Profile cover photo
Profile photo
Hazman Badrunsham
141 followers -
Hazman45
Hazman45

141 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Dah masuk 4 bulan
Assalamualaikum! harini genap sudah adwa masuk 4 bulan. haha.. ok lah nak kongsi sikit pasal dia ni. entah la semenjak menjak ni dia suka tengok fon and tengok tv. cer bayangkan pakteh ni cuba nak rakam depan2 dekat dia, mcm selfie kan, and suddenly, adwa t...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin 2018
Assalamualaikum wtb, harini sy ingin menyusunkan jari saya yg kerdil ini untuk memohon maaf atas salah and silap saya selama/sepanjang perkenalan saya dengan kamu semua dari hujung rambut sehingga hujung tapak kaki saya. :) Semoga kita berada dalam lindunga...

Post has attachment
Request Making Apps
Request Making Apps
requestmakingapps.blogspot.com

Post has attachment
Bulan Ramadhan 2018
Assalamualaikum, sy ingin mengucapkan selmat beramal beribadah dalam bulan yg berkat ini. InshaAllah, perbanyakkan berzikir drpd kata2 yg kosong terutamanya kepada diri sy ini. haha. Dalam 5 hari lepas, hujan tak henti2, and terkena hujan, maybe disebabkan ...

Post has attachment
May Sudah Masuk
Assalamualaikum, so there are a lot things happened here and 15 days left until we reach Ramadhan. People comes, people goes. Things happened. btw, Im not gonna share the story here since its a bit private. Recently, I have decided to make a new essay karan...

Post has attachment
Assignments
Assalamualaikum, sudah sebulan sy tidak update blog padahal ada jer masa free tapi apakan daya. well atleast la I have to update this blog sebulan sekali. Semua bersyarat. haha.. btw welcome to my new anak menakan.. well, setiap hari makin tembam pipi dia.....

Post has attachment
3 Things Very Important for Laptop
Assalamualaikum wtb, ada 3 perkara yang penting untuk settings laptop berdasarkan sy punya pengalaman lah.. tapi kalau ada sesiapa yang boleh afdhol, boleh la drop komen yer. sy ni pun manusia jugak. 1. Services 2. System Configuration 3. Device Manager Kal...

Post has attachment
Basic Programs for Your Laptop
Assalamualaikum, so semalam ada gerhana bulan kan.. tapi kat kawasan sini tk nmpak, sebab awan tebal kot. plus, hujan kan.. So, hari ini saya nak kongsi basic programs yang ada dalam laptop saya ini. Semua ini just my suggestion for all. Seperti post semala...

Post has attachment

Post has attachment
Best Anti-Virus Laptop/PC 2018
  Assalamualaikum wtb, hari ini saya nak kongsi serba sedikit settings untuk laptop/komputer. Okay la, for me, it is better to have a anti-virus. My suggestions are MalwareBytes and SMADV. Both of them is FREE to use. https://www.malwarebytes.com/ https://w...
Wait while more posts are being loaded