Profile cover photo
Profile photo
AutoExcellent Jos Bouw BV
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

2018 zit er alweer bijna op. Daarom willen we iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. Uw vertrouwen betekent veel voor ons. Wij hopen u dan ook nog lang van dienst te mogen zijn en we zien er naar uit u (en uw auto) volgend jaar weer te mogen…
Add a comment...

Post has attachment
Het is inmiddels alweer herfst en de temperaturen worden lager. Wist je dat bij een temperatuur van onder de 7 graden het is aan te raden met winterbanden te rijden? Ze bieden niet alleen meer grip op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. En dat laatste…
Add a comment...

Post has attachment
AS zaterdag 29 september zijn wij gesloten vanwege ons 12.5 jarig jubileum. Wilt u naar een Occasion komen kijken, afspraak maken of heeft u een andere vraag mail dan naar: info@josbouw.nl. Vanaf maandag staat ons team weer voor u klaar!
Add a comment...

Autoexcellent Jos Bouw is een merkonafhankelijk bedrijf welke zich profileert als ‘het alternatief voor de merkdealer’. Wij verkopen jonge occasions van alle merken. Ons autobedrijf in Nijkerk is voorzien van een ruime werkplaats waar u terecht kunt voor vakkundig (periodiek) onderhoud, reparatie, APK of schadeherstel. Ongeacht het merk of type van uw auto!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Beste leaserijders, uw auto toe aan onderhoud of reparatie's ? Maak gebruik van de haal en breng service van AutoExcellent Jos Bouw uit Nijkerk. Ook voor de vroege vogels onder ons , haal en breng service vanaf half 7 op locatie ! Zodat u uw auto ook weer optijd terug heeft voor uw volgende afspraak!
Voor meer info T:033-2461035 of kijk op www.josbouw.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded