Profile cover photo
Profile photo
Wan Na Wzamry
13 followers -
Kesihatan yang baik adalah kekayaan yg sebenar. Emas Penyimpan nilai terbaik.
Kesihatan yang baik adalah kekayaan yg sebenar. Emas Penyimpan nilai terbaik.

13 followers
About
Wan Na's posts

Post has attachment
Qaseh Adinda.
Sudah cuba?
Photo

Post has attachment
Welcome back!
Alhamdulillah....sejak sekian lama blog ni berhabuk ditinggalkan, sekarang wanna nak buat welcome back! dengan status diri yang baru. Lebih dahulu wanna nak ucap terima kasih atas sokongan anda semua kepada wanna sepanjang wanna bersama shaklee. In shaa All...

Sape suka EMAS? 
Tau tak...anda boleh dapat emas dengan harga dari kilang dan jana income 3-4 angka setiap 10 hari?
Jom saya tunjuk! 
Follow me ok ;)

Post has attachment
Photo

Saya kini mengamalkan, mengedar Qaseh Gold. Makanan sunnah untuk kesihatan. Kawan2 dah cuba Qaseh?

Post has attachment
Shaklee bersekongkol dengan Israel? Baca dulu...
Isu hangat sekarang ialah peperangan di Gaza-Israel dan hangat juga ialah ramai yang kata Shaklee bersekongkol dengan Israel....SALAH TU. Shaklee dah keluarkan STATEMENT ni...harap baca dan YAKIN lah dengan produk Shaklee. Tak payah saya cerita panjang lagi.

Post has attachment
MH17 selamat beradu
Kalut beberapa harini dengan berita MH17...hari pertama kejadian, terkejut saya dengan berita tersebut, speechless. Sejak akhir-akhir ni banyak sangat kejadian luar biasa yang terjadi....apa-apa pun marilah sama kita berdoa, moga dilindungi oleh Allah. Ya A...

Post has attachment
Butir nangka yang takde nangka dan butirnya hihi
Salam petang semua. Harini rasa nak  makan butir nangka, makanan kegemaran saya bila puasa. Ada orang panggil puteri mandi, seri mandi..semua tu sama la Jom saya share resepinya

Post has attachment
Bekas Pengacara NTV 7... cancer survivor. How he able to survive?
Biasa kalau sebut cancer, chances untuk hidup tu tak lama...tapi...Master Lau Chu Chian ni boleh survive dari kanser paru-parunya. Semuanya terjadi lepas dia ambil Vivix. Kehebatan vivix ada disiarkan di media. Klik link  ---> Vivix dalam Media Di kala pesa...

Post has attachment
Vivix dalam media
Maklumat mengenai Vivix ada disiarkan di media dalam ruangan Mega Fokus dan Haraian Metro. Klik gambar untuk lihat lebih jelas Powerful Results to Slow Aging at the Cellular Level!!! ———————————————————————- Pelbagai kajian makmal dan juga kajian serta ujia...
Wait while more posts are being loaded