Profile cover photo
Profile photo
cik MEOW
13 followers
13 followers
About
cik's posts

Post has attachment
#tips : Tapi dah simpan dalam kotak.. hm.. hm..
Cakkkkk ! hee. cikmeow nak share something ni. Kalau nak tahu, cikmeow ni someone yang kalau suka sangat kat satu barang tu, cikmeow akan simpan n jaga elok2 daripada cikmeow pakai. huhu.. faham tak ? alaaaa.. contohnye, klau cikmeow baru beli kasut, pastu ...

Post has attachment
Youngster with Manners = R.I.P
*google image Youngster.. manners.. manners.. youngster.. Something yang seems like dah tak match or dah tak ngam dah di era globalisasi ni. Youngster here is the holder of the generation Y. Yang lahir antara tahun 1980 hingga awal tahun 2000. So, now agak2...

Post has attachment
Apa lah yang ada pada pointer ? :)
First skali, GOODLUCK utk semua UiTMians yang cek result exam hari ni (14 Ogos 2015) ! haha. Especially for degree student. Cikmeow punye result masuk email awal giler kali ni. Pukul 1145pm dah masuk ! Tapi pkul 12.03am bru perasan. Haha. Sebenarnye seharia...

Post has attachment
Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015 !!!
Assalamualaikum hee, jom korang ramai2 join GIVEAWAY ni  Hadiah2 nye semua awesome gilerrr ! ahaaaa cekidaouuuuttttt ! :D Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com   Antara hadiah yang ditawarkan adalah : +  1 x Pe...

Post has attachment
**
Thanks for this pain It hurts me so much my dear heart :') From long time ago and it still bleed freshly only my tears know the pain and it hate to fall again My ears hate to hear your explain Why can't you understand ? Only for this one time ? While I can ...

Post has attachment
My first cat ! :)
Hello evereybodehhhhhhhhhh.. heee Merujuk post title diatas, huhu.. cikmeow nak cerita pasal meow pertama yang cikmeow bela dalam hidup cikmeow.  Kisah seekor kucing berwarna putih. Berekor panjang. Bermata biru berperut bulat. Manja dan pandai.  Nama die.....

Post has attachment
When you reach your limit :)
Hari ni tak ada nak share ape pon. Just a bit discussion :) Pernah tak korang rasa macam sabar korang dah reach the limit ? In any situation Maybe friendship, family, love or any other relay. Sabar korang dah sampai limit, tapi tak tahu macam mane korang ma...

Post has attachment
Simple Homemade PIZZA !
Burrrrrppppppppp... Alhamdulillah. Ehh, sorry2. Tak perasan pulak. Hee, teruk betul cikmeow ni sendawa tak tengok kiri kanan. haha. Em em mane tak nye. Puas makan pizza tadi. pizza buat sendiri kan. Bile dah buat sendiri tu dah tentu lah buat banyak.haha. S...

Post has attachment
Aiskrim Lagenda !
Hee, ingat lagi aiskrim ni ?  Ahaa.. 90's kid mesti kenal sangat dengan aiskrim Malaysia ni. Kalau tak zaman kecik2 korang tak berapa nak awesome. haha.. okie2 gurau je. hee.  Ni aktiviti cikmeow hari ni. Buat aiskrim ni. Dalam gambar tu baru nak masuk peti...

Post has attachment
Mendobi tOto
Assalamualaikum.. hee. Sebenarnye tak de mende pon nak cerita. Just nak cerita pegi dobi je td. huhu. desperate topic ni namenye. huahua. Petang tadi ibu minta tolong pegi kedai beli barang sikit. Alang2 tu bawak toto sekali untuk didobi since kedai nk beli...
Wait while more posts are being loaded