Profile cover photo
Profile photo
Norhazlinda Analinta
8 followers
8 followers
About
Norhazlinda's posts

Post has attachment
Jodoh
Ini merupakan kisah peringatan untuk diri sendiri dan semua. Harap bersabar dengan kesudahan penulisan aku nanti. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan kata orang. Kata aku, betul lah tu. Sebab dah memang lumrah hidup macam tu. Kerana setiap perkara tu past...

Post has attachment
berkasih kerana....
Akhir-akhir ni ramai juga kenalan rapat dan kurang rapat aku menaiktaraf status masing-masing. Alhamdulillah, syukur kepadaNya kerana telah menyatukan dua hati dengan ikatan sah. Barakallah untuk kamu semua. Berkenaan dengan itu, terlintas dalam kepala nak ...

Post has attachment

Post has attachment
Experiences :)
Hari ni nak berkongsi kisah yang sering berlaku di sekeliling aku. Kisah tentang KAWAN masa susah dan senang. Bak kata orang tua kawan masa suka memang senang dicari dan ramai yang boleh dijumpai. Kawan yang diperlukan masa susah memang sangat susah nak car...

Post has attachment
part III vacation
Part terakhir untuk kisah percutian aku ke Melaka. Kali nie malas nak taip banyak-banyak sebab tangan dalam keadaan kurang sihat sekarang. Jadi Layankan gambar yang ada dan sendiri nilailah oke. :) End of our vacation kat Melaka kami telah menikmati cendol,...
Wait while more posts are being loaded