Profile cover photo
Profile photo
Sue Izza
288 followers
288 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Public
Alam Natura : Bantu kawal kolesterol secara semulajadi
Korang pernah tak buat checkup dan buat pemeriksaan kadar kolesterol kat klinik kesihatan atau mana-mana klinik? haaaaa baikla pergi check,dengan gaya hidup dan acara kita makan hari ni memang boleh meningkatkan kadar kolesterol dalam badan kecuali la koran...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Blouse Plus Size yang cantik di Zucca Blouse
Dilema berbadan plus size aka berisi,payah nak cari saiz
baju yang   cantik-cantik kan? Itu la
masalah Cik Sue,waktu memilih baju, dah berkenan design dan corak,saiz pula tak
de huwaaaa…sadis sangat rasanya.Nak tunggu kurus baru nak shopping baju
lawa-lawa ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Selamat Datang 2019
Huhhh dah seminggu masuk tahun 2019 baru ada mood nak up entry pertama,apoooo la Cik Sue ni.Apa nak buat,kesibukan melanda,apaaaa la yang sibuk sangat tah kikiki. Apapun selamat tahun baru semua,semoga apa yang korang rancang dan azamkan awal-awal tahun ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Nak spek murah? Cari Wlliam di Eye Pro Vision,Sungei Wang Plaza.
Siapa kawan-kawan Cik Sue sini pakai spek atau kacamata? Yang mana rabun tu memang wajib pakai kan? Susah la nak buat kerja atau aktiviti seharian bila mata dah kurang kualiti ni.Macam Cik Sue ni dulu tak de pun silau atau rabun,atapi sekarang bila check ha...
Add a comment...

Post has attachment
Surya Chlorophyll untuk kulit yang lebih cantik dan sihat.
Ada tak kat sini yang tak suka makan sayur? Cik Sue bukan orangnya la sebab ai fanatik sayur,tak boleh makan nasi kalau tak de sayur atau ulam,dah jadi wajib dah kalau tiap kali makan,kekadang tak de lauk pun tak pe asalkan ada sayur ngan sambal je.Tuk kora...
Add a comment...

Post has attachment
Jom sertai Dutch Lady Breakfast Challenge
Sapa yang selalu skip sarapan? sila angkat tangan,errr Cik Sue la tu huhuuuu,sejak dok rumah ni tak kerja ,waktu makan memang ikut suka hati je,tnggu perut berbunyi baru cari makanan huhuuu.Tak elok ye perangai gitu,patut la susah nak kurus,makan ikut suka,...
Add a comment...

Post has attachment
Organic Ashitaba penuh khasiat
Hai semua,korang pernah dengar pasal Ashitaba tak? Cik Sue pun kali pertama dengar dan cuba,katanya bahan dan makanan kesihatan organik baik untuk tubuh bahan.Malah khasiatnya sangat tinggi dari sayuran dan tumbuhan lain,popular di Jepun untuk pelbagai peny...
Add a comment...

Post has attachment
Menu Ayam Kampung Sedap Di Dapur Penyet,IOI Mall City Putrajaya.
Sabtu lepas kebetulan Mr D tak kerja siang,jadi Cik Sue tutup dapur la,suka hati je kan hehhe,ala surirumah pun nak rest dan cuti juga,tepu dah asyik ngadap dapur je dan fikir nak masak apa hari-hari,sesekali kena la dapatkan menu luar,keluar tengok orang j...
Add a comment...

Post has attachment
Uppercase Bistro,Amerin Mall : Lepak Santai Menu Sedap
Beberapa minggu lepas Cik Sue sempat habiskan hari minggu bersama keluarga sambil cari barang di mall baru berdekatan Balakong,Seri Kembangan.Cik Sue pun baru tahu wujudnya mall ni,jadi meh la terjah tengok apa yang menarik,masih banyak kedai belum buka,Jad...
Add a comment...

Post has attachment
Fernleaf UHT Kegemaran Baru Humaira
Humaira mula minum susu formula sejak 1 tahun 6 bulan,dah mula campur selang seli susu ibu dan formula memandangkan susu ibu mula berkurang dan Humaira pun perlukan nutrisi tambahan untuk membesar.Cik Sue ada cuba beri dia rasa beerapa jenama dan memang Fer...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded