dan melakonkan aksi di atas...

Post has attachment
Adam, Fiza Elite Kembali Rujuk Selepas Dua Bulan Bercerai
Panjang jodoh mereka berdua nampaknya dan siapalah kita untuk meramalkan yang sebaliknya. Adam AF & Fiza Elite dilaporkan sudah kembali bersama atau dalam bahasa perkahwinannya kembali rujuk pada 17 Julai yang lalu selepas hampir tiga bulan bercerai. Bercak...

Post has attachment
Awal Ashaari Dedah Wajah Anak Selepas Scha Al-Yahya Habis Pantang
Serba tidak kena nampaknya jika diri bergelar selebriti. Awal Ashaari & Scha al-Yahya baru baru ini telah didesak segelintir peminat untuk berkongsi gambar anak sulung mereka namun kedua dua mereka nampaknya ada pendirian sendiri dalam hal ini.     Menerusi...

Post has attachment
Salad Tembikai Penghilang Dahaga
'Melon salad' atau pun salad tembikai amat sesuai dijadikan hidangan pencuci mulut mahupun pembuka selera khas buat tetamu yang berkunjung ke rumah, lebih-lebih lagi pada musim panas.  Selain berkhasiat, buat tembikai memberikan rasa manis dan sifatnya yang...

Post has attachment
2 FOTO ANAK DERHAKA!! @LisaHasyimm Tweet Mengenai Kegembiraannya Bapa Mati Dalam Nahas MH17
ANAK DERHAKA!! @LisaHasyimm Tweet Mengenai Kegembiraannya Bapa Mati Dalam Nahas MH17   Langsung tidak diketahui apa motif sebenar pengguna Twitter yang bernama Lisa Hasyim ini. Adakah sememangnya 'anak derhaka'? Ataupun sengaja ingin menimbulkan konspirasi ...

Post has attachment
Fesyen Ketat Yuna Hiasi Majalah Cosmopolitan Amat Mengejutkan
Terkejut dan terkedu seketika pandangan penulis tatkala menatap sekeping gambar Yuna sedang menghiasi majalah Cosmopolitan dengan memakai gaun yang ketat dan agak terdedah. Ditambah pula dengan fesyen tudung penyanyi lagu Rescue itu yang sedia pelik menyeba...

Post has attachment
Aksi Ghairah Dewi Perssik Di Kritik
GARA-gara berpenampilan seksi selepas pulang mengerjakan umrah, penyanyi
sensasi Dewi Perssik atau lebih popular dipanggil Depe telah dikritik
hebat oleh penggemar industri hiburan Indonesia. Masakan tidak belum sampai tempoh sebulan kembali ke tanah airn...

Post has attachment
"Saya Tak Pernah Lihat Dia Dera Firdaus"
Bahau – “Isteri saya terlalu sayangkan anaknya itu dan saya tidak
pernah melihat dia menderanya sejak kami berkahwin 10 tahun lalu,” kata
bapa tiri Muhammad Firdaus Dullah, 15, yang hanya mahu dikenali sebagai
Abdullah, 40-an, ketika dihubungi, semalam. ...

Post has attachment
"Saya Tak Pernah Lihat Dia Dera Firdaus

Wait while more posts are being loaded