Profile cover photo
Profile photo
Norhazlinda Analinta
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Jodoh
Ini merupakan kisah peringatan untuk diri sendiri dan semua. Harap bersabar dengan kesudahan penulisan aku nanti. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan kata orang. Kata aku, betul lah tu. Sebab dah memang lumrah hidup macam tu. Kerana setiap perkara tu past...
Jodoh
Jodoh
missporoporo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
berkasih kerana....
Akhir-akhir ni ramai juga kenalan rapat dan kurang rapat aku menaiktaraf status masing-masing. Alhamdulillah, syukur kepadaNya kerana telah menyatukan dua hati dengan ikatan sah. Barakallah untuk kamu semua. Berkenaan dengan itu, terlintas dalam kepala nak ...
berkasih kerana....
berkasih kerana....
missporoporo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Experiences :)
Hari ni nak berkongsi kisah yang sering berlaku di sekeliling aku. Kisah tentang KAWAN masa susah dan senang. Bak kata orang tua kawan masa suka memang senang dicari dan ramai yang boleh dijumpai. Kawan yang diperlukan masa susah memang sangat susah nak car...
Add a comment...

Post has attachment
part III vacation
Part terakhir untuk kisah percutian aku ke Melaka. Kali nie malas nak taip banyak-banyak sebab tangan dalam keadaan kurang sihat sekarang. Jadi Layankan gambar yang ada dan sendiri nilailah oke. :) End of our vacation kat Melaka kami telah menikmati cendol,...
Add a comment...

Post has attachment
Vacation Part II
Salam Jumaat semua... memandangkan minggu depan aku akan berada di luar kawasan liputan, jadi aku nak update lagi pasal kisah vacation aku ke tempat paling banyak sejarah di Malaysia nie. Selepas kami habis tawaf Nilai 3, terus kami memulakan langkah ke MEL...
Add a comment...

Post has attachment
Penemuan
Terbeliak bjik mata tengok video nie.. Aku tujukan video nie khas untuk peminat DORAEMON :) Sekian.. :)
Add a comment...

Post has attachment
Vacation Part I
Hai Rabu... permulaan yang INDAH sebab pagi-pagi aku dah tak payah nak fikir nak makan apa untuk sarapan. Tinggal nak ambil dan suap aje dalam mulut. Terima kasih kepada pihak yang prihatin. :) Oke, sekarang masuk bab nak bercerita tentang kisah aku bercuti...
Add a comment...

Post has attachment
Pernah mengalami situasi seperti dibawah?
Situasi 1 : Wah bila check akaun bank awal bulan mata blink-blink penuh dengan $$$ aje tapi esoknya duit dah tinggal ciput. Nak menunggu ...
Add a comment...

Post has attachment
checklist
Sejak ku bertemu pada mu f ikiran ku telah terharu h anya kekanda yang akan dapat m engubatkan hati ku rindu.. lalalala :D Bermood retro ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded