Profile cover photo
Profile photo
Sue Izza
258 followers
258 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Public
Balm Tasneem Naturel : Penyelesai Masalah Bayi
Hai semua,kali ni Cik Sue nak bercerita tentang anak-anak aka bayi ye.Bila ada anak kecil atau bayi ni,kena tumpukan lebih perhatian kepadanya sebab bayi mudah terkena serangan bakteria dan virus selsema la,demam la.Mak-mak mesti selalu hadapi masalah anak-...

Post has attachment
Public
Resepi Meatball Cheese Caserole
Tiba-tiba malam tadi Cik Sue terajin pulak,padahal dapur tunggang-langgang tengah repair pintu la,jubin la.Jadi masak yang senang-senang je la,tak mau makan nasi.Kebetulan dok skroll dalam Pinterest jumpa resepi mudah ni,bahan ada,jadi marilah kita cuba.Mea...

Post has attachment
Public
Diy : Makeover Tikar Buluh Lama
Gara-gara dok tengok rakan-rakan dalam grup deco kat facebook dok buat,terus teringat tikar buluh yang dari zaman bujang lagi dah patah-patah bilahnya,dah tercabut jahitan tepi.Jadinya nak jimat dan campur malas nak pi cari baru kat Nilai 3 yang dekat je da...

Post has attachment
Public
Buy-to-Let Investments: Property in Malaysia
Buy-to-Let Investments: Property in Malaysia Buy-to-let property means that you are buying a certain building in order to rent it out to tenants. In this case, the structure becomes either a medium or long-term investment addition in your portfolio. The Sun...

Post has attachment
Public
Philips Pressure Cooker HD2136 : Hadiah Istimewa Encik Suami.
Dah lama sebenarnya teringin periuk tekanan atau pressure cooker ni,sebab Cik Sue suka makan daging dan sangat kecewa bila masak daging tapi liat.Sama juga ayam kampung ke ,ayam pencen ke.Jadi dalam kepala dok fikir kalau ada periuk ni,mudah la lembutkan me...

Post has attachment
Public
Tips Penjagaan Rambut Lebih Sihat : Serum Rambut Freshr
TIPS ELAK MASALAH RAMBUT GUGUR DAN RAMBUT BERBAU HAPAK Masalah rambut gugur dan rambut berbau hapak ni bukan masalah baru dalam kalangan wanita, terutamanya mereka yang berhijab atau bertudung. Seperti yang kita semua sedia maklum, rambut ibarat mahkota bag...

Post has attachment
Public
Tak boleh leka dah
Alhamdulillah,Humaira dah genap 8 bulan 14 Julai baru ni,banyak perkembangan positifnya.Pemeriksaan bulanan kat klinik desa pun Alhamdulillah semua normal,sihat walafiat.Dah makan bubur pun,makan banyak berak pun banyak ,tu yang berat naik sikit-sikit tu.Ta...

Post has attachment
Public
Kawal Kencing Manis dengan Pemanis Steevya
KENCING MANIS BOLEH MEMBUNUH! Jika dahulu, kita selalu beranggapan bahawa penyakit jantung merupakan pembunuh NO. 1 dunia. Namun, dengan kemajuan teknologi sekarang, penyakit jantung boleh dirawat pada peringkat awal. Bahkan, melalui pembedahan, pesakit jan...

Post has attachment
Public
Kebaikan Jus Lutox Dnars : Sedap Berkhasiat
Hai korang, Ingat tak Cik Sue cite sebelum raya hari tu nak cuba Jus Lutox Dnars? Korang baca kat SINI eh.Sekarang dah lebih kurang 2 minggu la Cik Sue ambil jus ni.Ada la perubahan pada tubuh badan ni,bukan je untuk hilangkan sakit lutut atau sendi tau,ban...

Post has attachment
Public
Akhirnya sampai pun Althea Box : Mekap Hari Raya
Korang ingat tak sebelum raya Cik Sue kongsi pasal sale raya Althea,ala shopping mekap online tu,eh pi la baca kat SINI  .Dannn Cik Sue sempat la shopping sikit produk mekap buat topup apa yang habis,time sale je la nak shopping lebih sikit,bukan tiap-tiap ...
Wait while more posts are being loaded