Profile cover photo
Profile photo
МБАЛ Медлайн
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#Хоспис МЕДЛАЙН предлага медицински и социални услуги, свързани с осигуряване на палиативни грижи за терминално, хронично болни и инвалидизирани пациенти. Палиативните #грижи се основават на специални познания, умения и желание за предоставяне на цялостна, координирана и състрадателна грижа на всички хора с напреднал стадий на заболяване и емоционална подкрепа на семействата им.
http://medline.bg/index.php?p=18&l=1
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ОТ БЕЛАЩИЦА ЗАПОЧНАХА БЕЗПЛАТНИТЕ ПРЕГЛЕДИ В ОБЩИНА РОДОПИ
http://medline.bg/index.php?p=5&l=1&id=112
С безплатни прегледи в с. Белащица стартира днес двуседмичната благотворителна кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан в селищата на община Родопи. Близо час преди началото възрастни хора чакаха в пенсионерския клуб за консултации, за да споделят своите проблеми с кардиолога д-р Мария Димитрова и с ендокринолога д-р Александър Ботушанов от вери-га болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив и да получат помощ от тях.
Благодарим на кмета на община Родопи Пламен Спасов и на д-р Невен Енчев, председател на орде-на, за грижите, които полагат, защото в тоя студ всяко ходене до града за нас се превръща в огромен проблем, коментираха пенсионери.
На 15 февруари акцията ще продължи с прегледи в с. Ягодово. Оборудваната с най-съвременна апа-ратура линейка ще посети след това Крумово (16 февруари), Брестник (17 февруари), Цалапица (20 февруари), Кадиево (21 февруари), Оризари (22 февруари), Храбрино (23 февруари), Устина (24 фев-руари), Брестовица (27 февруари) и Браниполе (28 февруари). Прегледите ще се извършат в пенсио-нерските клубове и в кметствата по населените места, в специално подготвени за целта помещения. Близо 24 хиляди души ще имат възможност безплатно да се консултират с кардиолог и ендокрино-лог. Прегледите включват още измерване на кръвно налягане, кръвна захар, кардиограма. При нужда пациенти ще бъдат насочвани за допълнителни диагностични действия и хоспитализация.
Кметът Спасов припомни, че инициативата започна преди 4 години по предложение на пловдивския предприемач д-р Енчев. Целта е да се помогне на жителите на общината да спестят време и средства, необходими за посещение при личния лекар, като им се осигури качествено медицинско обслужване в достъпна среда. Уверен съм в професионализма на лекарите специалисти и очаквам хората да останат доволни, заяви той.
PhotoPhotoPhoto
14.02.17 г.
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded