Profile cover photo
Profile photo
mnuruli
46 followers
46 followers
About
mnuruli's posts

Post has attachment
Public
Ilmi Orchard Sports Day
21 April is the Ilmi Orchard Sports Day. Hannah join 3 acara. Bagusnya mereka buat dalam dewan SK Air Merah so tak panaslah. Satu lagi yang aku puji pengurusan mereka sbb ditanam kat murid murid semua adalah pemenang dan mereka sama sama bg sokongan walaupu...

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
**
21 April is a Ilmi Orchard Sports Day. Hannah join 3 acara. Bagus nya mereka buat dalam dewan SK Air Merah so tak panaslah. Satu lagi yang aku puji pengurusan mereka sbb ditanam kat murid murid semua adalah pemenang dan mereka sama sama bg sokongan walaupun...

Post has attachment
Public
Happy birthday Nur Irdina Delisha
Birthday ke 9 tahun... kali ni nak kek Troll pulak.. letih mam dia buat.. nasib baik mama terre buat kek... kali ni perasa kek baru.. kek teh tarik.. sedap .. aku suka.... layan gambar lah Irdina sambut birthday dgn kawan kawan baik dia.

Post has attachment
Public
First time kayuh April2009..... lama dah tak kayuh nii Rizman jaa yg masih aktif... Jamil ngan Udeng aku rasa dia dah bakar basikal dia

Post has attachment
Public
ReCap - 2
19 Sep 2015 Selamat pengantin baru Dr. Siti Fatimah. Maybe this is my last job ... sudah berhenti ambil gambar org kahwin... bukan tak suka... tapi tak ada masa dan tambah lagi tak ada modal untuk upgrade gear... dari 6 tahun lepas pakai D80... org sure gel...

Post has attachment
Public
ReCap - 3
21Nov2015 kami pergi 3D Art Museum. Tmp ok laa... tak leh compare dengan yg ada di langkawi sbb kat langkawi ada bangunan sendiri dan besar giler.... kat penang kecik.... nak ambil gambar pun tak ada space... yg tak best .. harga masuk lebih kurang sama dgn...

Post has attachment
Public
Pantai Merdeka
16 Jan 2015, kami ke Pantai Merdeka... first time budak² ni sampai....
mereka agak kecewa sbb ingat pantai merdeka ni macam pantai kat kg...
pantai landai pasir putih....... kat Pantai merdeka ni tak sesuai untuk
budak² nak mandi... so.. kena buat aktivi...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded