Profile

Cover photo
Christian Schmidt
Works at Blackwood Seven
Attended Technical University of Denmark
Lives in Copenhagen, Denmark
281 followers|111,902 views
AboutPosts

Stream

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Forslag til tilføjelse til Persondataloven:

§ 42b. Den dataansvarlige skal sikre, at oplysninger ikke behandles af personer eller virksomheder, der er omfattet af fremmede magters lovgivning, der kan pålægge vedkommende at behandle oplysningerne i strid med dansk lov. Dette gælder også, hvis forpligtelsen pålægges virksomheden via dennes moderselskab.

Bestemmelsen skal sikre, at følsomme oplysninger ikke overlades til virksomheder, der pålægges at spionere mod danske interesser på vegne af deres hjemlande. Den slags virksomheder kan man ikke stole på, fordi de først er fremmest er forpligtet over for deres hjemland og sekundært over for de danske myndigheder.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Er der nogen, der har luret, hvordan man nemmest (og lovligt) kommer fra Vesterbrogade til Pilestræde på cykel?

Førhen kørte jeg ad H.C. Andersens Boulevard-Studiestræde-Nørregade-Skindergade-Købmagergade-Klareboderne, men nu er Købmagergade blevet ensrettet (og anden kørsel end beboerkørsel er vist på vej til at blive forbudt), og der er kommet indkørsel forbudt i Klareboderne og de næste par sidegader. Om muligt vil jeg gerne undgå de meget ujævne brosten på Niels Hemmingsens Gade.

Hjemturen er let nok - der kører jeg Pilestræde-Krystalgade-Studiestræde-H.C. Andersens Boulevard.
 ·  Translate
1
Kasper Hartwich's profile photoCamilla Krag Jensen's profile photoChristian Schmidt's profile photo
7 comments
 
Det kunne være hyggeligt. Er dog bange for, at jeg ville brænde dig af.

Det lykkedes faktisk for mig i går. Jeg synes, der var lidt bøvlet at komme forbi ind- og udstigende buspassagerer ved Nørreport, men måske var jeg bare uheldig denne dag.
 ·  Translate
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Hvor mange danske nyhedsmedier har tilknyttet økonomer, der kan foretage konsekvensberegninger af finanslovsforslag (herunder "rød plan" og "blå plan") med (mindst) samme troværdighed som Finansministeriet?
 ·  Translate
1
Mikkel Hansen's profile photoJakob Kruse's profile photoChristian Schmidt's profile photo
4 comments
 
Re: Penge.dk:
Jeg synes ikke lige, jeg kan finde noget på sitet, der tyder på det.
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Ombygningen af Industriens Hus er nu ved at være afsluttet, og man er ved at genetablere fortov og cykelsti. Når nu man alligevel skal brolægge og asfaltere det hele forfra, undrer det mig, at man tilsyneladende mere eller mindre genskaber den gamle indretning af vejen.

Før byggeriet var der altid en trængsel uden lige på det smalle fortov langs bygningen. Fortoves gøres nu lidt bredere - men hvorfor ikke gøre det meget bredere?

Ved hovedindgangen til Tivoli er/var der ofte et stort mylder af mennesker, der står i kø for at komme ud eller ind, så det besværligt at møve sig igennem. En lille forplads ville være passende. Men nej, her bliver der tilsyneladende indrettet taxaholdepladser. Var det ikke bedre at henvise de taxatrængende til den kæmpestore taxaholdeplads ved Hovedbanegården, kun få meter fra en den anden indgang til Tivoli?

Under byggeriet har der været inddraget en vejbane, som har været indrettet til cykelsti og fortov, tilsyneladende uden at der har generet biltrafikken synderligt. Så jeg undrer mig over, om det vitterligt er nødvendigt med 6 vejbaner (begge retninger inkl.) på denne strækning?

I modsatte side af vejen (som ikke er under ombygning) har man den besynderlige lokalkørebane og cykelsti, der er omkranset af fortov på begge side. Hvis turen en dag kommer til at renovere den side af vejen, vil jeg foreslå at lave et traditionelt bredt fortov langs husmuren med cykelsti udenpå.
 ·  Translate
1
Dennis Popov's profile photoChristian Schmidt's profile photo
2 comments
 
(opfølgning på gammelt indlæg)
Her kan man læse mere om projektet. Der er tænkt på forgængere, men mest på den anden side ad gaden:
http://www.kk.dk/da/om-kommunen/indsatsomraader-og-politikker/byplanlaegning-og-anlaeg/anlaegsprojekter/pladser-og-ophold/vesterbro-passage
 ·  Translate
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Hvad hedder jernbanestationen ved terminal 3 i Københavns Lufthavn i Kastrup?

Under en rejse med Kystbanen forleden bed jeg mærke i, at DSB og Bane Danmark åbenbart ikke kan blive enige med hinanden eller sig selv. På diverse skilte på Hovedbanegården og på toget selv fandt jeg stationen omtalt under 5 forskellige navne (de første 5 navne i listen herunder). Da jeg kom hjem kiggede jeg for sjov skyld i køreplanerne for hhv. DSB og DSB Øresund, hvor to nye varianter dukkede op, og på Bane Danmarks hjemmeside kom en helt ottende.

- Airport-Kastrup
- Kastrup / CPH Airport
- Kbh ✈ Kastrup
- Københavns Lufthavn, Kastrup
- Københavns Lufthavn, Kastrup/Airport
- CPH Kastrup ✈
- Kbh./Kastrup ✈
- Kbh. Lufthavn

Netop stationen i lufthavnen bruges af rigtig mange turister. Mon ikke de ville foretrække, at man konsekvent omtalte stationen under ét navn?
 ·  Translate
2
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Cool. Apparently Google+ supports Open Graph Protocol. So far the standard has been developed and supported only by Facebook despite the "Open" part of the name). The title, description and image displayed when sharing a link is taken from the <meta property="og:type"> tags in the page.
1
Add a comment...

Christian Schmidt

Shared publicly  - 
 
Drikker kaffe, piller næse, kigger ud af vinduet. Tænker på min kæreste og søde dyr. Ønsker alt godt for alle og store julegaver til jul.
 ·  Translate
2
Morten dk's profile photoChristian Schmidt's profile photoCamilla Krag Jensen's profile photoPeter Brodersen's profile photo
4 comments
 
Add a comment...
Work
Employment
  • Blackwood Seven
    Senior developer, 2013 - present
  • Berlingske Media
    Softwarearkitekt, 2010 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Copenhagen, Denmark
Education
  • Technical University of Denmark
    1996 - 2002
Basic Information
Gender
Male