Profile cover photo
Profile photo
YuDaF FesTiN
About
YuDaF's posts

Post has attachment
Haii ... Nak beli jam ??
Haii ... Assalamualaikum ... Dah lama aq xupdate blog aq ni .. Huhux Ok, hari ni aq nak promote satu barang .. iaitu ...... JAM TANGAN .. Pelbagai jenis jam yg aq jual ... Antaranya ... -G-SHOCK selalunya budak2 muda banyaklah pakai jam G-SHOCK betul x ? Aq...

Post has attachment
cara-cara nk mintax duet at owg ... semoga bermanfaat .. hehex

Post has attachment
Duit Hilang ??
Assalamualaikum ... " Waalaikumussalam .." Haa .. Ini video keempat aq ... MY CHANNEL  Dalamvideo ni aku ada tunjuk cara-cara nak ambik or mintak duet at owg .. Hehex .. Caranya sangat mudah .. Nak tahu macam mana ?? Kalau nak .. Kenalah tengok .. >_<\ Beri...

Post has attachment
Berjanji dalam kata-kta
Haii ... Hari ni hari isnin .. Bersamaan dengan 14-December-2015 "Video baru lagy ka ?? Hahax.. " Haah .. Macam tau2 ja ...Huhux Video ni baru create tadi .. Hehex So, boleh la tengok .. Dan jangan lupa SUBSCRIBE .. Video ni berkenaan dengan satu ungkapan y...

Post has attachment
Alkisah oreo ..
Macam mna rasa oreo ??

Post has attachment
Burung ?? Ayam ??
Haaaa .. ni video kedua .. baru buat tadi .. 12-December-2015 " Wow ..  Hahax .." Lain kali kalau nak suruh orang jenis ni .. Kena suruh dy betul2 .. Kalau x nanti jadi macam tu lah  ..        Lain yg disuruh lain yg dibuat .. " Maknanya .. Ko perangai maca...

Post has attachment
Alkisah OREO ..
Haii ... GOOD MORNING !! " Haaa ... Lamanya menghilang .. " Hehex .. Besa arr .. Ni video pertama aku ... Dia ad kaitanlah skit dengan aku punya MAGIC ... Hahax .. Baru buat semalam .. 11-December-2015 OREO .. Sedapkan oreo ?? Boleh Follow page bawah ni ......

Post has attachment
PiC Me oN RaYa ... ^__^ ( SinGLe pErSoN )
Hye ... Aku nak post gambar hari ni .. Saja aku nak tayang gambar aku ... Hehex Nanti kalau gambar-gambar aku hilang at HP, Laptop atau apa2 je lah .. Aku boleh ambik at blog ni balik ... Raya Pertama  Raya pertama aku pakai baju warna biru muda ... HanTu C...

Post has attachment
Suda MALAS !! TENSION EXAM !!
Hurm .. Waktu at sekolah rasa bersemangat giler nak update blog .. Tapi bila dah balik rumah rasa MALAS la pulak .. Adoyai .. " Rilex .. Rilex .. " Hurmm .. Aku baru je ingat nak update kembali blog aku ni .. Tapi, nak buat macam mana .. Aku xlrat dan tenga...

Post has attachment
Clash of clans ( CoC ) ... KAKI GAME ??
Ok .. Hye, Assalamualaikum .. Hari ni aku nak merapu sikit ... Because xdak idea buat masa2 terdekat ni .. Xtahulah kenapa idea tu xdatang .. Geram !! Arghhh !! Xpalah ... Korang tahu xgame Clash of Clans or dikenali sebagai COC ?? Kalau xkenal ... Andalah ...
Wait while more posts are being loaded